FlightCheck Designer

  Markzware FlightCheck Designer 5.7

  Egyszerűsített dokumentumellenőrzés
  FlightCheck Designer

  A program segítségével arculattervezőként és kiadványszerkesztőként az egyszerű "drag-and-drop" technikára alapuló dokumentumellenőrzési funkcióval gyorsan megbizonyosodhatunk arról, hogy készülő kiadványunk színei, betűtípusai és képei rendben vannak-e.

  Áttekintés

  A program segítségével arculattervezőként és kiadványszerkesztőként az egyszerű "drag-and-drop" technikára alapuló dokumentumellenőrzési funkcióval gyorsan megbizonyosodhatunk arról, hogy készülő kiadványunk színei, betűtípusai és képei rendben vannak-e.Aki kiadványszerkesztéssel foglalkozik, tudja, hogy nemcsak professzionális tervezésre és kivitelezésre van szükség ahhoz, hogy a dokumentum igényes, jó megjelenésű legyen - rendkívül fontos a publikálás előtti utolsó, átfogó ellenőrzés (preflight) is. Nincs bosszantóbb annál, ha a végtermék tele van hibákkal, vagy ha nem úgy néz ki, ahogy azt mi eredetileg elképzeltük. Ezt a problémát orvosolja a Markzware FlightCheck Designer, a Markzware FlightCheck Professional program egyszerűsített változata. Arculattervezőként és kiadványszerkesztőként az egyszerű "drag-and-drop" technikára alapuló dokumentumellenőrzési funkcióval - függetlenül attól, hogy milyen kiadványszerkesztő szoftvert (pl. Adobe InDesign, Quark QuarkXPress, Macromedia FreeHand vagy akár CorelDRAW) használunk a munka során - gyorsan megbizonyosodhatunk arról, hogy készülő kiadványunk színei, betűtípusai és képei rendben vannak-e. Az ellenőrzés után természetesen javíthatjuk a hibákat. A Designer változat egyszerűbb kezelhetősége és kevesebb funkciója a komolyabb háttértudással nem rendelkező felhasználók igényeit elégíti ki. A programmal már számos felhasználó elégedett, erről tanúskodik pl. a Publish 1996 díj is.

  Amennyiben a Markzware FlightCheck programcsalád többi elemére kíváncsi, kattintson ide!

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Microsoft Windows 98, 2000, NT 4.0, ME, XP
  Processzor
  Intel Pentium 233 MHz vagy gyorsabb
  Memória
  128 MB
  Apple
  Rendszer
  Mac OS 9.22, OS X 10.1 vagy újabb
  Processzor
  PowerMac G3 vagy gyorsabb
  Memória
  128 MB
  Funkciók

  Hibás elemek megjelenítése: Az ellenőrzési folyamat végén a program részletesen megjeleníti a kiszűrt hibákat, s ily módon egyúttal lehetőséget biztosít a javításukra. Egyetlen kattintással rendezhetjük továbbá a dokumentum színeire, betűtípusaira, képeire stb. vonatkozó adatokat, így azok áttekinthetőbbé válnak.


  Önállóan működő program: Ellentétben más hasonló szoftverekkel a Markzware FlightCheck Designer futtatásához nincs szükségünk semmilyen befogadó vagy kiegészítő programra.

  Párhuzamos munka: A program egyszerre több dokumentumot is képes ellenőrizni egyetlen folyamatsorban. (Ugyanakkor csak elmentett fájlok ellenőrzésére képes.)

  Áttekinthető végeredmény: Egyetlen kattintással rendezhetjük a dokumentumunkban található színek, fontok, képek stb. adatait.

  Sokoldalú ellenőrzési beállítások: Ha dokumentumainkat gyakran vagy rendszeresen szeretnénk ellenőrizni és nem akarjuk minden egyes alkalommal újra beállítani az ellenőrzési paramétereket, a program lehetőséget biztosít ezek elmentésére. Ezenfelül választhatnunk előre elkészített sémák közül is vagy importálhatjuk őket a Markzware FlightCheck Professional programból. Az elmentett fájlt Windows és Macintosh platform alatt egyaránt felhasználhatjuk.


  Legtipikusabb hibák gyors kiszűrése: A szoftver képes a legtipikusabb (és egyben a legbosszantóbb) dokumentumhibák gyors kiszűrésére.

  PDF/X ellenőrzési lehetőség: Lehetőségünk nyílik a hivatalos PDF/X sablon alapján készült dokumentumok ellenőrzésére.

  Támogatott fonttípusok:

  • OpenType
  • TrueType
  • Adobe Type 1
  •  

  Támogatott programok:

  A szoftver természetesen a Markzware FlightCheck termékcsalád többi elemével is kiválóan együttműködik. A támogatott szoftverek teljes listáját itt tekintheti meg.

  Kinek ajánljuk?