Most korlátozott ideig 40% kedvezménnyel vásárolhat új Extensis Suitcase TeamSync és Universal Type Server előfizetéseket!

  Az Extensis termékei tökéletes megoldást biztosítanak a betűkészleteink menedzselésére. A designereknek csak a felhőbe kell feltölteniük a fontokat, és azok máris elérhetővé válnak a csapat többi tagja számára is.

  extensis_slider.png

   

  Legyen szó külső vagy belső kollégákról, partnerekről vagy kiadókról, az Extensis Suitcase TeamSync segítségével bárkivel megoszthatjuk azokat a kiemelt betűkészleteket, amik egy-egy projekthez szükségesek.

  Az Extensis Universal Type Server 7 segítségével Macintosh és Windows fontokat kezelhetünk, illetve oszthatunk meg a munkaállomásaink között, miközben a háttérben futó automatikus frissítés mindenki számára biztosítja ugyanazon betűtípusok- és készletek elérhetőségét.

  Most korlátozott ideig 40% kedvezménnyel vásárolhat új Extensis Suitcase TeamSync és Universal Type Server előfizetéseket!

  A promócióban szereplő termékek:

  A promóció időtartama:

  2021. március 1 - szeptember 30.

  A promóció részletei:

  • A kedvezmény csak új előfizetésekre érvényes.
  • Minden megvásárolt Extensis előfizetés mellé a gyártó vállalja, hogy egy 4-órás tréning keretében segíti a termékek implementálását.
  • Fontos tudni! A kedvezményt csak abban az esetben veheti igénybe, ha igazolni tudja, hogy korábban már használt konkurens betűkészlet-menedzsment szoftvert

  Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!