Wacom

  Egér helyett, ragadjon tollat!
  A Wacom számára fontos lépésnek könyvelhető el a Bamboo névre keresztelt új termékcsalád bevezetése. A Bamboo kifinomult kezelési és rajzolási lehetőséget nyújt azoknak a PC használóknak, akik ki szeretnék fejezni egyéniségüket, meg szeretnék mutatni művészi látásmódjukat a nagyvilágnak.
  A Bamboo Duo nem csupán egy kiváló minőségű stylus, de egy hagyományos toll is egyben. Ugyanazzal a stylusszal jegyzetelhetünk tabletre és papírra.
  Használjuk ki iPad-unk összes tudását a Bamboo Fineline 3-mal. Ezzel a precíz és kényelmes stylus-szal könnyedén készíthetünk jegyzeteket és vázlatokat az iPad-en. Sose volt még ilyen kényelmes az ötletek rögzítése elektronikus eszközön!
  Használjuk ki iPadunk összes tudását a Bamboo Fineline 2-vel. Ezzel a precíz és kényelmes stylusszal  könnyedén készíthetünk jegyzeteket és vázlatokat az iPaden. Sose volt még ilyen kényelmes az ötletek rögzítése elektronikus eszközön!
  Dolgozzunk okosabban a Bamboo Folio-val. A papírra vetett gondolatainkat, jegyzeteinket digitális formátumban is eltárololhatjuk a felhőben, ahol megoszthatjuk és szerkeszthetjük őket.
  A Bamboo-val a számítógép igazi szerkesztőgéppé válik. A jegyzetelés, a kommunikáció, vagy épp az aláírás akadálytalansága segíti a munkát, de a bemutatók készítésének is elengedhetetlen eszköze.
  A Bamboo-val a számítógép igazi szerkesztőgéppé válik. A jegyzetelés, a kommunikáció, vagy épp az aláírás akadálytalansága segíti a munkát, de a bemutatók készítésének is elengedhetetlen eszköze.
  Szereted a mangák színes világát, és szeretsz saját karaktereket létrehozni a ceruzáddal? Fedezz fel új lehetőségeket, és felejtsd el a papírt és a ceruzát. A Bamboo Manga Edition minden olyan eszközt tartalmaz, amivel gyerekjáték mangákat rajzolni.
  Az érintéseket és a gesztusokat használva a Bamboo Pad-en irányítani tudunk olyan operációs rendszereket, mint például a Windows® 8, ráadásul sokkal kifinomultabban és kényelmesebben, mint egy egérrel. Köszönhetően a különösen vékony kialakításnak, a pad-et órákon keresztül rendkívül kényelmes használni.  
  A Wacom termékcsalád megújult Bamboo sorozatának tollal működő tagja. A tökéletesség élménye. Rugalmas, sokoldalú, intelligens és testre szabható megoldás.
  A Wacom termékcsalád megújult Bamboo sorozatának érintéssel és a szokásos tollvonásokkal is működő tagja. A tökéletesség élménye. Rugalmas, sokoldalú, intelligens és testreszabható megoldás. Használja ki a multi-touch és a gesztusok minden előnyét, a tollvonások pontosságát.
  A Bamboo Slate-tel átemelhetjük a jegyzeteinket és a vázlatainkat a digitális világba. Bármilyen papírra vetett ötletet vagy szöveget digitalizálhatunk és feltölthetünk a felhőbe, ahol már korlátlanul módosíthatjuk és megoszthatjuk őket.
  A Bamboo Smart precíz és kényelmes eszköze az ötletek rögzítésének.
  A Wacom Bamboo Solo tökéletesen képes együttműködni a modern tabletekbe épített érintőképernyőkkel. Az olyanokéval, mint a Samsung Galaxy Note, a Microsoft Surface Pro vagy az iPad. A Bamboo Stylus solo precíz és érintésérzékeny. Egy olyan stylus, ami érzetre és működésre is pont olyan, mint egy igazi toll.
  A jegyzetfüzetünknek köszönhetjük, hogy ott tartunk, ahol most. Mostantól még messzebbre vihetnek az ötleteink és gondolataink.
  A Bamboo™ Stylus alpha egy megfizethető stylus, amely lehetővé teszi Önnek az írást, jegyzetelést, vagy érintőképernyős eszközeinek irányítását. Mindezt olyan könnyen, ahogy egy tollal írna a papírra.
  A Bamboo Stylus duo nem csupán egy kiváló minőségű stylus, de egy hagyományos toll is egyben. Ugyanazzal a stylusszal jegyzetelhetünk tabletre és papírra.
  A Bamboo Stylus duo nem csupán egy kiváló minőségű stylus, de egy hagyományos toll is egyben. Ugyanazzal a stylusszal jegyzetelhetünk tabletre és papírra.
  Szereti a változatosságot? Akkor próbálja ki a Wacom Bamboo Stylus duo-t, mely egyszerre biztosít kiváló élményt papíron és érintőképernyőn egyaránt.
  A Wacom feel IT technológia tökéletesen képes együttműködni a modern tabletekbe épített érintőképernyőkkel. Az olyanokéval, mint a Samsung Galaxy Note, a Microsoft Surface Pro vaga az ASUS Slate. A Bamboo Stylus feel precíz és érintésérzékeny. Egy olyan stylus, ami érzetre és működésre is pont olyan, mint egy igazi toll.