Wacom

  Egér helyett, ragadjon tollat!
  Árakhoz kattintson ide A One-by-Wacom-mal a számítógép igazi szerkesztőgéppé válik. A jegyzetelés, a kommunikáció, vagy épp az aláírás akadálytalansága segíti a munkát, de a bemutatók készítésének is elengedhetetlen eszköze.
  Árakhoz kattintson ide Új és okos megoldások az ötletek rögzítésére természetesen és könnyedén. A Bamboo Ink-kel felszabadíthatjuk a gondolataink erejét és valóra válthatjuk az elképzeléseinket.
  Árakhoz kattintson ide A Bamboo Sketch egy finom hegyű stylus, amivel a lehető legtermészetesebb módon készíthetünk vázlatokat és rajzokat iPad-en és iPhone-on egyaránt. Bluetooth-on keresztül kapcsolódhatunk a készülékünkhöz, és a Wacom kompatibilis appok párosítása után már munkához is láthatunk.
  Árakhoz kattintson ide Alkossunk közvetlenül a kijelzőnkön a lehető legtermészetesebb módon! A Wacom Cintiq Pro 13 a Wacom egyik legfejletteb és legkisebb kreatív táblamonitora.
  Árakhoz kattintson ide Alkossunk közvetlenül a kijelzőnkön a lehető legtermészetesebb módon! Dolgozzunk akár Mac-en vagy PC-m, a Wacom Cintiq Pro 16-nál keresve sem találnánk jobb eszközt a munkánkhoz. Nagy méretű UHD kijelzőjét kifejezetten professzionális munkákra ajánljuk.
  Árakhoz kattintson ide Használjuk ki iPad-unk összes tudását a Bamboo Fineline 3-mal. Ezzel a precíz és kényelmes stylus-szal könnyedén készíthetünk jegyzeteket és vázlatokat az iPad-en. Sose volt még ilyen kényelmes az ötletek rögzítése elektronikus eszközön!
  Árakhoz kattintson ide Használjuk ki iPadunk összes tudását a Bamboo Fineline 2-vel. Ezzel a precíz és kényelmes stylusszal  könnyedén készíthetünk jegyzeteket és vázlatokat az iPaden. Sose volt még ilyen kényelmes az ötletek rögzítése elektronikus eszközön!
  Árakhoz kattintson ide Emeljük egy teljesen új dimenzióba az ötleteinket az új Intuos 3D-vel. Az Intuos 3D is fel van vértezve a Wacom vezető digitális rajztábla technológiájával ráadásul jár hozzá egy ingyenes 3D modellező szoftver és online oktató anyag is.
  Árakhoz kattintson ide A Wacom MobileStudio Pro 16, mobil számítógép és profi rajztábla egyben, amit arra a célra terveztek, hogy a professzionális kreatív szakemberek a legnagyobb projektekkel is gond nélkül elboldogulhassanak, legyenek bárhol és bármikor. Végtelen szabadság és kreativitás egyben.
  Árakhoz kattintson ide A Wacom MobileStudio Pro 13 pehelykönnyű mobil számítógép és profi rajztábla egyben, amit arra a célra terveztek, hogy a kreatívok bárhol és bármikor alkothassanak.  Végtelen szabadság és kreativitás egyben.
  Árakhoz kattintson ide Dolgozzunk okosabban a Bamboo Folio-val. A papírra vetett gondolatainkat, jegyzeteinket digitális formátumban is eltárololhatjuk a felhőben, ahol megoszthatjuk és szerkeszthetjük őket.
  Árakhoz kattintson ide A Bamboo Slate-tel átemelhetjük a jegyzeteinket és a vázlatainkat a digitális világba. Bármilyen papírra vetett ötletet vagy szöveget digitalizálhatunk és feltölthetünk a felhőbe, ahol már korlátlanul módosíthatjuk és megoszthatjuk őket.
  Árakhoz kattintson ide Az STU-430 egy teljes funkcionalitású, monokróm aláírótábla új, vékonyított formatervezéssel és visszafogott, lapos felülettel.
  Árakhoz kattintson ide A Wacom termékkínálatából a DTU-1141 a legjobb megoldás az elektronikus dokumentumok és aláírások kezelésére.
  Árakhoz kattintson ide A Bamboo Smart precíz és kényelmes eszköze az ötletek rögzítésének.
  Árakhoz kattintson ide A jegyzetfüzetünknek köszönhetjük, hogy ott tartunk, ahol most. Mostantól még messzebbre vihetnek az ötleteink és gondolataink.
  Árakhoz kattintson ide Az Intuos Art tablettel a számítógép igazi szerkesztőgéppé válik. A jegyzetelés, a kommunikáció, vagy épp az aláírás akadálytalansága segíti a munkát, de a bemutatók készítésének is elengedhetetlen eszköze.
  Árakhoz kattintson ide Az Intuos Art tablettel a számítógép igazi szerkesztőgéppé válik. A jegyzetelés, a kommunikáció, vagy épp az aláírás akadálytalansága segíti a munkát, de a bemutatók készítésének is elengedhetetlen eszköze.
  Árakhoz kattintson ide Szereted a képregények színes világát, és szeretsz saját karaktereket létrehozni a ceruzáddal? Fedezz fel új lehetőségeket, és felejtsd el a papírt és a ceruzát. Az Intuos Comic minden olyan eszközt tartalmaz, amivel gyerekjáték mangákat rajzolni.
  Árakhoz kattintson ide Az Intuos Photo tablettel a számítógép igazi szerkesztőgéppé válik. A jegyzetelés, a kommunikáció, vagy épp az aláírás akadálytalansága segíti a munkát, de a bemutatók készítésének is elengedhetetlen eszköze.