Clarivate

Clarivate EndNote 20

Az EndNote 20 a világ egyik legmeghatározóbb hivatkozáskezelő eszköze, ami segít időt megtakarítani, szervezetten dolgozni, együttműködni a kollégákkal és publikálni.

Az EndNote 20 a világ egyik legmeghatározóbb hivatkozáskezelő eszköze, ami segít időt megtakarítani, szervezetten dolgozni, együttműködni a kollégákkal és publikálni.

ÁTTEKINTÉS

Az EndNote 20 a világ egyik legmeghatározóbb hivatkozáskezelő eszköze, ami segít időt megtakarítani, szervezetten dolgozni, együttműködni a kollégákkal és publikálni. Így arra koncentrálhatunk, ami a legfontosabb: az ötletekre..

Tudta, hogy a kutatók évente közel 200 000 órát pazarolnak el idézetek megfelelő feldolgozására? Képzelje el, ha ezt az időt visszanyerhetnénk, hogy a kutatásoka fordíthassuk azt. Az EndNote felgyorsítja a kutatási folyamatot, így Ön arra koncentrálhat, ami igazán számít - az úttörő kutatások elvégzésére és megosztására.

 
 
 

 

1

 

 

2

 

 

3

 

4

 

Új felhasználói felület Írás közbeni idézés 6000+ hivatkozási stílus PDF-fájlok továbbfejlesztett beolvasása
Az intuitív felhasználói felületen gyorsabbá válik a kéziratok előkészítése és az irodalomjegyzékek kezelése. Idézetek szövegbe illesztése a Microsoft® Wordben a bibliográfiai bejegyzés egyidejű létrehozásával. Az Apple Pageshez is készült hasonló bővítmény. Bibliográfia kialakítása a gyári vagy saját stílusokkal. Már az újabb, modern hivatkozási forrásokat, például a blogokat és a videókat is támogatjuk. Teljes méretű PDF-dokumentumok még egyszerűbb olvasása, még egyszerűbb jegyzetelés, a legfontosabb hivatkozási információk egyszerű azonosítása, és formázott hivatkozások gyors másolása.
5

 

6

 

7

 

8

 

Fejlett keresés Egyszerűbb több feladatra koncentrálni Megosztás és csoportmunka Kopernio-integráció
Könnyebben megtalálhatja, amit keres, legyen szó akár online adatbázisban, akár saját könyvtárban tárolt tartalomról. A tartalomfülekkel gyorsan válthat a csoportok és a hivatkozások között. Hivatkozások csoportjainak megosztása, csoportszintű hozzáférések kezelése, tevékenységek és változások nyilvántartása. Hivatkozások és teljes szövegű PDF-fájlok automatikus exportálása az EndNote-ba.

 


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK


Apple:

RendszermacOS 10.14 vagy újabb
ProcesszorIntel vagy Apple Silicon
Memória2 GB
Tárhely700 MB
Képernyő1024x768
Egyéb
  • Szövegszerkesztő szoftver

Windows:

RendszerWindows 10, 11
Processzor1 GHz vagy gyorsabb x86-bit vagy x64-bit
Memória2 GB
Tárhely600 MB
Képernyő1024x768
Egyéb
  • Szövegszerkesztő szoftver

FUNKCIÓK

Gyorsabban írás A Microsoft® Word Cite While You Write (Idézés írás közben) funkciójával szöveges idézeteket illeszthetünk be a dokumentumba, miközben elkészíthetjük a bibliográfiát.

Könnyebb együttműködés Könnyedén együttműködhet a kollégáinkkal a földrajzi határokat átlépve. Osszuk meg a könyvtárunk egy részét vagy egészét, és állítsuk be a hozzáférési jogosultságokat.

Jobb kutatás Használjunk olyan eszközöket, amelyek a keresési folyamat során megtalálják a szükséges PDF-eket. Ezután könnyedén olvashatunk, ellenőrízhetünk és kereshetünk PDF-eket a könyvtárban.

Publikálás A Manuscript Matcher segítségével összeválogathatjuk a tanulmányhoz illő releváns folyóíratokat.

Jól szervezett munka Hozzunk létre szabályokat a hivatkozások automatikus rendszerezéséhez munka közben éss használjuk a Tabs funkciót a könnyebb multitaskinghoz.

Dolgozzunk bárhonnan Bárhol és bármikor hozzáférhetünk kutatásainkhoz a felhőből. Zökkenőmentesen válthatunk az online, az asztali és az iPad alkalmazások között.

Kinek ajánljuk?

Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, 
illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.

Olvass tovább

,
[WEBINÁR]: Adobe Acrobat - Kezdjük az alapoktól, 2. rész!

Legutóbbi webinárunk során az Adobe Acrobat tanfolyam első részében a szoftver alapjaival ismerkedtünk meg.
Most, a második részben tovább lépünk, és a haladó funkciók világába kalauzoljuk el résztvevőinket.

,
Megérkezett az AI új generációja a Photoshopba

A generatív mesterséges intelligencia következő generációja már elérhető a Photoshop bétában. De mit is jelent ez pontosan?

,
Wacom OLED kijelzővel: Wacom Movink

Megérkezett a Wacom Movink! Miért érdemes az Wacom első OLED képernyős digitális rajztábláját választani? Kiderül a cikkből!

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram