ABBYY

ABBYY FineReader for Mac

Szkennelés, szövegfelismerés és konvertálás szerkeszthető formátumokba. Gyors és egyszerű átalakítás.

Szkennelés, szövegfelismerés és konvertálás szerkeszthető formátumokba. Gyors és egyszerű átalakítás.

ÁTTEKINTÉS

Papír alapú dokumentumok, PDF-ek és szövegekről készített digitális fotók gyors és egyszerű átalakítása szerkeszthető és kereshető fájlokká. Nincs többé szükség manuális újragépelésre vagy tördelésre. Ehelyett a már meglévő dokumentumokat kereshetővé, megoszthatóvá, archiválhatóvá és másolhatóvá tehetjük újbóli felhasználás céljára. A legpontosabb szövegfelismerés és oldaltükör megőrzés Mac OS X számára

PIACVEZETŐ OCR TECHNOLÓGIA

 

abby_for_mac_2021_01.jpg

A legpontosabb szövegfelismerés és oldaltükör megőrzés macOS számára

A precíz szövegfelismerés és oldaltükör megőrzés kritikus fontosságú a maximális hatékonyság érdekében. A FineReader Pro pontossága jelenleg az iparág legjobbja: akár 99,8% az ABBYY belső tesztjei alapján. Ez azt jelenti, hogy a dokumentumok olyan elektronikus változatát szolgáltatja, melyek tökéletesen megfelelnek az eredeti szövegnek és felépítésnek, azonnal újra felhasználhatók, frissíthetők, megoszthatók manuális újra gépelés vagy javítás nélkül.

A dokumentumok felépítésének és formátumának tökéletes rekonstrukciója

Az ABBYY által kifejlesztett innovatív Adaptive Document Recognition Technology® (ADRT®) metódus képes egy az egyben rekonstruálni a többlapos dokumentumok eredeti felépítését és formátumát. Ebbe beletartoznak a szöveg mérete és betűtípusai, táblázatok és ábrák, oszlopok, fejlécek, láblécek, lábjegyzetek, tartalomjegyzékek, lapszámozás és több más összetevő. Az eredmény: a konvertált dokumentum megjelenése teljesen azonos az eredetivel, saját formázási jellemzőkkel rendelkezik és könnyen módosítható, ráadásul frissíthető is.

A világ legsoknyelvűbb OCR-je a Mac számára

A FineReader Pro több mint 180 nyelven képes szöveget felismerni — beleértve az európai és ázsiai nyelveket, a hébert és az arabot is. Plusz erre akkor is képes, ha több nyelvből áll a feldolgozásra szánt dokumentum.

INTUITÍV HASZNÁLAT – AHOGY AZT MEGSZOKHATTUK AZ APPLE GÉPEKEN

intuitiv

Az egyszerű felhasználói felület növeli a termelékenységet

A FineReader egyszerű használata azt jelenti, hogy hatékonyan dolgozhatunk már rögtön az induláskor. A rendkívül intuitív felhasználói felület végigvezet minket a teljes folyamaton a szkenneléstől a dokumentumok konverziójáig. Az előre definiált Quick Task funkcióval csupán néhány kattintás kell a munka elvégzéséhez - nem kell külön megtanulni a szoftver használatát. Még jobb, hogy a FineReader képes automatikusan felismerni a dokumentum jellemezőit (layout, nyelvek, stb.), amiket szükség esetén később szabadon módosíthatunk. A FineReader megfelel a Section 508-as szabályzat feltételeinek, így a fogyatékkal élők is könnyedén elboldogulnak vele.

Dokumentumok mentése gyakorlatilag bármilyen formátumban

A felismert szövegeket könnyedén elmenthetjük az általunk választott formátumokban: szöveges dokumentumként (DOCX, ODT, RTF), táblázatként (XSLX), kereshető és szerkeszthető PDF és PDF/A fájlként, PPTX prezentációként vagy e-book (EPUB, FB2) formátumban. A beolvasott szövegeket közvetlenül a FineReaderből is elküldhetjük más alkalmazások felé, mint például Apple Pages, Apple Numbert, Microsoft Word, Excel, stb.

EGYSZERŰ PDF KONVERTÁLÁS

Készítsünk archiválásra kész kereshető PDF-eket

Néhány egérkattintással alakíthatjuk át a papír alapú dokumentumokat kereshető PDF fájlokká az archívum részére. Az ilyen archívumokban tárolt információk könnyedén kikereshetők, amikor csak szükségünk van rájuk. Hosszú távú archiválás esetén akár PDF/A formátumban is elmenthetjük a dokumentumokat.

Egyéb alapvető PDF átalakítási tulajdonságok

A Finereader Pro lehetővé teszi a dokumentum tulajdonságainak kezelését, illetve képes kis képernyőre optimalizált PDF-ek előállítására is, a gyorsnézetek segítségével pedig az összetett, nagy méretű PDF-ekben is egyszerű a navigálás.

EGYSZERŰ KÉPKONVERZIÓ

Dokumentumokról készített digitális fotók automatikus javítása

A FineReader túllép a hagyományos szkennelés korlátain, hisz lehetővé teszi a digitális kamerák vagy okostelefonok szkennerként történő használatát. Csak egy fotót kell készítenünk az OCR-re szánt dokumentumról. A FineReader kifinomult képfeldolgozási eszközei képesek kijavítani a kép esetleges torzulásait a jobb felismerés érdekében. A korrekció után a kész dokumentum az általunk választott formátumban fog elkészülni.

Képek szerkesztése a Képszerkesztő használatával

A dokumentumokról készült fotókat manuálisan is kijavíthatjuk a FineReaderben a még jobb eredmény érdekében.

A Képszerkesztő lehetővé teszi a világosság és kontraszt helyesbítését, a görbe szövegsorok kiegyenesítését, trapéztorzítás javítását, az ISO zaj és a bemozdulási elmosódás csökkentését, oldalak szétválasztását, körülvágását és egyebeket. Az Image Editor-ban beállíthatjuk a megfelelő fényességet és kontrasztot, kiegyenesíthetjük a sorokat, eltüntethetjük a torzításokat, stb.

FONTOS DOKUMENTUMOK DIGITALIZÁLÁSA ÉS MEGOSZTÁSA

A FineReader gyorssá és egyszerűvé teszi a dokumentumok digitalizálását és több formátumban történő mentését - továbbá olyan képfeldolgozó funkciókat biztosít, melyekkel az eredeti dokumentum megjelenítési minősége javítható. Ha tehát olyan papír dokumentumai vannak, melyeknek tartalmát meg kívánja osztani, mindössze be kell szkennelni azokat és kinyomtatni a szükséges számú példányban a „zajt” és egyéb hibákat eltüntetve róluk. Természetesen PDF állomány is előállítható, mely azután elektronikus levélként elküldhető, vagy feltölthető a felhőbe.

E-KONYVEK KÉSZÍTÉSE

abby_for_mac_2021_02.jpg

Alakítsunk át könyveket és kinyomtatott dokumentumokat teljesen formázott elektronikus állományokká FB2 és EPUB formátumban, melyek hordozható eszközökön történő olvasáshoz vannak optimalizálva.

PROFESSZIONÁLIS ESZKÖZÖK

Továbbfejlesztett OCR összetett feladatokhoz

A FineReader Pro számos továbbfejlesztett lehetőséget biztosít az OCR eljárás és kimenet teljes felügyeletéhez. Ezek között megtalálhatók a dokumentum oldalak kezelésére, méret/minőség arány beállításához, dokumentumok exportálásához és oldalképük megőrzéséhez, komplex táblázatok szerkesztéséhez (beleértve a cellákban a szöveg nyelvének, irányának és a képek kezelésének képességét is) szükséges eszközök. Minden eszköz személyre szabható a felmerült igények alapján.

Dokumentumkötegek kezelése és átalakítási feladatok automatizálása

Érje el a hatékonyság új szintjét és élvezze a nagyobb rugalmasság nyújtotta előnyöket a dokumentumok átalakítása során az „Automator actions” és az AppleScript parancsok segítségével. Mindössze néhány egyszerű lépéssel képes lesz:

  • Alkalmazásokat létrehozni melyek lehetővé teszik a képek és PDF-ek „húzd és ejtsd” átalakítását. Egyszerűen húzza a fájlt az alkalmazásikonra és az azonnal konvertálódik a megadott formátumba - anélkül, hogy a FineReader alkalmazást el kellett volna indítania.
  • Megadni mappákat automatikus átalakításhoz - minden beérkező fájl vagy dokumentumköteg köteg a megadott mappába érkezésekor feldolgozásra kerül.
  • OCR folyamatokat időzíteni automatikus futtatásra meghatározott időpont és dátum esetén.

Dokumentumok elérhetővé tétele felolvasó eszközök számára

A FineReader segítségével mindössze a papír vagy PDF dokumentumokat a támogatott formátumok valamelyikébe kell átalakítani így automatikusan hozzáférhetővé válnak a felolvasó programok számára.


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK


Apple:

RendszermacOS 10.15 vagy újabb
ProcesszorIntel
Memória4 GB
Tárhely3 GB
Képernyő1920x1080

FUNKCIÓK

Digitalizálás és OCR Bővítsük a digitális munkahely által biztosított lehetőségeket a papír alapú dokumentumok digitalizálásával, tárolásával és kereshetővé tételével, és tegyük lehetővé a munkatársak számára a dokumentumok újbóli felhasználását és szerkesztését. Az ABBYY piacvezető AI alapú OCR technológiája elképesztően pontos, nagy mértékben képes leegyszerűsíteni a papírmunkát.

Szerkeszthető formátumok A PDF-eket - típustól függetlenül - konvertálhatjuk szerkeszthető és kereshető fájlokká, akár Microsoft Word, Excel, RTF vagy ODT formátumba.

Keresés A PDF-ek más PDF formátumba konvertálásával lehetővé válik, hogy azok tartalmi részében is kereshessenek a felhasználók, és szükség esetén archiválásra is készen álljanak.

PDF-ek létrehozása képekből és papírból Készítsünk kereshető, az ipari szabványoknak megfelelő PDF-eket beszkennelt dokumentumokból, képekből vagy papír alapú forrásanyagokból a hatékony és biztonságos együttműködés, archiválás és hozzáférhetőség érdekében. Az elkészült PDF-eket védelemmel is elláthatjuk az illetéktelen hozzáférés megakadályozása érdekében.

Modern felhasználói felület Az Apple ökoszisztémák igényeinek megfelelő intuitív és felhasználóbarát felület áll a munkatársak rendelkezésére, amely támogatja a legújabb macOS szolgáltatásokat és leegyszerűsíti a dokumentumok kezelését. 

Sötét mód támogatás A Sötét megjelenés lehetőség automatikusan illeszkedik a rendszer beállításaihoz.

iPhone támogatás A Continuity Camera segítségével akár az iPhone-unkat és az iPadünket is használhatjuk dokumentumok beszkennelésére vagy importálhatunk korábban elkészült képeket a FineReaderbe.

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, 
illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.

Olvass tovább

, ,
Fontos hírek - Adobe Creative Cloud áremelés!

2023. november 1-től új változások következnek be az Adobe Creative Cloud előfizetések áraiban.


Parallels RAS - Egyszerű, hatékony és rugalmas munkavégzés

A Parallels RAS nem csak egy újabb virtualizációt segítő eszköz haenm egy híd az on-premises és a multi-cloud megoldások között.


JetBrains .NET Day - Inspirálódj online

A JetBrains szeptember 26-án tartja a JetBrains .NET Day Online '23 online eseményét. A rendezvényen a programozás számos témakörét érintik.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram