Húsvétkor több Wacom táblát is óriási kedvezménnyel szerezhetsz be!


Szerezd be kiszemelt Wacom tábládat akár több, mint 30% kedvezménnyel, vagy egy ajándék állvánnyal!


wacom_easter_2023_slider.png

 

Miért a Wacom One?

Alkoss közvetlenül a kijelzőn a lehető legtermészetesebb módon! A Wacom One kiváló felhasználói élményt biztosít azoknak a grafikusoknak, akik még csak most ismerkednek a digitális alkotás világával vagy új technikákkal szeretnék bővíteni az eddig alkalmazott munkafolyamatokat.

A Wacom One minden olyan funkcióval és szolgáltatással rendelkezik, melyek egy grafikus életét könnyebbé tehetik. A 13,3 collos kijelzőn ugyanolyan könnyedséggel dolgozhatunk a toll segítségével, mint hagyományos papíron, hagyományos rajzeszközökkel. Ezen felül a Wacom One kompatibilis a legtöbb elterjedt digitális tollal, így nem kell áttérnünk másik használatára, a már megszokott eszközeink helyett.

Most minden Wacom One rajztáblához ajándék szoftverek is járnak! Ezeket itt tekintheted meg!

 

wacom_one_prod_shot_02.jpg

 

Melyik Wacom Intuos ?

Digitális rajzolás, festés vagy képszerkesztés? Bármi is legyen a célunk, a Wacom Intuosban minden megtalálható, amire szükség lehet a munkához. Könnyen beállítható és használható, és típustól függően akár három egyedi kreatív alkalmazást is ingyen letölthetünk hozzá.

Most húsvét alkalmából az alábbi táblákat kedvezményesen szerezheted be:

Wacom Intuos S USB

Wacom Intuos S Bluetooth

Wacom Intuos M

Wacom One

A Wacom Intuos táblákhoz akár három ingyenesen letölthető kreatív alkalmazás is jár: ezek a Corel Painter Essentials 8, a Corel Aftershot 3 és a CLIP STUDIO PAINT PRO.

További információt itt találsz a szoftverekről!

 

485987707.wacom-intuos-m-ctl-6100wl.jpg

 

Wacom Cintiq Pro 16? Plusz még egy ajándék állvány is?

Ahogy arról már korábban írtunk, megjelent az új Wacom Cintiq Pro 16, mely végtelen lehetőséget tartogat minden kreatív, alkotni vágyó felhasználónak.

A táblát számos területen továbbfejlesztették és úgy alakították ki, hogy teljes mértékben megfeleljen a kreatív szakemberek igényeinek.

A Wacom azonban úgy gondolta, hogy egy kiváló tábla önmagában még csak félsiker, ezért a felhasználók korábbi visszajelzéseit alapul véve, több hasznos kiegészítőt is kiadtak az új Cintiq Pro 16-hoz. Ilyen például a Wacom Art Glove – melyről itt olvashatsz bővebben – és a Cintiq Pro 16-hoz tartozó állítható állvány is, amit AJÁNDÉKBA adunk minden most vásárolt Wacom Cintiq Pro 16 mellé!

 

1_4.jpg

 

Szerezd be húsvétra a Wacom One, Wacom Intuos táblákat vagy akár egy profi Cintiq Pro 16-ot az ajándék állványával együtt!!

Ha további információra van szükséged, kérlek keresd fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készséggel áll rendelkezésedre!

 

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram