Suitcase TeamSync

  Extensis Suitcase TeamSync

  Suitcase Fusion felhő alapú betűkészlet megosztással
  Suitcase TeamSync

  A Suitcase TeamSync tökéletes megoldás a betűkészletek menedzselésére. A designereknek csak a felhőbe kell feltölteniük a fontokat, és azok máris elérhetővé válnak a csapat többi tagjának is.

  Áttekintés

  Betűkészletek szinkronizálása és megosztása a csapattagok között

  Legyen szó külső vagy belső kollégákról, partnerekről vagy kiadókról, a Suitcase TeamSync segítségével bárkivel megoszthatjuk azokat a kiemelt betűkészleteket, amik egy-egy projekthez kellenek.

   

   

  Azonnali hozzáférés a betűkészletekhez a felhőn keresztül

  Nincs szükség a fontok telepítésére és eltávolítására, illetve nem kell foglalkoznunk a licenszek kezelésével sem a helyben telepített gépeken. A felhasználók jogosultságai egy központi helyről menedzselhetők a felhőben, a betűkészleteket pedig azonnal hozzáférhetővé tehetjük a megfelelő személyeknek.

  Egyszerű karbantartás és használatba vétel

  Nincs rendelkezésre álló IT támogatás? Nem probléma. Csak egy böngészőre és egy internet kapcsolatra van szükségünk ahhoz, hogy a csapatunk tagjai hozzáférhessenek a megfelelő betűkészlet könyvtárakhoz.

  Suitcase Fusion + betűkészlet megosztás = Suitcase TeamSync

  A Suitcase TeamSync minden olyan eszközt biztosít a Suitcase Fusion felhasználók részére, melyekkel biztonságosan és kényelmesen valósítható meg a betűkészletek felhőn keresztül történő megosztása.

  Funkciók
   

   

  Beépített Suitcase Fusion A Suitcase TeamSync előfizetések mellé jár a Suitcase Fusion is, amivel könnyedén böngészhetjük, rendszerezhetjük és menedzselhetjük a betűkészleteinket.

  Megbízható felhő technológia A megbízható Amazon Web Services technológiának köszönhetően a felhasználók betűkészletei mindig szinkronban lesznek és a tárolásuk is biztonságos körülmények között történik.

  Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!