Kihagyhatatlan nyári ajánlat! Minden Wacom One rajztábla vásárlásánál ajándék szoftverek közül választhatsz

  A Wacom One minden olyan funkcióval és szolgáltatással rendelkezik, melyek a digitális alkotói élet kiteljesítéséhez kellhet.

  wacomone_blonde_slider.jpg

   

  A Wacom One 13,3 collos kijelzőjén ugyanolyan könnyedséggel dolgozhatunk a mellékelt toll segítségével, mint hagyományos papíron, hagyományos rajzeszközökkel. A Wacom One kompatibilis a legtöbb elterjedt digitális tollal, így nem kell elhagynunk a már megszokott eszközeinket.

  Az ajánlatban szereplő szoftverek:

  Clip Studio Paint Pro (3+3 hónap*)

  A Clip Studio Paint egy rétegekkel használható rajzszoftver. A fejlett oldal kezelő eszköztárával és a professzionális 2D animációt segítő funkcióival, a képregényesek és manga művészek igényeihez lett igazítva.

  *Miután lejárt a 3 ajándék hónap, újra tudsz regisztrálni a Trial verzióra, amivel újabb 3 ajándék hónapot kaphatsz, így összesen 6 hónapig használhatod ingyen a szoftvert.

  *Az ajándék Clip Studio Paint beregisztrálásához, a legfrissebb verzióval kell rendelkezned.

  A promóciós kódok 2020. december 31-ig érvényesek.

  Adobe Premiere Rush CC (2 hónap)

  Egyetlen app az online videók szerkesztéséhez és megosztásához. Az Adobe Premiere Rush CC minden olyan funkciót tartalmaz, amivel fantasztikus videókat készíthetünk a mobiltelefonunkkal, sőt mostantól akár a PC-nken is használhatjuk.

  A promóciós kódok 2020. szeptember 30-ig érvényesek.

  Bamboo Paper (Pro Pack)

  Egy alkalmazás, ami jegyzetfüzetté alakítja a mobilunkat - Használja jegyzetfüzetként kedvenc mobiltelefonját vagy iPadjét a Wacom Bamboo Paper segítségével. A jegyzetek, vázlatok készítése, a rajzolás pont olyan egyszerű, mintha tollat és papírt használnánk.

  A promóciós kódok 2020. december 31-ig érvényesek.

  A promóciós kódokat a http://www.wacom.com/register oldalán tudod beváltani.

  Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!