Jelentős mennyiségi kedvezmény Adobe Creative Cloud és Acrobat DC előfizetésére!

  vip_banner_wide_0.png

  Amennyiben éppen Adobe Creative Cloud for Teams, vagy Adobe Acrobat DC előfizetésének megújítása válik esedékessé, vagy további seat-ekkel bővítené meglévő Adobe szoftverparkját, úgy érdemes megfontolni a lenti VIP ajánlatot.
   
  Az Adobe Value Incentive Plan (VIP) segítségével leegyszerűsítheti a licencelést és maximalizálhatja a megtakarításainak mértékét, hiszen a program jelentős kedvezményeket biztosít előfizetése során.
   
  Hogyan működik a konstrukció?
  • Állandó kedvezmények biztosítása: vásároljon legalább 10 licencet és az adott mennyiségnek megfelelő kedvezményszintet kapja minden későbbi vásárlás alkalmával az előfizetési időszakon belül.
  • Kiszámítható költségvetés: válassza az évenkénti költségtérítést 3 éves időtartamra, és valamennyi megvásárolt licencet a rögzített áron kapja meg előfizetése során.
  • Termékeket együtt, egy helyen tudja kezelni ugyanabban a VIP fiókban, mindezt a nagyobb kedvezmények elérése érdekében.
  Privacy-Image-1-1440x340.jpg
     
  data-management-platform.png

  Még több megtakarítás a VIP Select opció esetén

  A lenti táblázat alapján a VIP tagsággal járó előnyök folyamatosan növekednek, hiszen 10+ licenctől az előfizetési időszakon belül akár 15%-os kedvezménnyel használhatja Adobe Creative Cloud és Acrobat DC szoftvereit.

   Adobe VIP

    

   Az ajánlat további részleteivel kapcsolatban keressen minket,
   vagy Adobe viszonteladóinkat bizalommal,
   hogy kialakíthassuk az Ön profiljához illeszkedő konstrukciót!

   Az Adobe Creative Cloud-dal kapcsolatos további információért kérjük keresse fel a www.creativecloud.hu portálunkat is.