CorelDRAW Graphics Suite 2020 pénzvisszafizetési akció!

  Alkoss szenvedéllyel - tervezz okosan!

  corelcashback2020_Slider.png

   

  Lépd át a kreativitás határait a CorelDRAW Graphics Suite 2020-szal!

  Találd meg a legprofesszionálisabb vektoros illusztráló, elrendező, képszerkesztő és tipográfiai eszközöket, amelyek szükségesek a fontos tervezési projektek megalkotásához.

  Most 200 euró pénzvisszafizetést kaphatsz, ha beregisztrálod a CorelDRAW Graphics Suite 2020 szoftveredet a Corel weboldalán!

  Az egyetlen feltétele, hogy a szoftvert 2020. november 30. előtt vásárold meg.

  Hogyan válthatod be a megvásárolt CorelDRAW Graphics Suite 2020 szoftveredet 3 lépésben?

  1. Egyszerűen vedd meg a minősített CorelDRAW Graphics Suite 2020-at Windowsra vagy Mac-re a Corel viszonteladóink egyikétől 2020. november 30-ig.
  2. Ezután töltsd ki a szükséges űrlapot a Corel oldalán 2020. november 30-ig. Fontos, hogy mellékelned kell a regisztrációhoz a CorelDRAW Graphics Suite 2020 megvásárlását igazoló tanúsítványod vagy számlád.
  3. 10 napon belül a Corel visszaigazolást fog küldeni a nyomtatvánnyal és a számlával kapcsolatban, majd a visszaigazolást követően, a visszatérítés kifizetésére 28 napon belül, nemzetközi pénzátutalással kerül sor.

  Miért válaszd a CorelDRAW Graphics Suite 2020-at?

  Fejlettebb vektoros előnézetek, csomópontok és kezelők

  • Az objektumok és az effektek kezelése sokkal hatékonyabb lett a fejlettebb előnézeti képeknek, csomópontoknak és kezelőknek köszönhetően, melyek nem hagyják, hogy elvesszünk a munkánk háttérszíneiben.

  Find and Replace dokkoló 

  • Az új Find and Replace dokkolóval gyorsabban módosíthatjuk egy rajz elemeinek a tulajdonságait, mint korábban bármikor.

  Kiemelkedő interaktív csúszkák 

  • Dolgozzunk könnyedén a kitöltésekkel, az átlátszósággal, a keverési módokkal, árnyékokkal és kontúrokkal a megújult interaktív csúszkáknak köszönhetően.

  További izgalmas funkciókat találhattok a magyar nyelvű termékleírásunkban!

  Az akciót csak végfelhasználók vehetik igénybe.

  Hihetetlen ajánlat! Vásárolj kedvezményesen és igényeld a pénzvisszafizetési akciót, hogy még kedvezőbben juthass hozzá az új CorelDRAW Graphics Suite 2020 szoftveredhez.

  Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!