A MindManager bezsebelte a nyári TrustRadius 3 díját is

  A MindManager a legjobb ár-érték arányért, a legjobb kapcsolatért és a legjobb featur set-ért járó díjat nyerte meg a TrustRadiustól, mely cégvezetők számára választja ki a problémáikhoz leginkább illő megoldásokat.

  2_8.jpg

   

  A különböző kategóriákban a győzteseket más szempontok alapján határozták meg. Például a legjobb ár-érték arányért járó díj győztesét az alapján választották ki, hogy a felmérésben résztvevő válaszadók mely termék esetében érzeték leginkább, hogy a lehető legtöbb értéket kapják a pénzükért. A másik két kategóriában is hasonló felmérések alapján hozták ki győztesnek a MindManagert.

   

   

  Mitől is jó ennyire a MindManager?

  A MindManager egy olyan eszközcsomag, mely segít a felhasználóknak az üzleti tervezésben, a feladatok és a munkafolyamatok optimalizálásában, valamint hatalmas mennyiségű tudás rögzítésében és megosztásában. Üzleti igényeinknek megfelelő vizuális diagramokat használhatunk az ütemtervek és a projekttervek elkészítésétől a napirendek és az értékesítési előrejelzések megjelenítéséig.

  A felhasználók az információkat egyszerűen rögzíthetik, strukturálhatják és rendszerezhetik egy központi helyen. Ez csökkenti a fontos dokumentumok és adatok keresésére fordított időt, így a csapatok jobban fókuszálhatnak a valós munkára.

  A csapattagok valós időben szerkeszthetik a velük megosztott eszközöket, ezen kívül nyomon követhetnek a projektekkel kapcsolatos információkat és a projekt állapotát. Ezen információk vizuális megjelenítésével a MindManager segít a problémák, lehetőségek, prioritások és célok hatékonyabb meghatározásában.

  Ha szeretnél megtudni többet a MindManagerről, kattints ide!