MindManager

  Corel MindManager 2020 for Windows

  Hatékonyság és termelékenység egyéni és globális szinten egyaránt
  MindManager

  A MindManager 2020 megérkezett, és minden eddiginél jobb szolgáltatásokkal rendelkezik a gondolattérképek felállításához. A MindManager sikeresen használható „agyviharokon", projektmegbeszéléseken, stratégiai tervek készítésénél, prezentációkon és bármilyen komplex információk esetében.

  Áttekintés

  Növeli a produktivitást, jelentosen megkönnyíti a mindennapi irodai munkát. A MindManager azt is lehetové teszi, hogy gyakorlatilag korlátlan számú nyilvános vagy magánfelhasználóval osszunk meg üzleti és információs térképeket. A MindManager a közös munkamenedzsment kiváló eszköze, egyszerre sok hozzáférést tesz lehetové, így remekül használható például csoportos feladatmenedzsmenthez.

  Az ingyenes tesztverziót a MindManager oldaláról töltheti le. Ha többet akar megtudni, fordujon forgalmazónkhoz.

  Használja ki jobban csapata lehetoségeit és növelje teljesítményét a MindManagerrel!
  A MindManager csapata

  Az új, univerzális exportálási funkciókkal, bárkivel és bármilyen platformon megoszthatók a MindManager tartalmak. A legjobb ötleteket, terveket és jegyzeteket több mint 700 különböző webes alkalmazással oszthatjuk meg. Hozzunk létre és osszunk meg információs térképeket, gondolattérképeket, folyamatábrákat, koncepciós térképeket, projekt összefoglalókat és interaktív idővonalakat.

  A térképek interaktív felületekké alakíthatók, amin azonnal  lekövethetők az integrált appokban bekövetkezett változások. Az új projekt tervező eszközökkel, projekt idővonalakkal, munkafolyamat diagramokkal és modern felhasználói felülettel rendelkező MindManagar for Windows kihagyhatatlan minden olyan szervezet számára, ahol elsőrendű prioritást élvez a munka hatékony megszervezése.

   

  Munka a gondolat sebességével

  A hagyományos, lineáris eszközök használata gyakran azt jelenti, hogy a legjobb ötletek a tervezőasztalon maradnak. A MindManager viszont lehetővé teszi, hogy az agyunk a lehető leghatékonyabban legyen képes az információk feldolgozására, azaz gyorsan és dinamikusan. Így biztosak lehetünk abban, hogy nem fog elveszni egyetlen kiváló ötlet vagy fontos részlet se.

  • A fő koncepciót több kisebb részletre bonthatjuk, úgy hogy az összefüggések egyértelműek és egyszerűek maradnak.
  •  A végrehajtandó feladatokhoz szükséges információkat anélkül adhatjuk meg, hogy ki kellene lépnünk a tervezés fő folyamatából.
  • Az információkat egyszerű ragadd meg és vidd módszerrel rendszerezhetjük.

  Az ördög a részletekben rejlik

  Akkor tudunk igazán hatékonyan dolgozni, ha arra koncentrálunk, amire kell. A MindManager mindig a kontextusában mutatja a feladatokat, az ötleteket és a részleteket, így követhetjük, hogy mi épp a fontos és mi az, amit mellőzhetünk.

  • Rejtett kapcsolatok felfedése a témák, a feladatok és az adatok között.
  • Szükségtelen információk eltüntetése, kockázatok feltárása és lehetőségek felfedezése.
  • A MindManagerrel előre még azelőtt felmérhetjük egy-egy döntés következményét, mielőtt azokat valóban meghoznánk.

  Hatékony kommunikáció

  Az összefüggéstelen levelezések, a felesleges meetingek és a rosszul kiosztott feladatok csak arra jók, hogy megöljék a folyamatban lévő projekteket. A MindManagerrel egységesen kezelhetjük a projekthez tartozó összes információt. Egy közösen használt portálon keresztül oszthatjuk meg a feladatokat, így biztosak lehetünk benne, hogy a munkatársaink időben értesülnek a munkával kapcsolatos teendőkről.

  • Világos kommunikáció a felelősségi körökről, a prioritásokról, a határidőkről, stb.
  • A szükséges feladatok kapcsolatainak vizuális megjelenítése a hatékonyabb együttműködés érdekében.
  • A projektekhez tartozó erőforrások, feladatok és ütemezése.

  Ablak a világra

  A tudás csak akkor hatalom, ha hozzáférhetünk. A MindManager az összes rendelkezésre álló adatot egy egységes halmazként kezeli, amiben világosak az összefüggések és egyértelműen kiderülnek a szükséges teendők. A kapcsolódó adatokat szinkronizálhatjuk Microsoft Office fájlokból, adatbázisokból és több mint 800 egyéb alkalmazásból.

  • Fájlok, képek, linkek, multimédia tartalmak hozzáadása és megtekintése.
  • Egyetlen felületen keresztül férhetünk hozzá az összes kapcsolódó információhoz.
  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 7, 8.x, 10
  Processzor
  1 GHz Pentium
  Memória
  2 GB
  Tárhely
  830 MB
  Képernyő
  1280x720
  Egyéb
  • Microsoft .NET 4.6 vagy újabb
  Funkciók

  Megosztás A gondolattérképeket bárkivel megoszthatjuk, akinek feladata lehet munkánk felülvizsgálása. A MindManagerrel HTML5 formátumban is exportálhatunk, így könnyedén megoszthatjuk a térképeket, a jegyzeteket, a projektek ütemterveit és a folyamatábrákat. Az exportált tartalmak gyakorlatilag bármilyen böngészőben megnyithatók, így nincs akadálya a gondolattérképek, koncepciók és diagramok terjesztésének a szervezeten belül.

  Integráció Hozzuk ki a legtöbbet a már használt appokból, és használjuk ki a MindManager által kínált előnyöket. A MindManagerben létrehozott projekt terveket gond nélkül menedzselhetjük akár az Asanában is. A találkozókon készült jegyzeteket azonnal megoszthatjuk a Google Docs-ban. A Google Drive-hoz, Boxhoz és OneDrive-hoz adott dokumentumokról értesítés érkezik a projekt térképekbe. Bármi is legyen a forgatókönyv, mindenre van megoldás. A Zapierrel több mint 700 felhő alkalmazásba exportálhatjuk a térkép tartalmakat.

  Dinamikus megjelenítés Az interaktív elmetérképeken, szervezeti grafikonokon, munkafolyamat diagramokon és koncepciós térképeken túl, egy új diagram típussal gazdagodott a MindManager, ez pedig az idővonalak. A termék roadmapek, a kulcs projekt mérföldövek, és a marketing megjelenési tervek tisztán és áttekinthetően illusztrálhatók az idővonalas megjelenítéssel. Meggyőző prezentációkat készíthetünk az olyan funkciók használatával, mint a szűrés, a jelölők indexelése, vagy az áttekintő nézet.

   

  1

   

  Projektek tervezése és menedzselése A MindManager projekt tervező képességei biztosítják, hogy ne maradjunk le egyetlen határidőről se. Az új ösvény nézettel nagyobb figyelmet fordíthatunk a határidőkre és a függőségekre. A szűrő segítségével pontosan megjeleníthetők azok a tevékenységek, melyek kritikusak a projekt szempontjából. A MindManager képes kiemelni az elmaradt, a veszélyeztetett és a kész feladatokat, amivel időt takarít meg nekünk a projekt megtervezése során.

  Vizuális üzenetek Az Image Library-be több mint 700 új kép került, melyekkel még hatékonyabban tudjuk megismertetni és megértetni az ötleteinket és a terveinket. Az összes MindManager sablon skálázható képekkel rendelkezik.

  Kényelmes kezelés A leegyszerűsített fájlkezelővel gyors és egyszerű a MindManager tartalmak tárolása, kikeresése és megosztása. Tároljuk bárhol is a fájlokat, a helyi gépen, a Microsoft SharePoint szerveren vagy a tűzfal mögött, a MindManager egységes és áttekinthető felhasználói felületén könnyedén dolgozhatunk a térképekkel.

   

  2

   

  Hatékonyság A fejlett diagram készítő eszközökkel hatékonyan hozhatunk létre folyamatábrákat.

   

  Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!