Reason Studios

    Árakhoz kattintson ide A Reason egy komplett virtuális zenestúdió és zeneszerkesztő szoftver, mely tartalmazza egy dal szerkesztéséhez és keveréséhez szükséges összes hangfeldolgozó- és generáló elemet – egyetlen csomagban. A Suite kiadásban ráadásul 16 további prémium hangszert és effekt plugint is kapunk.
    Árakhoz kattintson ide Fizessen elő a Reason+ szoftvercsomagra, mely minden olyan eszközt tartalmaz, ami a zenekészítés legmagasabb szintjéhez kell. A Reason+ előfizetés magába foglalja a Reason Rack-et pluginként és önálló szoftverkét, számos szintetizátort, dobgépet, effektet, gitár erősítőt és minden olyan sample-t, amit eddig kiadott vagy a jövőben fog kiadni a Reason Studios.
    Árakhoz kattintson ide A tökéletes kiegészítő plugin bármilyen zeneszerkesztő szoftverhez, új hangszerekkel és DSP effektekkel. Tökéletes kiinduló pont a zenei produkciók világában.
    Árakhoz kattintson ide Recycle - a kísérletező kedvű modern zenészek, remixerek és DJ-k népszerű programja, amellyel szabadon alakíthatjuk át a ritmikus hangmintákat!