Egy magyar tervező animátor munkáitól hangos a külföldi média

  Földes Tomi alkotásai egyre nagyobb figyelmet kapnak, nem érdemtelenül!

  leadkep_3.jpg

   

  A művészetből megélni sosem volt egyszerű, hát még manapság grafikus, animátorként kitűnni és talpon maradni, nos valljuk be keveseknek sikerül. A kitörési lehetőségeket csökkenti az is, hogy a szakma eléggé népszerű és telített, illetve, hogy az igazán nagy lehetőségeket a külföldi munkák jelentik. Ám ha elég kitartók és tehetségesek vagyunk, célt érhetünk. 

  Földes Tomi cégek és vállalkozások márkáját készíti el, illetve forradalmasítja a meglévőket. Az egyedi logó, csomagolás, illetve arculattervezés mind-mind a szolgáltatásai körében tartoznak.

  „A brand egy vállalkozás legfontosabb szegmense, mely a minőséget és a hitelességet igazolja. Ezáltal növelhető az értékesítés, illetve a vásárlóhűség.”

  Állítja a művész, aki még 2008-ban kezdett el komolyabban foglalkozni a szakmával. Azóta nincs megállás, a kétgyerekes családapa, azon szerencsések közé tartozik, akinek szenvedélye a munkája, és munkája egyben a hobbija is. Motion Designer-ként több mint 10 éve foglalkozik a multimédia minden területével - beleértve a 2D, 3D, valamint Cel-animációkat is.

   

  kep01_9.jpg

  A címkét tervezte: Hetsch Ferenc

   

  Egyik fő profilja a televíziós műsorok grafikai és mozgóképes elemeinek elkészítése. Leginkább az After Effects és a Cinema 4D programokban alkot, de tapasztalattal rendelkezik a CGI integrációban, a VFX-ben és a videószerkesztésben.

  Tomi kitartó munkájának és elhivatottságának pedig meg is lett az eredménye. Egyre jelentősebb megrendelései, munkái mellett nemrég a Behance és a Redshift is kiemelte alkotásait saját közösségi oldalán, illetve a c4dzone.com oldalán is kiemelt művészként mutatták be egyik alkotását.

   

  tomifoldes1.jpg

  c4d_post.jpg

   

  Úgy tűnik, határ a csillagos ég, mi pedig határozottan állítjuk, hogy biztosan hallani fogunk még Tomiról, akinek alkotásait nem érdemes szem elől veszíteni. 

  Lenyűgöző munkáit IDE KATTINTVA tekinthetitek meg!

  Földes Tomi weboldalát ITT tekinthetitek meg.

   

  tomifoldes2.jpg