AI képalkotás: a mesterséges intelligencia szerint ezek a hírességek kedvenc ételei

2023-08-25 11:30
Az AI képalkotás lehetőségének hatására egyre furcsább sorozatokban bukkanhatunk világhírű emberekre. Íme pár híresség és a kedvenc ételeik az AI szerint.

ai kepalkotas

Valaha elgondolkodtál már azon, hogy mik a világ leghíresebb embereinek kedvenc ételei? Az AI képalkotás rohamos fejlődésének köszönhetően most megkaphatjuk erre a választ.

Ma már a legmodernebb mesterséges intelligencia által generált képalkotás segítségével olyan élethű képek születtek, ahol bepillantást nyerhetünk, hogy a híres emberek miként élvezik kedvenc ételeiket, és egyedülálló, képzeletbeli betekintést kapunk gasztronómiai világaikba. Míg ezek sokunk számára mindennapi ételek lehetnek, különleges helyet foglalnak el ezeknek a hírességeknek a szívében.

ai kepalkotas
ai kepalkotas

Az AI képalkotás területéhez hozzá tartozik, hogy nem elég csupán már szót beírni az AI szoftvernek, hogy ilyen eredményeket kapjunk. Sőt, ezen technológia futótűz-szerű terjedésével egyre több olyan torz eredmény lát napvilágot, ahol az AI finoman szólva félreértelmezte az utasításokat.

Az mesterséges intelligencia használatakor – legyen szó akár szöveg, akár kép alkotásáról – kulcsfontosságú, hogy megfelelő „prompt”-ot, vagyis parancsot írjunk a szoftvernek, mely alapján a programnak elég támpontja lesz, hogy vágyainknak megfelelő végeredményeket generáljon.

További hasonló AI képekért látogass el ide!

Termékek
Tanfolyamok

Olvass tovább

, ,
[MEGHÍVÓ]: Adobe Firefly webinár - Villámgyors változások!

Két hónapja mutattuk be a Firefly-t, az Adobe generatív mesterséges intelligenciáját. Mi változott meg azóta? MINDEN! Járj utána új webinárunkon!


Megérkeztek téli Quark kedvezményeink!

Vásárold meg a QuarkXPress-t most 40% kedvezménnyel a Quark Winter kedvezmények keretében, mely 2023. december 15-ig érvényes.

, ,
[WEBINÁR]: Adobe Acrobat DC - Egyedi élmények, személyre szabott dokumentumok

Hozd ki a lehető legtöbbet az Adobe Acrobat DC-ből. Ha lemaradtál volna webinárunkról, most visszanézheted azt YouTube csatornánkon.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram