[MEGHÍVÓ]: Adobe Acrobat webinár - Kezdjük az alapoktól!

2024-01-25 18:09
Nem ismered még az Adobe Acrobat-ot? Itt a remek alkalom, hogy elsajátítsd az alapokat, és hatékonyabbá tedd a munkafolyamataidat.
adobe acrobat webinár

A dokumentumkezelés minden vállalatban (mérettől függetlenül) kulcsfontosságú folyamat. Azonban nem kell a vállalatok szintjén gondolkodnunk: ha szeretnénk személyes dokumentumainkat rendszerezetten és biztonságosan kezelni, ahhoz is szükségünk van egy professzionális eszközre. Ez az Adobe Acrobat. Legújabb Adobe Acrobat webinárunkon az alapoktól indulunk és megismerkedünk a szoftver legfontosabb funkcióival.

Az Adobe Acrobat használatával PDF-dokumentumainkat akár közvetlenül táblagépünkön is szerkeszthetjük, véleményezhetjük mások PDF fájljait, valamint könnyedén gondoskodhatunk a kívánt hozzáférési szintek beállításáról.

Annak érdekében, hogy dokumentumainkat bárhol, bármikor könnyedén kezelhessük fontos, hogy elsajátítsuk az Adobe Acrobat alapjait. Ebben segít az új Adobe Acrobat webinár, mely egy két részes webinár-sorozat első, alapozó része.

Miről is lesz szó?

  • Mi is pontosan az Adobe Acrobat?
  • Kinek és mire érdemes használnia?
  • Az Adobe Acrobat főbb funkciói

További fontos információk


A webinárt IT szakértő kollégánk Olejnyik Attila tartja, aki számos más szoftver mellett nagy szakértelemmel rendelkezik az Adobe Acrobat funkcióit illetően.

adobe acrobat webinár

Az webinár időpontja: 2024. február 1. 10:00 óra.

A webináron való részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött!

Az ingyenes online eseményre való regisztráció egyszerű és gyors. A webinár során pedig lehetőséged lesz kérdéseket feltenni szakértő kollégánknak az Adobe Acrobat kezelésével kapcsolatban.

Ne aggódj, ha nem tudsz részt venni a webináron, regisztráció után bármikor visszanézheted a felvételt!

adobe acrobat webinár

Ha érdekel az Adobe Acrobat vagy a dokumentumkezelés, itt tudod megnézni legutóbbi Adobe Acrobat webinárunkat.

Találkozzunk az Adobe Acrobat webinár sorozat első részén, február 1-én, 10:00 órakkor és tanuljunk együtt az Acrobat alapjairól! Ha szeretnél hangolódni a webinár előtt, mindenképpen csekkold YouTube csatornánkat, ahol számtalan webinárt, tutorialt és előadást találsz.

Sok szeretettel várunk Téged!

Termékek
Tanfolyamok

Olvass tovább


Megérkezett a SketchUp 2024-es verziója!

Mostantól már a SketchUp 2024-es, legújabb verziójával alkothatunk, mely tele van újításokkal. Összeszedtük a legfontosabbakat.


JetBrains Annual Highlights 2024

Hol is tart a JetBrains? A vállalat szokás szerint kiadta az előző év eseményeiről szóló összesítést. Íme a JetBrains Annual Highlights 2024.


Új tananyagok a JetBrains Academy-n

A JetBrains csapata számos új oktatási anyaggal készült, hogy februárban is mindenki tovább tudja pallérozni kódolói képességeit.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram