Oktatást támogató remek ajánlataink

  Ahogyan az előző tanévben bebizonyosodott, az oktatásnak ma már nem szabhat határt semmi. Legyünk akár az iskolapadban, akár otthon, a Wacom csúcskategóriás termékei segítenek, hogy a tanulás minden eddiginél hatékonyabban és élményszerűbben valósulhasson meg.

  intuos_extendedwarranty_slider_0.png

   

  A távoktatásban tanuló és tanító emberek tökéletes társra leltek a Wacom digitális rajztáblákban. Az egyedi support rendszerünknek és az országos viszonteladói hálózatunknak köszönhetően számos általános és középiskolának segítettünk a digitális távoktatásra való átállásban. Bár a jelenlegi pandémiás helyzet szerencsére mind jobbra fordul, egyelőre nem lehetünk biztosak abban, hogy máris visszatérhetünk megszokott mindennapjainkhoz. 

  Az oktatás és a tanulás zavartalanságának biztosítása érdekében, - illetve a rengeteg pozitív tapasztalat miatt, melyek mind arról szóltak, hogy milyen egyszerű ezeknek a digitális tábláknak a használata, és hogy milyen élményt nyújt mind az oktatók, mind a diákok számára, - kiterjesztett garanciával, oktatást segítő ajándék szoftverekkel készülünk az oktatási szektor számára.

   

   

  4 év kiterjesztett garancia

  2+2 éves jótállási ajánlatunkkal most az alap 2 éves garancián felül +2 év garanciát adunk a Wacom Intuos és One by Wacom termékekre! Az ajánlat 2021. június 1-től december 31-ig érvényes. További részletekről itt olvashatsz! 

   

  Ajándék távoktatást segítő szoftverek

  Ezek a remek szoftverek a tanárok és a diákok számára is megkönnyítik az online tanuláshoz való alkalmazkodást. Ezek a Collaboard, az ExplainEverything, a Kami, a Limnu, és a PearDeck. Az összes felsorolt szoftver működését Bihari Sándorné középiskolai igazgatóhelyettes mutatja be az alábbi cikkben található videóban.

   

  Megújult a Wacominfo weboldalunk!

  Ha nem akarsz lemaradni aktuális promócióinkról kövess minket itt, vagy az idén megújult Wacominfo oldalon, ahol megtalálod partnereink listáját, illetve részletes tájékoztatást nyújtunk a Wacom termékeiről és ajándék szoftvereiről!

   

  Ha további információra van szükséged, kérlek keresd fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésedre áll!