[WEBINÁR]: Adobe Acrobat - Kezdjük az alapoktól, 2. rész!

2024-05-24 15:09
Ilyen volt Adobe Acrobat 101 webinár-sorozat 2. része, melyben az Adobe Acrobat alapjait taglaltuk. Ha lemaradtál róla, most visszanézheted!

adobe acrobat 101

Az Adobe Acrobat vállalkozások végtelen sorának könnyíti meg a digitális munkavégzést és dokumentumkezelést. A szoftver legfőbb előnyei között szerepel, hogy számtalan hasznos funkcióval rendelkezik és rendkívül rugalmasan használható szinte bármilyen eszközről. Ezen kívül kiemelt szerepet kap a biztonság, valamint a feladatok megfelelő delegálhatósága is.

Webinárunk során az Adobe Acrobat 101 tanfolyam első részében a szoftver alapjaival ismerkedtünk meg.
Most, a második részben tovább léptünk, és a haladó funkciók világába kalauzoltuk el résztvevőinket.

A webinárt Olejnyik Attila kollégánk tartotta. Ha lemaradtál volna az Adobe Acrobat 101 webinár-sorozat 2. részéről, itt tudod visszanézni:

Ha szeretnél további összefoglalókat, webinárokat, előadásokat nézni a legmenőbb kreatív szoftverekről, akkor mindenképpen csekkold YouTube csatornánkat és ne feledd, hamarosan érkezik Acrobat tanfolyamunk következő epizódja!

Jó tanulást kíván a szoftver.hu csapata!

Termékek
Tanfolyamok

Olvass tovább

,
Prezentáció készítése ChatGPT-vel | AI. sorozat 23. rész

AI sorozatunk 23. részében bemutatjuk, hogyan is segít a ChatGPT a prezentációk hatékony tervezésében és elkészítésében, akárcsak egy virtuális asszisztens.


Helló! Ez itt a ChaosBot! | AI sorozat 1. rész

AI sorozat 1. rész: Miról is fog szólni ez a cikksorozat? Miket veszünk sorra és milyen módon? Ha érdekel az AI világa, olvass tovább!


WordPress blog lementése és elemzése | AI sorozat 2. rész

AI sorozat 2. rész: Hogyan használhatjuk a ChatGPT haladó funkcióit? Hogyan képes az AI óriási adathalmazokat fájlokba tömöríteni? Kiderül.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram