BREAKING: 2 év kiterjesztett garancia a One by Wacom és Wacom Intuos táblákra!

  A Wacom minden eddiginél nagyobb biztonságot szeretne nyújtani értékes felhasználói közössége számára, ezért mostantól kiterjesztett garanciát biztosít legnépszerűbb termékeire.

  intuos_2+2_slider_0.png

   

  A One by Wacom és a Wacom Intuos segítségével a számítógép igazi professzionális céleszközzé válik. A jegyzetelés, a kommunikáció, vagy épp az aláírás akadálytalansága segíti a munkát, de a bemutatók készítésének is elengedhetetlen eszköze.

  Itt a páratlan lehetőség, mely során az alap 2 éves garancián felül most +2 év garanciát kaphatunk!

  A kiterjesztett garancia elérhető minden olyan végfelhasználó számára, aki most vásárol az alábbi táblák közül:

  Az ajánlat 2021. június 1-től november 15-ig érvényes.

   

  onebywacom_2+2_slider_0.png

   

  Fontos információk:

  A +2 év garancia megszerzéséhez bizonyítani szükséges, hogy a One by Wacom vagy Intuos termékét valamelyik hivatalos magyarországi hálozatban szerepelő partnernél vásárolta a promóciós időszakban. Ezt lehet a számla másolatával, amelyet csatolni kell a kifogásolt termékhez.

  Az akció használt termékek vásárlása esetén nem érvényes.

  A gyártó nem vállal garanciát vagy felelősséget a megkésett vagy hiányos reklamációért. Ennek minősül a számla másolatának hiánya is, amely nélkül nem ellenőrizhető, hogy a terméket az akciós időszak alatt vásárolták. Az ilyen reklamáció garancián túl kerül elbírálásra.

  A gyártó fenntartja a jogot annak eldöntésére, hogy a reklamáció helytálló-e. A garancia csak a hardverre vonatkozik. A garancia nem vonatkozik a termék mechanikai károsodására, amely gondatlan kezelés, nem megfelelő használat vagy a használati útmutatóval ellentétes használat következménye.

  Továbbá a garancia nem érvényes a szoftverre, amelyet a vásárló a termékhez kapott a  Wacom Europe Gmbh (www.wacom.com) oldalon történt regisztráció során.

  A gyártó fenntartja a jogot az akció egyoldalú visszavonására vagy módosítására.

  Ha további információra van szükséged, kérjük keresd fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésedre áll!