Útmutató az Adobe Spark Premium aktiválásához

  Amint arról korábban tájékoztatást adtunk, oktatási intézmények számára az Adobe most teljesen ingyenesen elérhetővé tette az Adobe Spark Premium verzióját.

  Ahhoz, hogy hozzáférjenek az Adobe Spark Premium szoftverhez, az alábbi lépésekre van szükség:

  1. Nyitunk Önöknek egy úgynevezett Adobe VIP account-ot ahova ezt a hozzáférést regisztrálni tudjuk. Ehhez kérjük, legyenek kedvesek az alábbi adatokat megadni:

  2. Kérjük, hogy az e-mail-ben kiküldött Adobe VIP meghívónkat fogadják el és kövessék az abban lévő instrukciókat.

  3. Amint létrejött az egyedi fiókjuk, az Adobe Spark Premium a Getting Started gomb megnyomásával elérhetővé válik.

  4. Kérjük, hogy használat előtt oktatási profiljuknak megfelelően válasszanak az Adobe Spark Premium for Higher Education (felsőoktatás) vagy a K-12 (általános- és középiskolák) alternatívák közül.

   

  Bízunk benne, hogy a díjmentesen elérhető Adobe Spark Premium-on túl egyéb más, kreatív Adobe szoftverünket is használni fogják a jövőben.

  Ezek a megoldások előfizetéses licencelési konstrukció keretén belül, a már kialakított VIP account-jukon keresztül bármikor térítés ellenében vehetők igénybe.

  Hogy megkönnyítsük döntésüket, kérjük, hogy az info@trans-europe.hu email címre küldött megrendeléskor használják az ADOBEEDU2018 rendelési számot és árainkból 2018. május 31-ig 5% egyedi kedvezményt biztosítunk! Tájékoztató árlistánkat itt találják

   

  Reméljük, hogy örömmel fogják használni az Adobe Spark-ot és hosszútávon, folyamatosan számíthatunk Önökre, mint elégedett Adobe Felhasználókra.

  Bármilyen további kérdés esetén állunk rendelkezésükre az alábbi elérhetőségek bármelyikén.

  Telefon: 06/1/392-0700

  Email: info@trans-europe.hu