AI képalkotás: a mesterséges intelligencia szerint ezek a hírességek kedvenc ételei

2023-08-25 11:30
Az AI képalkotás lehetőségének hatására egyre furcsább sorozatokban bukkanhatunk világhírű emberekre. Íme pár híresség és a kedvenc ételeik az AI szerint.

ai kepalkotas

Valaha elgondolkodtál már azon, hogy mik a világ leghíresebb embereinek kedvenc ételei? Az AI képalkotás rohamos fejlődésének köszönhetően most megkaphatjuk erre a választ.

Ma már a legmodernebb mesterséges intelligencia által generált képalkotás segítségével olyan élethű képek születtek, ahol bepillantást nyerhetünk, hogy a híres emberek miként élvezik kedvenc ételeiket, és egyedülálló, képzeletbeli betekintést kapunk gasztronómiai világaikba. Míg ezek sokunk számára mindennapi ételek lehetnek, különleges helyet foglalnak el ezeknek a hírességeknek a szívében.

ai kepalkotas
ai kepalkotas

Az AI képalkotás területéhez hozzá tartozik, hogy nem elég csupán már szót beírni az AI szoftvernek, hogy ilyen eredményeket kapjunk. Sőt, ezen technológia futótűz-szerű terjedésével egyre több olyan torz eredmény lát napvilágot, ahol az AI finoman szólva félreértelmezte az utasításokat.

Az mesterséges intelligencia használatakor – legyen szó akár szöveg, akár kép alkotásáról – kulcsfontosságú, hogy megfelelő „prompt”-ot, vagyis parancsot írjunk a szoftvernek, mely alapján a programnak elég támpontja lesz, hogy vágyainknak megfelelő végeredményeket generáljon.

További hasonló AI képekért látogass el ide!

Termékek
Tanfolyamok

Olvass tovább


Tavaszi iSpring Suite kedvezmény április végéig

Előfizetnél az iSpring Suite, Max, vagy Premium termékekre? Már használsz iSpring termékeket és szeretnél Suite-ra frissíteni? Akkor most figyelj, mert ezek a tavaszi kedvezmények neked szólnak!


Megérkezett a SketchUp 2024-es verziója!

Mostantól már a SketchUp 2024-es, legújabb verziójával alkothatunk, mely tele van újításokkal. Összeszedtük a legfontosabbakat.


JetBrains Annual Highlights 2024

Hol is tart a JetBrains? A vállalat szokás szerint kiadta az előző év eseményeiről szóló összesítést. Íme a JetBrains Annual Highlights 2024.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram