Corel - játsszunk tisztességesen!

  Bemutatkozik a Corel kalózszoftver elleni kampánya.

  Csapatsportot űzni nagyszerű élmény. Akár nyerünk, akár veszítünk, a csapattól kapott támogatás mértéke az egyes tagok viselkedésétől és hozzáállásától is függ. A szoftver ugyanez: minden résztvevő – a fejlesztők, az eladók és a hozzád hasonló felhasználók – sikere és biztonsága a tisztességes játékszabályok betartásán múlik. A szoftverkalózkodás valójában mindenkinek árt - gyakran maguknak a kalózoknak is!

   

   

  Mi a szoftverkalózkodás?

  A szoftverkalózkodás akkor fordul elő, amikor a szoftvert illegálisan másolják, értékesítik vagy hibás licenszel látják el. A kalózkodás formái közé tartozik a Corel sorozatszámok, Corel keygenerator alkalmazások, szoftver crackek használata és olyan termékek illegális verzióinak letöltése, mint a CorelDRAW®, a PaintShop ™ Pro, a WinDVD® vagy a WinZip®. Amellett, hogy ez illegális, a kalóz szoftverek veszélyeztethetik a termék funkcionalitását, megsérthetik a magánszférát és a jó hírnevet.

  A másik oldalon, amikor eredeti, engedélyezett szoftvert vásárolunk, hozzáférést kapunk a technikai támogatáshoz, a termékfrissítésekhez és a jövőbeni frissítésekhez. A Corel termékei mind minőségbiztosítási teszteken mennek keresztül, hogy így biztonságosak és stabilak legyenek, valamint, hogy a rosszindulatú programok futása ki legyen zárva.

  Ha arra gyanakszol, hogy szoftverkalózkodás áldozata vagy, kérjük, lépj kapcsolatba velünk a support@trans-europe.hu címen.

   

  Hogyan lehet felismerni a kalózkodást?

  Ellenőrizzük az árakat - legyünk óvatosak, ha a kedvezmény mértéke meghaladja az 50%-ot.

  A csomagolás minősége - Az a csomagolás, amely nincs összhangban a többi viszonteladó csomagolásával, és amely a szoftvergyártó weboldalán látható, valószínűleg törvénytelen.

  Végfelhasználói licencszerződés - ha nincs meg, akkor a szoftver nem hiteles.

  Ha bizonytalan vagy, vedd fel velünk a kapcsolatot, írj nekünk e-mailt a support@trans-europe.hu e-mail címre, és mi segítünk ezzel kapcsolatban.

  A szoftverkalózkodás nem mindig nyilvánvaló

  Hallottál már softliftről? Valószínűleg nem ... de lehet, hogy nem szándékosan, akár te is alkalmazod. A softlifting az, amikor megvásároljuk egy szoftverprogram egyetlen licencpéldányát, majd a megállapodással ellentétben több gépre is telepítjük azt.

   

  A legális szoftverek előnyei:

  Nincs vírus

  Az illegális Corel torrent vagy a feltört szoftverek letöltésének az a veszélye, hogy gyakran vírusokat tartalmaznak, amivel a saját rendszerünket vagy hálózatunkat kockáztatjuk. A legális szoftverek esetén, ha bármilyen biztonsági rés nyilvánvalóvá válik, a Corel - hasonlóan más neves szoftvergyártókhoz - általában gyorsan megoldja egy szoftver patch kiadásával.

  Hozzáférés a technikai támogatáshoz

  A Corel gyorsan ad ki hotfixeket és szoftverfrissítéseket. A legális licenc megvásárlása és aktiválása biztosítja, hogy a terméktámogatást és a frissítéseket különféle nyelveken tudjuk elérni. A hamis vagy feltört szoftvereknél viszont nem számíthatunk segítségre.

  Nincs pénzbírság vagy börtön

  A nyugalom egy másik nagy előny. Az érvényes szoftver licensszel rendelkező ügyfelek tudják, hogy nem fenyegeti őket pénzbüntetés vagy bűncselekmény elkövetése miatt büntetés kiszabása egy hamis vagy illegális sorozatszámmal telepített Corel szoftver használata miatt.

  Nincs személyazonosság-lopás

  Az online banki és egyéb szenzitív információk bizalmasak és továbbra is csak saját ellenőrzés alatt állnak. Nincs rejtett keylogger szoftver, mellyel a személyazonosság ellopható, hiszen ezek általában a kalóz szoftverek fájlmegosztó oldalakról történő letöltésével könnyedén települnek.

  Ár-érték arány méltányos árazással

  A Corel szoftvereinek ára versenyképes. A vállalat tisztában van azzal, hogy nem mindenkinek van korlátlan szoftver költségvetése, ezért szeretnék mindenki számára könnyebbé tenni a fair play-t. Emellett a Corel és partnerei időről időre olyan ajánlatokat és promóciókat vezetnek be, amelyek még vonzóbbá teszik az árképzést - a részleteket itt találod!

  A jó hírnév védelme

  Online banki és egyéb érzékeny információink bizalmasak és csak saját ellenőrzés alatt állnak. Nincs veszélye annak, hogy hamisított vagy kalóz szoftverekkel, valamint az egyenrangú és fájlmegosztó oldalakról letöltött illegális Corel megtörténik az identitás ellopása.

  További remek termékek a Coreltől

  Ha tisztességesen játszol és fizetsz a Corel termékedért, te is profitálsz. A támogatásod lehetővé teszi számukra, hogy továbbra is izgalmas új termékeket, funkciókat és tartalmakat állítsanak elő, valamint támogatást nyújtsanak a meglévő termékekhez.

  Munkahelyteremtés

  Segít abban, hogy mindenki, aki szoftvert készít, forgalmaz és terjeszt, megőrizze munkáját. És ne feledkezzünk meg azokról a szakemberekről sem, akik a Corel szoftvert használják megélhetésükhöz - divattervezők, mérnökök, művészek. Nekik is joguk van a biztonságos munkához és a tisztességes bérhez.

  Hozzájárulás a helyi közösségekhez

  A szoftvercégek segítik a közösségeket. Helyi és országos adókat fizetnek a közszolgáltatások finanszírozásának és a helyi munkahelyek létrehozásának elősegítése érdekében. Ezt ezek a cégek csak akkor tehetik meg, ha a  termékeiket el tudják adni, így a kalózkodás - akár aktív, akár passzív - sokkal több embert érint, nem csak a szoftvergyártót. Mindenkivel igazságtalan!

  A törvényes szoftvert megvásárlása könnyű

  Megkönnyítjük számodra, hogy elismert kereskedőtől vásárolj terméket. Biztos lehetsz benne, hogy nem gyanús és kétes kereskedőkkel szerződsz, akik eltűnnek, amint zsebre teszik az emberek nehezen megkeresett pénzét.

  Most pedig lehetőséged van egy extra kedvezmény felhasználására is! CorelDRAW Graphics Suite 2020 pénzvisszafizetési akció