Parallels Success Strory: Vyon Technology

2024-02-19 12:20
Parallels success story: a Vyron Technology példája jól mutatja, hogyan integrálható hatékonyan a Parallels RAS egy vállalat működésébe.

parallels RAS

Napjaink üzleti életében a hatékony és eredményes IT-megoldások iránti igény kritikusabb, mint valaha. A vállalatok egyre inkább biztosítják a hibrid vagy teljesen távoli munkavégzés lehetőségét, így pedig a különböző szoftverek és számítőgépek kezelése és adminisztrációja még fontosabbá válik. Pontosan ebben segít a Parallels. Az alábbi Parallels success story pedig tökéletesen példázza ezt:

A Parralels segít az iOS operációs rendszer hatékonyabb használatában: segítségével az informatikai szakemberek Windows vagy más operációs rendszerek alkalmazásait telepíthetik Apple eszközökre. A Parralels így lényegesen elősegíti a különböző operációs rendszerek közötti "átjárhatóságot".

Vyron Technology

Az MSP (Managed Service Provider) vállalatot 2012-ben alapították az arizonai Phoenixben. A Vyron Technology ügyfelei folyamatosan jelezték, hogy a helyben lévő szerverektől a külső vagy felhőalapú megoldások felé kívánnak elmozdulni. Nem akartak többé hardverbe beruházni. A vállalat a következő kulcsfontosságú iparágak kiszolgálására specializálódott: orvosi, pénzügyi szolgáltatások és építőipar (nehézgépek).

parallels success story

A kihívás

A fő cél a felhőplatform-kezelés és a költséghatékonyság racionalizálása volt. A Vyon Technology a következőkre kereste a választ:

 • Fejlett biztonság és skálázhatóság
 • Költséghatékony megoldás
 • Könnyen kezelhető eszköz

A növekedés során terheléselosztókra, kétfaktoros hitelesítésre és jelentésre volt szükségük.

A Microsoft Remote Desktop Services (RDS) szolgáltatással kezdték, de túl sok komponensre és kiegészítő szolgáltatásra volt szükségük. Ez azt eredményezte, hogy több gyártóval kellett együtt dolgozniuk, és túlköltekeztek olyan szolgáltatásokra, amelyekre nem volt szükségük.

A Citrixxel való együttműködésen is elgondolkodtak. A Citrix Netscalerek nagyszerű eszközök voltak terheléselosztóként, de nagyon összetettek ahhoz képest, amire szükségük volt.

Végül a Parallels RAS felkeltette az alapító, Mike Tatar érdeklődését, beleértve a terheléselosztási megoldást is. A Parallels RAS segítségével nem kell bejelentkezni a terheléselosztókba, hogy bármit is ellenőrizzünk. Azonnal működnek, amint telepítettük őket.

A megoldás

A Parallels RAS használatával a Vyon Technology három alapvető szolgáltatást épített ki:

 • Alkalmazási felhő: Az ügyfélalkalmazások webböngészőn és a Parallels RAS kliensen keresztül történő elérhetőségének lehetővé tétele.
 • Üzleti felhő: Teljesen menedzselt virtuális asztali megoldás.
 • Infrastruktúra mint szolgáltatás (IaaS): Az ügyfél számára a teljes környezetének felhőben történő futtatásához szükséges infrastruktúra biztosítása..

Bár a Vyon Technology ügyfeleinek egy része helyben is igényli a szolgáltatást, a többség a felhőplatformjukat használja

A Parallels kereskedőis a Parallels RAS-t használják fel az egyedi alkalmazások közzétételére az Application Cloud kínálatuk részeként, ezzel is erősítve szolgáltatásaik alkalmazkodóképességét.

parallels success story

A Vyon Technology különösen a Parallels RAS következő funkcióit tudja hatékonyan használni:

 • Többfaktoros hitelesítés (MFA): Az ügyfelek igénye, amely létfontosságú az olyan érzékeny ágazatokban, mint az orvosi és pénzügyi szolgáltatások.
 • Többszemélyes használat: Több ügyfél közös infrastruktúrán történő kiszolgálása az elszigeteltség és a biztonság fenntartása mellett lehetővé tette a Vyon Technology számára az erőforrás-hatékonyság és a költséghatékonyság maximalizálását.
 • Nyomtatás és szkennelés: A tárhelymegoldások szerves részei.
 • Beépített redundancia: A Parallels páratlan megbízhatóságot garantál, ami megszakítás nélküli szolgáltatást biztosít.
 • Skálázás és terheléselosztás: Előnyös az olyan adóügyfelek számára, akiknél nagy igénybevételű időszakok vannak, például januártól áprilisig (adószezon). A Parallels RAS megkönnyíti a fel- és lefelé történő skálázást, hogy ezek a cégek alkalmazkodni tudjanak a változó felhasználószámokhoz.

Tatar még a Galaxy fold telefonját is használta a cég tárhelykörnyezetének elérésére és kezelésére. Kevesebb mint 30 másodperc alatt képes volt újraindítani egy számítógépet, sőt, még az adminisztrációs portált is elérte egy autó képernyőjén.

Ha szeretnél további Parallels Success Story-kat olvasni, olvasd el a Kiwa Italy történetét is.

Ha további információra van szükséged, keresd fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésedre áll!

Termékek
Tanfolyamok

Olvass tovább


Megérkezett a SketchUp 2024-es verziója!

Mostantól már a SketchUp 2024-es, legújabb verziójával alkothatunk, mely tele van újításokkal. Összeszedtük a legfontosabbakat.


JetBrains Annual Highlights 2024

Hol is tart a JetBrains? A vállalat szokás szerint kiadta az előző év eseményeiről szóló összesítést. Íme a JetBrains Annual Highlights 2024.


Új tananyagok a JetBrains Academy-n

A JetBrains csapata számos új oktatási anyaggal készült, hogy februárban is mindenki tovább tudja pallérozni kódolói képességeit.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram