CorelDRAW Graphics Suite

  Corel CorelDRAW Graphics Suite X8

  Grafikus csomag profi felhasználóknak
  CorelDRAW Graphics Suite

  Árakhoz kattintson ide

  A CorelDRAW Graphics Suite X8 minden olyan eszközt tartalmaz, mellyel erősíthetjük a vizuális kommunikációnkat.

  Áttekintés

  A csomagban található, egymással szoros együttműködésben dolgozó szoftverekkel bármilyen grafikai feladat kivitelezhető, legyen szó vektoros illusztrációról, kiadványszerkesztésről, képfeldolgozásról, web grafikáról vagy animációk készítéséről. A web grafikától és a flash animációtól a logótervezésig - ha megvan az elképzelés - a CorelDRAW Graphics Suite X8 készen áll arra, hogy segítsen a megvalósításban. Ráadásul számtalan oktatóanyag és előre elkészített tartalom áll a rendelkezésünkre a munka megkönnyítéséhez.

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 10, Windows 8.1 vagy Windows 7
  Processzor
  Intel Core i3/5/7 vagy AMD Athlon 64
  Memória
  2 GB
  Tárhely
  1 GB
  Képernyő
  1280x720
  Egyéb
  • Microsoft Internet Explorer 11 vagy újabb
  • Microsoft .Net Framework 4.6
  • Internet kapcsolat a regisztrációhoz
  Funkciók

  Áttervezett felhasználói felület Egy megújult és letisztult eszköztár áll a rendelkezésünkre a még természetesebb munkafolyamatok kialakítása érdekében. Az eszközök ott és akkor állnak a rendelkezésünkre, amikor szükségünk van rájuk.

  64 bites támogatás: a natív 64 bites támogatásnak hála, sokkal kényelmesebben és hatékonyabban dolgozhatunk a nagy méretű képekkel és file-okkal.

  Multi-monitor, 4K és Real-Time Stylus támogatás Használjuk ki a több monitor és a 4K felbontás előnyeit a megújult CorelDRAW-ban. Dolgozzunk gyorsan és hatékonyan a Windows Real-Time Stylus kompatibilis tabletekkel, például a Microsoft Surface-szel vagy a Wacom tablet készülékeivel.

  Corel Font Manager Az új Corel Font Manager-rel nem jelenthet problémát a betűkészletek áttekintése, kezelése és rendszerezése. Egyszerűen nenedzselhetjük a betűkészleteket és font kollekciókat, és telepítés nélkül is használhatunk fontokat. Legyen szó grafikai designról, kiadványszerkesztésről vagy illusztrációkról, a Font Manager minden területen megállja a helyét.

  Objektumok megmutatása A Corel hallgat a felhasználókra, és teljesíti a kéréseiket! A CorelDRAW felhasználók visszajelzései alapján számos új funkcioó került a CoreldDRAW legújabb verziójába. Az összetett munkák kezelését könnyíti meg az új Hide and Show Objects funkció, amivel egy layerben belül is kijelölhetjük azt, hogy mely objektumokat szeretnénk megjeleníteni. Nem kell ki vagy bekapcsolni a teljes layert.

  Görbék másolása A Copy Curve Segments segítségével másolhatunk, beilleszthetünk vagy duplikálhatunk meglévő görbéket, így ezeket több különböző projektben is felhasználhatjuk.

  Gaussian Blur Fedezzük fel a Corel PHOTO-PAINT Gaussian Blur lencséit, melyekkel non-destruktív blurözéseket hozhatunk létre. Beállíthatjuk, hogy milyen mértékben fedjék az árnyékok az éleket, és az előtérben lévő objektumok és a háttér közötti távolságot.

  Healing Clone Javítsunk fotóink minőségén a Corel PHOTO-PAINT új korrekciós és szerkesztő eszközeivel. Az új Healing Clone eszközzel eltávolíthatjuk a tökéletlen részeket azza, hogy beolvasszuk az őket körülvevő környezetbe.

  Tartalomszervező (Corel CONNECT): a Corel CONNECT-tel gyorsan megtalálhatjuk a tökéletes tartalmat a készülő anyaghoz. A beépített keresővel pillanatok alatt rálelhetünk a kívánt grafikára, betűkészletre vagy képre, de kereshetünk a Flickr, a Fotolia és az iStockPhoto által kínált tartalmak között is, sőt mostantól arra is van mód, hogy egy általunk megadott weboldal képei között keressünk.

  OpenType támogatás: gyönyörű feliratokat készíthetünk az OpenType fejlett tipográfiai képességeivel. Választhatunk az adott fontban megtalálható betű- és számváltozatokból, kérhetjük az egyes betűkapcsolatok ligatúrákra cserélését.

  Kitöltés és átlátszóság A felújított fill engine-nek hála teljes kontrollt gyakorolhatunk a bitmap és a vektor alapú kitöltési minták felett.

  Color Harmonies Az új Color Harmonies eszközzel a különböző színstílusokat egy-egy harmóniába rendezhetjük, így a színeket csoportosan módosíthatjuk. Az eszköz arra is képes, hogy kielemezze az egyes színeket és árnyalatokat, így még egységesebb palettákat hozhatunk létre.

  Piacvezető kompatibilitás: a CorelDRAW több, mnt 100 iparági standardnek számító formátumot képes megnyitni és szerkeszteni, beleértve az AI, a PSD, DOCX, az ODF, az EPS és a DXF file-okat is.

  Színprofilok: a gördülékenyebb design érdekében a külső szoftverekben készült file-ok importálásakor megmaradnak az eredeti színprofilok. Az alapértelmezett beállítások automatikusan alkalmazkodnak a színekhez az importálás során.

  Speciális eszközök Fedezzük fel az új speciális effektusokat, mint például a nyomásérzékeny Liquid eszközöket (Smear, Attract, Repel és Twirl), vagy az új kamera effekteket (Bokeh blur, Colorize, Sepia és Time Machine).

  Sablonok és tréning anyagok: kiváló eredményeket érhetünk el a 350 professzionális sablon felhasználásával. A használatra kész sablonok és design elemek felhasználásával könnyedén elérhető a kívánt megjelenés. A CorelDRAW és a a Corel PHOTO-PAINT számos tréninganyagot, videót és tippet tartalmaz, melyek akkor is a rendelkezésünkre állnak, amikor épp egy új projekten dolgozunk.

  Értékes digitális tartalmak:1000 professzionális betűkészlet áll a rendelkezésünkre a gazdagabb tartalmak előállításához. Ezen felül több, mint 10.000 prémium clipart képet, 350 sablont és 800 keretet is tartalmaz a csomag.

  Rajzeszközök: rajzoljunk és tervezzünk a megújult nyomásérzékeny rajzeszközökkel. A CorelDRAW kompatibilis a piacon található rajztáblákkal, képes felismerni a toll dölészögét és a tartást is.

  Képszerkesztés: új fotó effektusok - Vibrance, Grayscale és Photo Filter. A szűrők megmaradnak akkor is, ha Adobe Photoshop file-okkkal dolgozzunk, legyen szó akár importálásról, akár exportálásról. A Corel PHOTO-PAINT X5 több, mint 300 kamera RAW formátumát támogatja.

  Web grafikák és animációk: készítsünk web grafikákat és animációkat hatékonyabban, mint valaha. Az optimalizált filterek használatával konzisztens, kiváló minőségű webes grafikákat készíthetünk.

  Színkezelés: őrizzük meg a színvilág egységességét a különböző típusú anyagokban és hozzunk létre különálló színpalettákat az egyes dokumentumokhoz. Az új színkezelő engine nagyobb pontossággal dolgozik és támogatja a PANTONE színskálákat is.

  Kompatibilitás és PDF támogatás: az elkészített anyagok terjesztésére és megosztására több, mint 60 különböző formátum áll a rendelkezésünkre (PDF, JPG, PNG, EPS, AI, TIFF, PSD, DOCX, PPT, stb). Létrehozhatunk jelszóval védett PDF-eket is, melyeket egyéb védelemmel is elláthatunk.