Lépj be kedvezményesen az Adobe Creative Cloud univerzumába!

  Legyen megfizethető, naprakész, egyszerű, gyors és mindenképp profi! Az Adobe Creative Cloud szoftverek ezt mind tudják. Hogyan? Olvass tovább a részletekért!

  migr_promo_banner_wide.png

  Miért érdemes Adobe Creative Cloud for Teams-re váltanom?

   

  Professzionális és teljes körű Adobe szoftvercsomag az egész vállalat számára. Az Adobe Creative Cloud for Teams elérhetővé teszi egy munkacsoport számára az összes Creative Cloud asztali alkalmazást, szolgáltatást és a funkciók használatát. Fájlok megosztása, visszajelzés és verziókövetés – mindez egy helyen.

   

  • Új előfizetőknek első alkalommal +1 bónusz hónap jár, vagyis 12 hónap költségéért 13 hónapot kapnak.
  • Az összes előfizetés egy IT admin e-mail címmel átlátható, de az egyes felhasználóknak külön Adobe ID-val kell rendelkezniük. Ha valaki már kiesik egy projektből, az előfizetés nem vész el, visszavonható és újra allokálható egy másik felhasználóhoz. A központi IT admin konzol felület segítségével az előfizetések így könnyedén nyomon követhetőek és újra kioszthatóak, és maga az admin státusz is átruházható.
  • A Creative Suite programcsomagokra jellemző volt, hogy minden frissítést külön kellett megvásárolni, ezzel is nem tervezett költséget generált a vállalkozásnak. A Creative Cloud előfizetésekhez félévente, évente érkező frissítések a megjelenést követően azonnal elérhetőek a konzolon, ahonnan ingyenesen tölthetők le.
  • Tagonként 100 GB-nyi felhős tárterülettel gazdálkodhatunk – szemben az Individual (egyéni) verzió által nyújtott 20 GB-tal. Ez kimondottan kényelmes otthonról bedolgozó munkatársak esetén, valamint ha idegen helyen kell hozzáférnünk teljes bemutatandó portfóliónkhoz.
  • Nincs sem minimális, sem maximális tagszám megkötés. Akár egy felhasználó részére is megvásárolható a Teams verzió is. Ha addig legalább 50 licenccel rendelkeznek, kedvezményes áron vásárolhatnak további licenceket.
  • A kezdeti telepítéssel kapcsolatos ingyenes támogatáson kívül jár évenként és előfizetett licencenként még 2 térítésmentes mélyreható gyártói support lehetőség is – telefonon, e-mailben vagy chat-en.
  • A menet közben belépő új tagok előfizetésből csak az éves előfizetés évfordulójáig esedékes hónapokat kell vásárláskor egy összegben kifizetni.
  • Kényelmes és gyors szolgáltatás. Nem kell megvárni, amíg a fizetés lezajlik, a menedzsment konzolban azonnal aktiválható egy új felhasználó email címe, a pénzügyi rendezése a rákövetkező 30 napon belül válik esedékessé.
  • A cross-platformos megoldásnak köszönhetően nem kell választani Mac és Windows között.

   

  Frissíts akár 35% kedvezménnyel a legújabb Adobe Creative Cloud for Teams szoftverekre!

   

  Az Adobe mostani - szezonális - ajánlatában CS3, CS4, CS5, CS5.5 és CS6 felhasználóként* rendkívül kedvező feltételekkel léphetsz szintet, és frissíthetsz a legújabb Adobe Creative Cloud for Teams szoftverekre és extra szolgáltatásaira.
  A szoftverek három konstrukcióban érhetők el, így nem csak a

  • teljes verziókra (All Apps) érvényesek, hanem
  • az Adobe Stock csomagokra (All Apps + Stock) és a
  • Single App szoftverbérleti konstrukciókra (Single App plan) is.

  *A kedvezmény igénybevételének feltétele a korábbi verzió meglétének igazolása.

  Az ajánlat részletei

  • Adobe Creative Cloud for Teams teljes verziós frissítés + Stock előfizetés (All apps + Stock) 20% kedvezménnyel
  • Adobe Creative Cloud for Teams teljes verziós frissítés (All Apps) 30% kedvezménnyel
  • Adobe Creative Cloud for Teams Single App frissítés (Single App plan) 35% kedvezménnyel
  larger-16-ADOBE-CreativeCloud-062116-1 (1).jpg

  Az ajánlat nem kombinálható a VIP Select promócióval és más kedvezménnyel.

  Az ajánlat nem érvényes oktatási ügyfelekre.

  Az ajánlattal kapcsolatos közleményt itt olvashatod el.

  A fenti terméket az akciós kondíciókkal keresd
  minősített viszonteladóinknál!

  Az ajánlat érvényes: 2017. március 3-ig.

   
  Árlistánkat itt találod.