Animate

  Adobe Animate 2021

  Új korszak az animációban
  Animate

  Árakhoz kattintson ide

  Szinte mindenből készíthet animációt! Készítsen interaktív animációkat játékokhoz, tévéműsorokhoz és az internetre. Keltse életre a rajzfilmeket és szalagreklámokat.

  Áttekintés

  Alkosson animált krikszkrakszokat és avatárokat. És társítson műveleteket az oktatóanyagokhoz és infografikákhoz. Az Animate-tel könnyedén teheti közzé a tartalmait több platformon szinte bármilyen formátumban, és érheti el közönségét bármilyen képernyőn.

   

   

   

  animate_2021_01.jpg

  Lássunk neki!

  A hatékony illusztrációs és animációs eszközökkel interaktív webalapú és mobiltartalmakat hozhat létre játékokhoz vagy hirdetésekhez. Játékkörnyezeteket készíthet, kezdőképernyőket tervezhet, és még hangot is integrálhat a tartalomba. Ossza meg animációit kibővített valóságbeli élményként. Az Animate alkalmazással valamennyi kelléktervezési és kódolási feladat közvetlenül az alkalmazáson belül végezhető el.

  Készítsen életre kelthető karaktereket

  Kifejezőbb karaktereket vázolhat fel és rajzolhat az Adobe Fresco élő ecseteivel, amelyek az igazi ecsetekhez hasonlóan viselkednek. Karaktereit pislogásra, beszédre és járásra bírhatja egyszerű képkockánkénti animációval. Emellett interaktív webes szalagreklámokat is készíthet, amelyek követik a felhasználói műveleteket, például az egér mozgatását, érintéseket és kattintásokat.

  animate_2021_02.jpg
  animate_2021_03.jpg

  Tegye közzé bármilyen platformon

  Közönségét asztali gépen, mobilkészüléken és TV-n is elérheti, ha animációit többféle platformra exportálja, köztük HTML5 Canvas, WebGL, Flash/Adobe AIR és az SVG-hez hasonló egyéni platformokra. A kódokat közvetlenül a projektben helyezheti el, de a műveletekhez még kód sem szükséges.

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 10
  Processzor
  Intel Pentium 4, Intel Centrino, Intel Xeon vagy Intel Core Duo (vagy ezeknek megfelelő AMD)
  Memória
  2 GB
  Tárhely
  4 GB
  Képernyő
  1024x900
  Egyéb
  • OpenGL 3.3 vagy újabb
  Apple
  Rendszer
  macOS version 10.14 vagy 11.0 (Big Sur)
  Processzor
  Többmagos Intel processzor
  Memória
  2 GB
  Tárhely
  4 GB
  Képernyő
  1024x900
  Egyéb
  • OpenGL 3.3 vagy újabb
  Funkciók
  animate_2021_04.jpg animate_2021_05.jpg

  Haladó szintű riggelés

  A könnyű szerkesztés érdekében egyazon összetevőbe egyesítheti a szereplőt, a riggelést és a mozgást, vagy az egyes darabok személyre szabásához használhatja őket vegyesen.

  Gyors megosztás és közzététel

  Egyetlen kattintással megoszthatja alkotását a közösségi oldalakon a kedvenc formátumaiban. Mostantól a Twitter, a YouTube és a Vimeo szolgáltatásokat, valamint az animált GIF-fájlokat is támogatja.

  animate_2021_06.jpg animate_2021_07.jpg

  Kellékpanel

  Ezen a panelen ezentúl hangklipeket és további animációkat is megadhat, így kész anyagokkal teheti gyorsabbá a munkát. Számos szereplő, háttér, hangriggelés és mozgáskellék közül választhat.

  Gyakorlati oktatóanyagok

  Hasznos új oktatóanyagunk segít abban, hogy gyorsabban hozzákezdhessen az animáláshoz. Részletesen bemutatjuk az első animáció elkészítésének legfontosabb lépéseit.

  Kinek ajánljuk?

  Ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék internetes oldalukat kicsit mozgásra bírni, akik fejlesztők és dinamikus, modern weboldalt szeretnének létrehozni, valamint mindazoknak, akiket az animáció bármely egyszerűbb formája érdekel.

  Kezdő és haladó Adobe Animate webinárok Olejnyik Attila kollégánk segítségével.