Act-3D

Act-3D Lumion 12.5

Életre kelt tervrajzok. A Lumion a világ leggyorsabb 3D renderelő szoftvere építészek részére.

Életre kelt tervrajzok. A Lumion a világ leggyorsabb 3D renderelő szoftvere építészek részére.

ÁTTEKINTÉS

A Lumion a világ leggyorsabb 3D renderelő szoftvere építészek részére. Másodpercek alatt képes CAD modellekből videót vagy képet készíteni valós környezeti elemekkel artisztikus megjelenési formában.

EZ A CIKK MÁR ELÉVÜLT. A TERMÉK ÚJ VERZIÓJÁRÓL IDE KATTINTVA TÁJÉKOZÓDHAT.


Több más alkalmazás mellett megnyithatunk Revit, 3ds Max, SketchUp, AutoCAD, Rhino és ArchiCAD alkalmazásokban készült modelleket, amiket aztán életre kelthetünk a Lumionban. Realisztikus tájba vagy városi környezetbe helyezhetjük őket, stílusos effekteket adhatunk hozzájuk, a képet pedig a rendelkezésre álló több ezer objektum és anyag felhasználásával tehetjük teljessé.

Nincs szükség külön tréningre, a szoftver kezelésének az elsajátításához elég negyed óra, és már készülhetnek is a lélegzetelállító képek, videók és 360 fokos panorámák.
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK


Windows:

RendszerWindows 11, Windows 10 64-bit
ProcesszorAMD Ryzen 5 2600, Intel Core i7-4790 vagy jobb
Memória32 GB
Tárhely40 GB
Képernyő1920x1080
Egyéb
  • Internet kapcsolat
  • GPU legalább 14000 G3DMark pontszámmal és 8 GB VRAM-mal
  • SATA3 SSD vagy HDD

FUNKCIÓK

Vectorworks 3D szinkronizálás Csupán egyetlen kattintással szinkronizálhatjuk a Vectorworks 3D-s modelljeit a Lumionnal, amiket feldíszíthetünk a Lumion által biztosított textúrákkal és objektumokkal. A Vectorworks-ban elkészített modelleket a Lumionban saját közegükben tekinthetjük meg, például egy zsúfolt nagyváros vagy egy festői táj közepén.

Teljes anyagkönyvtár A Lumionhoz mellékelt realisztikus anyagminták felhasználásával élettel tölthetünk meg egy 3D-s modellt. Színesebb, mélyebb és életszerűbb megjelenést érhetünk így el. A Lumion összesen 1178 csodás anyagmintához biztosít közvetlen hozzáférést, amiket pillanatok alatt adhatunk hozzá a tervekhez.

Derékszögű nézet A tervezési folyamat egyes állomásain a derékszögű nézet segítségével élettel, színekkel és textúrákkal tölthetjük meg a technikai rendereket. Izgalmas, élettel teli terveket hozhatunk létre, és néhány kattintás segítségével kiemelhetünk fontosnak tartott részeket.

Kiváló minőségű előnézeti kép A Lumionban még a renderelés folyamata előtt megtekinthetjük a projekt várható eredményét, a lehető legjobb minőségben.

Fény színhőmérséklet (Kelvin) Állítsa be a hangulatot ezzel az új környezeti fényszín eszközzel. A meleg (3000K) és hideg (7000K) színeket mérő Kelvin-skála segítségével hangulatos és hívogató hangulatú belső tereket világíthatunk meg, a külső megvilágítás pedig éles és élénkítő érzést kelt.

Csoportok mentése Külön fájlként is elmenthetjük az objektumok egy-egy csoportját, amit aztán felhasználhatunk egy új projektben.

Displacement mapping A Displacement technológia és a rendelkezésre álló 229 anyagminta felhasználásával szinte tapinthatóvá válnak a fafelületek, a téglafalak és a kaviccsal borított sétányok.

Stílusok A szebb megjelenés elérése érdekében számos előre konfigurált effekt kombináció közül választhatunk, amikkel pillanatok alatt tehetjük professzionális megjelenésűvé a készülő bemutatót.

Művészi stílusok A Lumion által biztosított kísérleti neurális hálózattal a legnagyobb festőművészek (Monet, Kandinszkij, Picasso és mások) stílusában renderelhetjük le a látványképeket.

Árnyékok A rendkívül részletes árnyékok alkalmazásával mélységgel és élethű megjelenéssel ruházhatjuk fel a render képeket.

Gyönyörű vizes felületek Összesen húsz különböző víz effekt a nagyobb realizmusért.

OpenStreetMap Helyezzünk el modelleket a térképen az OpenStreetMap segítségével! Ezzel a funkcióval bármilyen helyszínt kiválaszthatunk a Földön, amit aztán 3D-s környezetként megjeleníthetünk a Lumionban.

Rendszámtáblák Japántól Németországig. Kínától az Egyesült Államokig. A Lumion 12 új rendszámtáblái segítenek abban, hogy egy apró, mégis rendkívül magával ragadó részlettel gazdagítsa egy adott helyhez tartozó tervét. A Lumionban 10 különböző országból, valamint az Egyesült Államok mind az 50 államából származó rendszámtábla-stílusokat talál.

1

Modellkönyvtár Összesen 1928 modell áll a rendelkezésünkre az élethű környezetek kialakításához. A modellek közt - több más mellett - növényeket, világítóeszközöket és konyhai felszerelést is találhatunk.

Paint Placement Gyorsan szeretnénk környezetet létrehozni? Semmi gond. A Paint Placement eszközzel egyszerű ecsetvonásokkal hozhatunk létre természetes környezetet a több száz rendelkezésre álló objektumból.

Anyagkönyvtár A kedvenc anyagmintáinkat egyetlen, kényelmesen kezelhető helyen tárolhatjuk, és arra is lehetőségünk van, hogy saját anyagmintákat mentsünk el.

Landscape Cutter A Landscape Cutter segítségével könnyedén távolíthatunk el nem kívánatos elemeket egy tervből, amiket aztán a célnak megfelelő felületekre cserélhetünk.

.DWG támogatás A Lumionban könnyedén megnyithatjuk  az AutoCAD .DWG fájlokat, anélkül, hogy szükségünk lenne bármilyen külső eszköz bevonására.

Kiváló minőségű emberi karakterek A Lumion 118 3D karakter modellt is tartalmaz, amikkel élővé tehetjük az épületek környezetét.

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, 
illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.

Olvass tovább


3D Studio - Minden amit tudnod kell!

Oktatási partnerünkkel, a 3D-Studioval tavaly készítettünk utoljára interjút, megkérdeztük milyen újdonságokkal indult a 2024-es év. Ridegh Gáborral, a stúdió alapítójával beszélgettünk.


Történelmi képekből valósághű fotók – AI sorozat 7. rész

AI sorozat 7. rész: Hogyan lehet régi képeket restaurálni az AI segítségével? A MI itt is nagy segítség lehet, ha tudjuk hogyan használjuk.


Autodesk Fusion - 3 előfizetés 2 áráért

2024 február 7 és 2025 január 31 között elérhető az Autodesk Fusion 3 for 2 ajánlata, melynek keretében hatalmas kedvezmények várnak rád.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram