XMPie uDirect

Professzionális, személyre szabott kiadványok

ÁTTEKINTÉS

Az XMPie uDirect segítségével Adobe InDesign látványban gazdag, személyre szabott sablonokat készíthetünk, amelyek jobban felkeltik a célközönség figyelmét, mint egy személytelen, unalmas, kreativitást és képzelőerőt nélkülöző kiadvány. A bővítményt különböző marketingtevékenységek bonyolításában hasznosíthatjuk sikeresen, amelyekben kiváló és nélkülözhetetlen eszközünk lesz.

Az XMPie uDirect segítségével Adobe InDesign látványban gazdag, személyre szabott sablonokat készíthetünk, amelyek jobban felkeltik a célközönség figyelmét, mint egy személytelen, unalmas, kreativitást és képzelőerőt nélkülöző kiadvány. A bővítményt különböző marketingtevékenységek bonyolításában hasznosíthatjuk sikeresen, amelyekben kiváló és nélkülözhetetlen eszközünk lesz. Miért érnénk be kevesebbel, ha itt a lehetőség rá, hogy cégünknek markáns és egyedi arculatot tervezzünk? Határozzunk meg különböző színstílusokat különböző termékekhez, készítsünk külön megjelenést a különböző korosztályoknak, vagy a hitelkártyával, esetleg az interneten keresztül vásárló ügyfeleknek szánt akciókhoz, stb. A lehetőségek tárháza szinte kimeríthetetlen. Az XMPie uDirect bővítménnyel tökéletesen kihasználhatjuk és kibővíthetjük az Adobe InDesign funkcióit. Jelenítsünk meg görbére illesztett feliratokat, rejtsük el vagy tegyük láthatóvá a különböző rétegeket, használjuk fel a szövegkitöltést vagy az automatikus szövegfolyatást, vagy hívjuk elő az előnézeti képet, hogy megbizonyosodjunk róla, hogy jól mutat-e a kiadvány. Az XMPie uDirect termékcsalád elemei a következők: XMPie uDirect Standard: A programmal mindenfajta programozói tudás nélkül készíthetünk Adobe InDesign programban személyre szabott kiadványokat (VDP – Variable Data Print). Ha különböző parancsokat is fel szeretnénk használni a munka során, akkor a Rule Editor siet a segítségünkre. Az XMPie uDirect Standard digitális nyomdákban felhasználható fájlokat generál, amelyek megfelelnek a VI-os kódszámú ipari szabványnak. XMPie uDirect Professional: A Professional változat mindazt tudja, amit a Standard, plusz rendelkezik egy beépített programozási eszközzel (XMPie uPlan) az olyan projektekhez, amelyeknél az adatokat különböző összetettebb forrásokból kell beszereznünk.


XMPie uDirect bővítmények:

  • XMPie uStore: tegyük alkalmassá kiadványainkat az interneten való publikálásra.
  • XMPie uChart: egészítsük ki kiadványainkat különböző látványos, dinamikus grafikonokkal.

Az XMPie uDirect termékek az XMPie rendszerében: Az XMPie arra törekszik, hogy nagyfokú rugalmassággal rendelkező, egymással kompatibilis megoldásokat nyújtson a felhasználóknak. Mivel az XMPie uDirect és az XMPie PersonalEffect szoftverek ugyanarra a technológiára épülnek, a köztük fennálló tökéletes együttműködés magától értetődő. Felhasználóként tehát teljesen biztosak lehetünk a dolgunkban, ugyanis ha úgy döntünk, hogy a következő XMPie termékre frissítünk, ennek a felhasználásakor a már megszerzett tapasztalatokra alapozhatunk. A programok közti együttműködés akkor is fennáll – sőt, ekkor vehetjük igazán hasznát –, ha cégünknek magasabb igényekkel rendelkező ügyfélbázisa van. Az ilyen célközönségnek szánt projektek tiszta logikát, több médiumot is érintő kommunikációt, szélesebb adathátteret és kiváló minőségű nyomdai kivitelezést igényelnek. Az XMPie szoftvereket kifejezetten az ilyen elvárásoknak megfelelően fejlesztették ki.


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram