Minden Wacom Cintiq Pro rajztáblához ajándék Creative Cloud Fotós csomag, Adobe Premiere Rush CC, BorisFX Suite vagy Sculptron by OTOY előfizetést kaphatsz!

  Alkossunk közvetlenül a kijelzőnkön a lehető legtermészetesebb módon.

  cintiqpro_slider.jpg

   

  Professzionális művészek és tervezők eszköze, akik a lehető legközelebb szeretnének kerülni a munkájukhoz a képernyőn keresztül egy toll segítségével. A legújabb fejlesztéseknek és az elképesztően pontos Wacom Pro Pen 2-nek köszönhetően a Wacom Cintiq Pro széria az egyik legjobb választás a digitális alkotói világban.

  Ha most vásárolsz Wacom Cintiq Pro terméket, ajándék Creative Cloud Fotós csomagot, Adobe Premiere Rush CC, Boris FX Suite, vagy Sculptron by OTOY előfizetést kaphatsz!

  Nincs más dolgod, mint beváltani a promóciós kódodat a http://www.wacom.com/register oldalán.

  A promócióban szereplő termékek:

  A promócióban szereplő szoftverek:

  Adobe Premiere Rush CC (2 hónap)

  Egyetlen app az online videók szerkesztéséhez és megosztásához. Az Adobe Premiere Rush CC minden olyan funkciót tartalmaz, amivel fantasztikus videókat készíthetünk a mobiltelefonunkkal, sőt mostantól akár a PC-nken is használhatjuk.

  Creative Cloud Fotós csomag - Adobe Lightroom CC + Adobe Photoshop CC (2 hónap)

  Az Adobe Lightroom CC, a professzionális fényképészeknek ad új lehetőségeket a képek feldolgozásában. Legyen szó fényképek vizuális módosításáról, 3D műalkotásokról vagy különleges látványvilágú illusztrációkról, kétségkívül az Adobe Photoshop CC az egyik legjobb megoldás. Ebben a csomagban mindkét szoftvert használhatod.

  A promóciós kódok 2022. szeptember 2-ig érvényes.

  BorisFX Suite (3 hónap)

  Sculptron by OTOY (3 hónap)

  A promóciós kódok 2022. február 15-ig érvényes.

  Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!