[WEBINÁR] iSpring Suite - eLearning fejlesztés pofonegyszerűen

2023-11-14 12:00
Az iSpring Suite kiváló eszköz az e-learning tartalmak és interaktív képzések készítéséhez. Nézd vissza az iSpring Suite-ról készült webinárunkat itt.

Szeretnél e-learning anyagokat készíteni? Interaktívabbá szeretnéd tenni képzéseidet vagy prezentációidat? Az iSpring Suite kiváló eszköz az ilyen és ehhez hasonló feladatokhoz. Ha az a célod, hogy nagy mennyiségű, minőségi e-learning tartalmat készíts, egyértelműen az iSpring terméke a legjobb választás.

Hogyan is működik a szoftver? A használata kifejezetten felhasználóbarát, így könnyen megtanulható. Emellett az iSpring Suite számos olyan funkcióval rendelkezik, melyek megkönnyítik a tananyagok elkészítésének, szerkesztésének és megosztásának folyamatát.

Többek között ezeket mutatta be Olejnyik Attila kollégánk legutóbbi élő webinárunkban, melyet itt tudsz visszanézni.

Ha szeretnél további összefoglalókat, webinárokat, előadásokat nézni a legmenőbb kreatív szoftverekről, akkor mindenképpen csekkold YouTube csatornánkat!

Jó tanulást kíván a szoftver.hu csapata!

Termékek
Tanfolyamok

Olvass tovább


JetBrains Annual Highlights 2024

Hol is tart a JetBrains? A vállalat szokás szerint kiadta az előző év eseményeiről szóló összesítést. Íme a JetBrains Annual Highlights 2024.


Új tananyagok a JetBrains Academy-n

A JetBrains csapata számos új oktatási anyaggal készült, hogy februárban is mindenki tovább tudja pallérozni kódolói képességeit.


Így tanulj meg Java-ban programozni

Javaban programozni elég komplex dolognak hangzik. Az igazság az, hogy nem a világ legegyszerűbb dolga, ám nem is a legnehezebb. Főleg, ha a megfelelő tanulási anyagokat használod. Íme a JetBrains javaslatai arra, hogyan érdemes megtanulni a Java-t.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram