Roland Experience Day 2016


Az elmúlt héten a Trans-Europe Kft. csapata által üzemeltett Szoftver.hu portál szerkesztősége közösen képviseltette magát a VINYL GRAFIK STUDIO (a Roland berendezések hivatalos magyarországi forgalmazója) által megrendezett második Roland Experience Day nevű rendezvényen, melyen a szűk szakmai közönség felé egyszerre igyekeztünk bemutatni az Adobe, a Wacom és a Corel újdonságait, a Roland kompatibilis megoldásait.


edlogo.jpg

 

A rendezvényen a szoftvereken kívül szerepet kaptak a Wacom digitális rajztáblái is, melyeket a Trans-Europe Kft standjánál volt lehetősége kipróbálni a nagyközönségnek.

A sokrétű megjelenés miatt sokrétű előadással is készült előadónk, Olejnyik Attila akinek - mivel ezúttal nem kellett védelmébe vennie egyik szoftvert sem - könnyű dolga volt. Az előadás témája így rendhagyó módon a két szoftver egymással szembeállítása volt, "A vektorok harca" címmel.

A prezentációban néhány alapvető vektoros funkció összehasonlításán kívűl szó esik még a Corel Draw és az Adobe Illustrator legújabb funkcióiról, ráadásul hogy ne csak unalmas, szürke diákról emlékezzenek a nézők arra,  néhány helyen élő bemutatóval színeztük ki az amúgy statikus összességet. A rendelkezésünkre álló idő végét a Wacom termékskálájának bemutatásával töltöttük ki, és természetesen kitértünk az idei év legnagyob kreatív durranásának a Wacom Mobile Studio Pro-nak a bemutatására is.

Az előadásról magáról ezúttal sajnos nem készült felvétel, de mivel úgy éreztük, hogy ez a téma sokakat érdekelhet, úgy döntöttük, hogy kivonatolt formában elkészítjük annak rövidített replikáját, és azt portálunkon minden érdeklődő rendelkezésére bocsájtjuk.

 

{"preview_thumbnail":"/wp-content/uploads/2022/migra/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/W6aCycaH2W8.jpg?itok=H0jmeuac","video_url":"https://www.youtube.com/watch?v=W6aCycaH2W8","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":0},"settings_summary":["Beágyazott videó (Alkalmazkodó)."]}

 

Íme pár fénykép az eseményről:

A teljes galériát pedig ITT tekintheted meg.

DSC05211.JPG

 

DSC05213.JPG

 

DSC05217.JPG

 

experience_day_1012_2.jpg

 

experience_day_1012_13.jpg

 

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram