Act-3D

Act-3D Lumion 12.5

Életre kelt tervrajzok. A Lumion a világ leggyorsabb 3D renderelő szoftvere építészek részére.

Életre kelt tervrajzok. A Lumion a világ leggyorsabb 3D renderelő szoftvere építészek részére.

ÁTTEKINTÉS

A Lumion a világ leggyorsabb 3D renderelő szoftvere építészek részére. Másodpercek alatt képes CAD modellekből videót vagy képet készíteni valós környezeti elemekkel artisztikus megjelenési formában.

EZ A CIKK MÁR ELÉVÜLT. A TERMÉK ÚJ VERZIÓJÁRÓL IDE KATTINTVA TÁJÉKOZÓDHAT.


Több más alkalmazás mellett megnyithatunk Revit, 3ds Max, SketchUp, AutoCAD, Rhino és ArchiCAD alkalmazásokban készült modelleket, amiket aztán életre kelthetünk a Lumionban. Realisztikus tájba vagy városi környezetbe helyezhetjük őket, stílusos effekteket adhatunk hozzájuk, a képet pedig a rendelkezésre álló több ezer objektum és anyag felhasználásával tehetjük teljessé.

Nincs szükség külön tréningre, a szoftver kezelésének az elsajátításához elég negyed óra, és már készülhetnek is a lélegzetelállító képek, videók és 360 fokos panorámák.
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK


Windows:

RendszerWindows 11, Windows 10 64-bit
ProcesszorAMD Ryzen 5 2600, Intel Core i7-4790 vagy jobb
Memória32 GB
Tárhely40 GB
Képernyő1920x1080
Egyéb
  • Internet kapcsolat
  • GPU legalább 14000 G3DMark pontszámmal és 8 GB VRAM-mal
  • SATA3 SSD vagy HDD

FUNKCIÓK

Vectorworks 3D szinkronizálás Csupán egyetlen kattintással szinkronizálhatjuk a Vectorworks 3D-s modelljeit a Lumionnal, amiket feldíszíthetünk a Lumion által biztosított textúrákkal és objektumokkal. A Vectorworks-ban elkészített modelleket a Lumionban saját közegükben tekinthetjük meg, például egy zsúfolt nagyváros vagy egy festői táj közepén.

Teljes anyagkönyvtár A Lumionhoz mellékelt realisztikus anyagminták felhasználásával élettel tölthetünk meg egy 3D-s modellt. Színesebb, mélyebb és életszerűbb megjelenést érhetünk így el. A Lumion összesen 1178 csodás anyagmintához biztosít közvetlen hozzáférést, amiket pillanatok alatt adhatunk hozzá a tervekhez.

Derékszögű nézet A tervezési folyamat egyes állomásain a derékszögű nézet segítségével élettel, színekkel és textúrákkal tölthetjük meg a technikai rendereket. Izgalmas, élettel teli terveket hozhatunk létre, és néhány kattintás segítségével kiemelhetünk fontosnak tartott részeket.

Kiváló minőségű előnézeti kép A Lumionban még a renderelés folyamata előtt megtekinthetjük a projekt várható eredményét, a lehető legjobb minőségben.

Fény színhőmérséklet (Kelvin) Állítsa be a hangulatot ezzel az új környezeti fényszín eszközzel. A meleg (3000K) és hideg (7000K) színeket mérő Kelvin-skála segítségével hangulatos és hívogató hangulatú belső tereket világíthatunk meg, a külső megvilágítás pedig éles és élénkítő érzést kelt.

Csoportok mentése Külön fájlként is elmenthetjük az objektumok egy-egy csoportját, amit aztán felhasználhatunk egy új projektben.

Displacement mapping A Displacement technológia és a rendelkezésre álló 229 anyagminta felhasználásával szinte tapinthatóvá válnak a fafelületek, a téglafalak és a kaviccsal borított sétányok.

Stílusok A szebb megjelenés elérése érdekében számos előre konfigurált effekt kombináció közül választhatunk, amikkel pillanatok alatt tehetjük professzionális megjelenésűvé a készülő bemutatót.

Művészi stílusok A Lumion által biztosított kísérleti neurális hálózattal a legnagyobb festőművészek (Monet, Kandinszkij, Picasso és mások) stílusában renderelhetjük le a látványképeket.

Árnyékok A rendkívül részletes árnyékok alkalmazásával mélységgel és élethű megjelenéssel ruházhatjuk fel a render képeket.

Gyönyörű vizes felületek Összesen húsz különböző víz effekt a nagyobb realizmusért.

OpenStreetMap Helyezzünk el modelleket a térképen az OpenStreetMap segítségével! Ezzel a funkcióval bármilyen helyszínt kiválaszthatunk a Földön, amit aztán 3D-s környezetként megjeleníthetünk a Lumionban.

Rendszámtáblák Japántól Németországig. Kínától az Egyesült Államokig. A Lumion 12 új rendszámtáblái segítenek abban, hogy egy apró, mégis rendkívül magával ragadó részlettel gazdagítsa egy adott helyhez tartozó tervét. A Lumionban 10 különböző országból, valamint az Egyesült Államok mind az 50 államából származó rendszámtábla-stílusokat talál.

1

Modellkönyvtár Összesen 1928 modell áll a rendelkezésünkre az élethű környezetek kialakításához. A modellek közt - több más mellett - növényeket, világítóeszközöket és konyhai felszerelést is találhatunk.

Paint Placement Gyorsan szeretnénk környezetet létrehozni? Semmi gond. A Paint Placement eszközzel egyszerű ecsetvonásokkal hozhatunk létre természetes környezetet a több száz rendelkezésre álló objektumból.

Anyagkönyvtár A kedvenc anyagmintáinkat egyetlen, kényelmesen kezelhető helyen tárolhatjuk, és arra is lehetőségünk van, hogy saját anyagmintákat mentsünk el.

Landscape Cutter A Landscape Cutter segítségével könnyedén távolíthatunk el nem kívánatos elemeket egy tervből, amiket aztán a célnak megfelelő felületekre cserélhetünk.

.DWG támogatás A Lumionban könnyedén megnyithatjuk  az AutoCAD .DWG fájlokat, anélkül, hogy szükségünk lenne bármilyen külső eszköz bevonására.

Kiváló minőségű emberi karakterek A Lumion 118 3D karakter modellt is tartalmaz, amikkel élővé tehetjük az épületek környezetét.

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, 
illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.

Olvass tovább


Tavaszi iSpring Suite kedvezmény április végéig

Előfizetnél az iSpring Suite, Max, vagy Premium termékekre? Már használsz iSpring termékeket és szeretnél Suite-ra frissíteni? Akkor most figyelj, mert ezek a tavaszi kedvezmények neked szólnak!


Megérkezett a SketchUp 2024-es verziója!

Mostantól már a SketchUp 2024-es, legújabb verziójával alkothatunk, mely tele van újításokkal. Összeszedtük a legfontosabbakat.


JetBrains Annual Highlights 2024

Hol is tart a JetBrains? A vállalat szokás szerint kiadta az előző év eseményeiről szóló összesítést. Íme a JetBrains Annual Highlights 2024.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram