XMPie

  Professzionális, látványos, személyre szabott kiadványok
  Miután elkészítettük kiadványunkat az Adobe InDesign programmal együttműködő XMPie programok valamelyikével, a következő lépés az lesz, hogy hozzáférhetővé (és adott esetben módosíthatóvá) tesszük őket az interneten az XMPie uDirect Professional programhoz kapcsolható XMPie uStore részbővítmény segítségével.
  Az XMPie uDirect Professional bővítmény tökéletesen együttműködik az Adobe InDesign programmal – a szoftver segítségével nemcsak statikus, hanem dinamikus, módosítható adatokra épülő elemeket is beépíthetünk személyre szabott kiadványunk design-jába.
  Az XMPie uDirect Standard bővítmény segítségével Adobe InDesign felhasználóként személyre szabott kiadványokat készíthetünk, amelyeket akár teljes kampányok, akciók lebonyolításában is felhasználhatunk.
  Az XMPie uDirect segítségével Adobe InDesign látványban gazdag, személyre szabott sablonokat készíthetünk, amelyek jobban felkeltik a célközönség figyelmét, mint egy személytelen, unalmas, kreativitást és képzelőerőt nélkülöző kiadvány. A bővítményt különböző marketingtevékenységek bonyolításában hasznosíthatjuk sikeresen, amelyekben kiváló és nélkülözhetetlen eszközünk lesz.
  Készítsünk látványos, dinamikus grafikonokat Adobe InDesign dokumentumunkban az XMPie uDirect Professional és az XMPie PersonalEffect programokhoz kapcsolható XMPie uChart bővítménnyel!