A Boris FX Suite tartalmazza az összes Boris FX plugint és önálló alkalmazást, melyek használatával a videós szakemberek az utómunka összes fázisában a legjobb minőséget érhetik el a filmek vágása során.

  Áttekintés

   

   

  A Boris FX Suite az alábbi összetevőket és alkalmazásokat tartalmazza:

  Sapphire - Lenyűgöző vizuális hatások

  A Sapphire legendás eszközkészlete az utómunka közösségek első számú választása a csúcskategóriás vizuális effektusok létrehozására. Több mint 270 fotórealisztikus effektussal, több mint 3000 előbeállítással, integrált Mocha maszkolással és nyomkövetéssel, hatékony Effect and Transition Builderrel és gyors renderelési sebességgel áll a szakemberek rendelkezésére.

  Continuum - A professzionális választása

  A vágók és a művészek a Continuum átfogó eszköztárához fordulnak azért, hogy megfeleljenek a szűkös határidőknek, a minőség feláldozása nélkül. Dolgozzunk okosabban! 250 effekt, több mint 4000 előbeállítás, integrált Mocha maszkolás és nyomkövetés, kép-helyreállítás, részecske effektek és sok minden más a Continuum csúcsminőségű választékában.

  Mocha Pro - Követés és VFX könnyedén

  A Mocha díjnyertes képsík-követő eszközkészletével rengeteg időt spórolhatunk meg a vizuális effektusok kialakítása során. GPU gyorsított követés, objektumok eltávolítása, fejlett maszkolási eszköztár, képstabilizáció, sztereó 360 fokos, illetve VR támogatás és sok minden más.

  Silhoutte - Fejlett festő és roto eszközök

  A filmipar legjobb festő és rot művészei első számú választása a Silhoutte. A Silhouette egy GPU megbírkózik a legösszetettebb VFX felvételekkel nem destruktív festő és roto eszközök biztosításával.

  Optics - Képszerkesztés új szintre emelve

  A fényképek feldolgozása az Adobe Photoshop & Lightroom alkalmazásokban még soha nem volt ilyen egyszerű! 160 szűrővel, több ezer testreszabható előbeállítással, 75 népszerű Sapphire fényhatással, erőteljes maszkolással és egyebekkel dolgozhatnak a szakemberek. Önálló alkalmazásként is futtatható!

   

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 7, 8.x, 10 64-bit
  Processzor
  64-bites Intel vagy AMD legalább négy maggal
  Memória
  4 GB
  Tárhely
  1 GB
  Képernyő
  1440×900
  Apple
  Rendszer
  macOS 10.12 vagy újabb
  Processzor
  64-bites Intel vagy AMD legalább négy maggal
  Memória
  4 GB
  Tárhely
  1 GB
  Képernyő
  1440×900
  Egyéb
  • OpenCL 1.2 és OpenGL 2.1 kompatibilis VGA
  Rendszer
  Red Hat Enterprise Linux 6, CentOS 6 vagy ezekkel kompatibilis Linux disztribúció
  Processzor
  64-bites Intel vagy AMD legalább négy maggal
  Memória
  4 GB
  Tárhely
  1 GB
  Képernyő
  1440×900
  Kinek ajánljuk?

  Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!