Megjelent a Maxon One!

  Professzionális szerkesztés, Mograph és VFX eszközök egyetlen előfizetésben - a Maxon, a Red Giant és a Redshift minden terméke kényelmesen egy előfizetésbe csomagolva, alacsony áron.

  MaxonOne_SuperBanner_728x90_EN_0.gif

   

  A Maxon, a Red Giant és a Redshift bejelentette a Maxon One-t: új éves és havi előfizetés minden termékre, egy mindent átfogó csomagban. Az előfizetés tartalmazza a Cinema 4D díjnyertes 3D-s animációs eszközét; a Red Giant Complete teljes gyűjteményt a vizuális effekt és látványos motion graphics szerkesztéshez; valamint az ultragyors, produkciós minőségű GPU-renderelőt, a Redshift for Cinema 4D-t.

  2020 szeptemberétől a Maxon One az editorok, mozgástervezők és a vizuális effekt művészek részére hozzáférést biztosít csomagban, egyetlen alacsony áron a legprofibb eszközökhöz. A Maxon One használatával az éves előfizetők az összes eszköz legfrissebb verziójával rendelkeznek, több ezer dollárt megtakarítanak a hagyományos örökös licencekkel szemben, és jó pár órát megspórolhatnak a licencek és a termékfrissítések menedzselésével.

  "A Maxon One a 3D-s animáció, a professzionális minőségű VFX, a gyönyörű motion-graphics, fényelés és nagy sebességű renderelés erejét kínálja egy könnyen elérhető csomagban" - mondta David McGavran, a Maxon vezérigazgatója. "Vevőink igényei mindig a vállalat minden döntésének a középpontjában vannak, a Maxon One pedig csak a kezdete annak a sok frissítésnek, amelyek nagy hasznot nyújtanak majd a felhasználóinknak szerte a világon."

   

  A Maxon One teljes termékcsaládja a következőket tartalmazza:

  Cinema 4D

  A könnyen megtanulható és rendkívül nagy teljesítményű Cinema 4D tökéletes csomag mindazon 3D művészek számára, akik lélegzetelállító eredményeket szeretnének gyorsan és problémamentesen elérni. A kezdők és a tapasztalt szakemberek egyaránt igénybe vehetik a Cinema 4D számos eszközének és funkciójának előnyeit a lenyűgöző eredmények elérése érdekében. A Cinema 4D legendás megbízhatósága miatt tökéletes alkalmazás az igényes, nagysebességű 3D-s gyártáshoz is.

  Red Giant Complete

  Szerezze be a Red Giant eszközök teljes készletét a szerkesztéshez, a vizuális effektekhez és a motion design tervezéséhez. A Red Giant Complete tartalmazza az Universe, a Trapcode Suite, a Magic Bullet Suite és a VFX Suite csomagokat. Akár 3D részecske rendszerekkel és folyadékdinamikával, színkorrekcióval és film megjelenéssel, zöld képernyős kompozitálással, video effektusokkal és átmenetekkel, vagy akár A/V szinkronizálással dolgozik, ez az iparági szabványnak megfelelő eszközkészlet minden művész számára azt nyújtja, amire a gyártás folyamatában szüksége van.

   

   

  Red Shift (C4D-hez)

  A Redshift a világ első, teljesen GPU-val gyorsított renderelő motorja, amelyet az aktuális csúcskategóriás C4D-s renderelés egyedi igényeinek kielégítésére készítettek. A kreatív személyek és stúdiók támogatására fejlesztett Redshift erőteljes funkciókat kínál, bármilyen skálázódási szükségleteket kielégít, és támogatja mindazokat a komplex, fejlett shading-network-öket és textúrázási képességeket, amelyek a gyártási minőségű megjelenítéshez szükségesek. A Redshift a CPU-megjelenítő jellemzőivel és kompromisszumok nélküli minőségével bír, mindezt  GPU-renderelési sebességgel párosítva.

   

   

  Ha pedig további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!