[JetBrains webinár] Hogyan gyorsíthatod fel a kódolás folyamatát, minőségromlás nélkül?

  A résztvevők között 1 éves JetBrains All Product Pack licenszeket sorsolunk ki a JetBrains jóvoltából!

  jetbrainswebinar_header.png

  Kóderek, fejlesztők!

  Hogyan gyorsíthatod fel a kódolás folyamatát, minőség romlás nélkül? Hogyan lehetsz még produktívabb fejlesztés közben?

  Jobb és gyorsabb webfejlesztés a PhpStorm és a WebStorm segítségével

  A webinár időpontja: 2019. június 17. 16:00

  A webinár nyelve: ANGOL

  A részvétel: INGYENES

  A nyereményjátékban csak regisztrált résztvevők vehetnek részt!

  Ebben a webinárban JetBrains szakértők segítségével felfedezzük a PhpStorm és a WebStormban rejlő lehetőségeket, megtanuljuk hogyan keressünk hatékonyan a kódbázisunkban, továbbá hogyan tudjuk felgyorsítani a kódolás folyamatait. Kitérünk az automatikus kód felülvizsgálatra, gyors javításokra és a kód generálására is. Megtekinthetjük a beépített JetBrains eszközöket is, amik a kódok minőségén javíthatnak. Továbbá kitérünk a debugger és a tesztelő használatára, a verziók integrációjára és az előzmények fontosságára.

  Legyen szó PHP, React vagy TypeScript fejlesztőről … bárki, aki ismeri a JetBrainsben rejlő lehetőségeket, csatlakozzon hozzánk és szerezzen versenyelőnyt még ma!

  image002.jpg

  JetBrains webinárunk egyik előadója, a .NET szakértő Maarten Balliauw.

  Maarten imád web- és felhő-alapú szoftvereket, applikációkat fejleszteni. Legfőbb érdeklődési területei a .NET technológiák, C#, a Microsoft Azure és a programok teljesítményének a vizsgálata.

  Részben ő felel a JetBrainsen belüli fejlesztésekről és ő kezeli a .NET technológiákat is, mint például a ReSharper, Rider, dotTrace/dotMemory. Jelenlegi ASP Insider és korábbi Microsoft MVP.

  Maarten gyakran ad elő különböző helyi és nemzetközi eseményeken, továbbá lelkes szervezője a Belgiumban megrendezésre kerülő Azure Közönségtalálkozónak is. Szabadidejében a saját sörfőzdéjében van. Maarten blogját megtalálhatod a következő linken: http://blog.maartenballiauw.be/.

  paul_headshot.jpg

  Paul Everitt, React, TypeScript és WebStorm szakértő

  Paul hasonlóan Maartenhoz, a fejlesztésekért felelős részleg szakértője, azon belül a PyCharm a szakterülete.

  Mielőtt a JetBrainshez érkezett, társalapítója volt a Zope Corporation-nek. Annak a vállalatnak, ami megalkotta az első nyílt forráskódú program szervert, nagyjából 14 millió dollár közösségi finanszírozás segítségével.

  Paul volt az egyik alapítója a Python Software Foundation-nek és a Plone Foundation-nek. Fiatal korában tiszt volt az Amerikai Tengerészgyalogságban. 1993-ban elindította a www.navy.mil weboldalát.

   

   

  A szakértelmet mi garantáljuk, Neked nincs más dolgod, csak hátra dőlni és élvezni!

  Kellemes kódolást mindenkinek!