Adobe Creative Cloud - Frissítési kedvezmény

   

  migration offer

   

  Az Adobe előfizetéses licencelési megoldásai, a Creative Cloud szoftverbérlet  több, mint 2 éve elérhető kínálatunkban. Ezalatt az idő alatt számos értékesítést ösztönző ajánlattal, promócióval találkozhattak Végfelhasználóink. Elsődleges feladata a viszonteladói hálózatunknak, hogy segítse az ügyfeleket eligazodni ezen ajánlatok között és megfelelő termékekkel szolgálja ki a felmerülő igényeket.

  Az elmúlt 1 évben a legfőbb cél a korábbi üzleti és kormányzati Creative Suite felhasználók Creative Cloud előfizetőkké konvertálása volt. Ezen cél elérésében segít a most megújult Migration Offer ajánlatunk is, amely keretén belül meglévő Adobe felhasználóink akár 33% kedvezménnyel juthatnak a legmodernebb előfizetéses Adobe CC termék és szolgáltatás csomaghoz.

  Fontos, hogy ezen promóciós ajánlatok kapcsán kizárólag csak azon ügyfeleket részesítsük előnyben és kedvezményekben, akik valóban jogosultak erre. A Migration Offer során a fenti árkedvezményt csak azon felhasználók vehetik igénybe, akik már CS5, vagy annál újabb szoftverekkel rendelkeznek.

  Hangsúlyozni szeretnénk, hogy ez az áttérési ajánlat legfeljebb annyi új előfizetésre érvényes, ahány korábbi - még bármely más akciós Adobe ajánlathoz eddig fel nem használt - CS5 vagy annál újabb termékkel rendelkezik a felhasználó. A legalitás, a megfelelő árazás és a kedvezmények érdekében arra kérjük Végfelhasználóinkat, keressék minősített viszonteladó Partnereinket, hogy minden esetben a gyártó előírásainak megfelelő termékhez, szolgáltatáshoz és megújítási ajánlathoz jussanak.

  Bármely további segítség, vagy felmerülő kérdés esetén szakértő hazai disztribútorként készséggel állunk az értékesítési csatorna összes szereplőjének rendelkezésére!

   

  Trans-Europe Kft.

  Az Adobe magyarországi disztribútora

  Már 20 éve az Adobe felhasználók szolgálatában