Boris FX Suite: a filmes utómunkák csodafegyvere

  A Boris FX Suite egy olyan eszközkészlet, mely tartalmazza az összes Boris FX plugint és önálló alkalmazást, amik segítségével a videós szakemberek az utómunka összes fázisában a legjobb minőséget érhetik el a filmek vágása során. Mutatjuk mire képes!

  leadkep.png

   

  Manapság a digitális utómunkák szerves részévé vált a vizuális effektek alkalmazása. Ez azonban számos ponton nehezíti a szakemberek munkáját. Többek között megnöveli a renderelési időt, lassítja a munkafázisokat, illetve a valós idejű alkotást is sok esetben akadályozza. Ebben segít a Boris FX Suite, ami 5 díjnyertes alkalmazás kombinációja. Segítségével olyan magas szintű technikai eszköztárat használhatunk az utómunkák során, mint a nagy hollywoodi filmkészítők. De mutatjuk miről is van szó:

   

  Optics - Képszerkesztés új szintre emelve

  A fényképek feldolgozása az Adobe Photoshop & Lightroom alkalmazásokban még soha nem volt ilyen egyszerű! 160 szűrővel, több ezer testreszabható előbeállítással, 75 népszerű Sapphire fényhatással, erőteljes maszkolással és egyebekkel dolgozhatnak a szakemberek. Önálló alkalmazásként is futtatható!

   

  Silhoutte - Fejlett festő és roto eszközök

  A filmipar legjobb festő és rot művészei első számú választása a Silhoutte. A Silhouette egy GPU megbírkózik a legösszetettebb VFX felvételekkel nem destruktív festő és roto eszközök biztosításával.

   

  Sapphire - Lenyűgöző vizuális hatások

  A Sapphire legendás eszközkészlete az utómunka közösségek első számú választása a csúcskategóriás vizuális effektusok létrehozására. Több mint 270 fotórealisztikus effektussal, több mint 3000 előbeállítással, integrált Mocha maszkolással és nyomkövetéssel, hatékony Effect and Transition Builderrel és gyors renderelési sebességgel áll a szakemberek rendelkezésére.

   

   

  Continuum - A professzionális választása

  A vágók és a művészek a Continuum átfogó eszköztárához fordulnak azért, hogy megfeleljenek a szűkös határidőknek, a minőség feláldozása nélkül. Dolgozzunk okosabban! 250 effekt, több mint 4000 előbeállítás, integrált Mocha maszkolás és nyomkövetés, kép-helyreállítás, részecske effektek és sok minden más a Continuum csúcsminőségű választékában.

   

  Mocha Pro - Követés és VFX könnyedén

  A Mocha díjnyertes képsík-követő eszközkészletével rengeteg időt spórolhatunk meg a vizuális effektusok kialakítása során. GPU gyorsított követés, objektumok eltávolítása, fejlett maszkolási eszköztár, képstabilizáció, sztereó 360 fokos, illetve VR támogatás és sok minden más.

  A Boris FX Suite a minden platformhoz és bármilyen kreatív munkafolyamathoz használható, mivel a pluginek multihost verzióit tartalmazza - azaz Avid, Adobe és egyéb OFX-et támogató videós szoftverekkel is használható.

   

  Ha most vásárolsz Wacom Intuos Pro-t, vagy Wacom Cintiq Pro-t az egészet megkaphatod ajándékba, de akár Adobe szoftvereket is választhatsz új rajztáblád mellé!

  A Wacom Intuos Pro ajánlatunkat itt találod, a Wacom Cintiq Pro akciónkat pedig itt éred el!