Acustek

Acustek ACU-EXPERT

Teljes körű megoldás hatósági hanglaboratóriumok részére

Teljes körű megoldás hatósági hanglaboratóriumok részére

ÁTTEKINTÉS

Az Acustek forenzikai hanganalizáló megoldásával bármilyen hanggal kapcsolatos munka elvégezhető, amire szükség lehet az igazságügyi munka során. Hangelemzés, szövegértelmezés, eredetvizsgálat, és sok minden más.

acustek_01.png

Kiemelkedő tulajdonságok

 • Kivételesen mély és részletes analitikai eszköztár, amelyben minden olyan funkciót megtalálunk, amivel képet kaphatunk a felvett szöveg karakterisztikájáról.
 • Könnyen használható, mégis széles körű szövegelemző ablak, amiben olyan jellemzőkről is részletes információkat kaphatunk, mint a hangmagasság vagy a dinamika.
 • Azonnali váltás a nézeti módok és az ablakok között. Keretek méretének és típusának a megváltoztatása, spektrum normalizálás.
 • Gyors kalkulációk és kényelmes fájlkezelés.
 • Manuális újrarajzolás, lineáris és nemlineáris átalakítások.
 • Gazdag funkcionalitású színkezelő panel. Képek exportálása felhasználói beállításokkal.
 • Számos hangszerkesztő eszköz és támogatott hangformátum.

 

acustek_02.jpg

 

Előnyök

 • A beszélő felek beazonosítása gyors és pontos megjelenítéssel kriminalisztikai elvárásoknak megfelelően.
 • Felvételek készítése és lejátszása egyszerűbb audió projektek készítése érdekében. Fájlmenedzsment és számos támogatott hangformátum, I/O szintek kezelése, túlvezérlés kivédése, szerkesztés, tempó korrekció.
 • Hang karakterisztika automatikus felismerése. Hangmagasság, amplitúdó elemzés, manuális korrekció, számítások, összehasonlítás. Jelentések készítése Word formátumban.
 • Szövegfelismerés nagy teljesítményű szövegszerkesztővel, olyan funkciókkal, mint szövegkiemelés, szegmentálás, gyors navigáció és keresés.
 • Szerkesztési opciók High-pass, low-pass, band-pass, inverz és egyéb szűrési funkciókkal.


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK


FUNKCIÓK

acustek_03.jpg

Az ACU-EXPERT több különböző elemből áll, melyek lefedik az összes szükséges forenzikai munkafolyamatot, ami egy hangelemző laboratóriumban előfordulhat.

option OT Hangfelismerés és analizálás, számos gyors és kényelmesen használható eszközzel, melyekkel vizuálisan is megjeleníthetjük az elemzésre szánt felvételeket.

option NF Automatikus beazonosítása a beszélőnek. Kifejezett a forenzikai hanglaborok igényeire szabott automatikus eszköz naprakész és fejlett tudományos ismeretek felhasználásával készült algoritmusokkal.

option TD Hitelességi vizsgálata a felvett szövegeknek. Eszközök és eljárások széles eszköztára, kifejezetten annak megállapítására, hogy mennyire tekinthető hitelesnek a felvett szöveg és a használt rögzítési technika.

option HEX Fájlstruktúra elemzés. Egyedi és nagyteljesítményű forenzikai vizsgálata a használt fájlstruktúrának és hangrögzítő eszközöknek.

KINEK AJÁNLJUK?

Beszéd és hangazonosító laboratóriumoknak, ahol fontos a precíz és alapos forenzikai hangelemzés.

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, 
illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.

Olvass tovább

,
Wacom - A tökéletes ballagási ajándék

Lepd meg szeretteidet az idézetek és lufik mellett legnépszerűbb Wacom tábláink egyikével!

LATTE3D: villámgyors text-to-3D model generálás

Az Nvidia technológiája szinte azonnal 3D modelleket generál a szövegpromptok alapján. De mire és hogyan lesz használható ez az eszköz?

,
Mire lesz képes az új ChatGPT?

Az új ChatGPT hang-, kép- és szövegalapú interakciókra is képes. Ezen felül a vállalat ezeket a funkciókat ingyenesen elérhetővé teszi.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram