[WEBINÁR] iSpring Suite - eLearning fejlesztés pofonegyszerűen

2023-11-14 12:00
Az iSpring Suite kiváló eszköz az e-learning tartalmak és interaktív képzések készítéséhez. Nézd vissza az iSpring Suite-ról készült webinárunkat itt.

Szeretnél e-learning anyagokat készíteni? Interaktívabbá szeretnéd tenni képzéseidet vagy prezentációidat? Az iSpring Suite kiváló eszköz az ilyen és ehhez hasonló feladatokhoz. Ha az a célod, hogy nagy mennyiségű, minőségi e-learning tartalmat készíts, egyértelműen az iSpring terméke a legjobb választás.

Hogyan is működik a szoftver? A használata kifejezetten felhasználóbarát, így könnyen megtanulható. Emellett az iSpring Suite számos olyan funkcióval rendelkezik, melyek megkönnyítik a tananyagok elkészítésének, szerkesztésének és megosztásának folyamatát.

Többek között ezeket mutatta be Olejnyik Attila kollégánk legutóbbi élő webinárunkban, melyet itt tudsz visszanézni.

Ha szeretnél további összefoglalókat, webinárokat, előadásokat nézni a legmenőbb kreatív szoftverekről, akkor mindenképpen csekkold YouTube csatornánkat!

Jó tanulást kíván a szoftver.hu csapata!

Termékek
Tanfolyamok

Olvass tovább


Megérkeztek téli Quark kedvezményeink!

Vásárold meg a QuarkXPress-t most 40% kedvezménnyel a Quark Winter Promo ajánlat keretében, mely 2023. december 15-ig érvényes.

,
Black Friday!

Berobbant a Black Friday hete és mi hihetetlen ajánlatokkal készültünk!

, ,
Adobe - Cyber Monday

Legyen szó akár kreatív szoftverekről vagy 3D alkotásról, az Adobe Cyber Monday kedvezmények között mindenki megtalálja a kedvére valót.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram