Wacom OLED kijelzővel: Wacom Movink

2024-05-10 13:44
Megérkezett a Wacom Movink! Miért érdemes az Wacom első OLED képernyős digitális rajztábláját választani? Kiderül a cikkből!
wacom movink

A Wacom büszkén jelentette be legújabb innovációját a kreatív technológia területén: a Wacom Movink az első OLED kijelzős rajztábla, ami a valaha volt legkönnyebb, legvékonyabb és leghordozhatóbb professzionális megoldás a művészek számára. Ragadd meg a pillanatot egy mindig készenlétben álló professzionális eszközzel!

Professzionális teljesítmény egy hordozható csomagban

A Wacom Movink a valaha volt legvékonyabb, legkönnyebb képernyő alapú rajztáblája a Wacomnak. A 4-6,6 mm vastag, kevesebb mint fél kg-ot nyomó, rendkívül vékony kerettel rendelkező Wacom Movink 13,3″-es Full HD képernyőjének minden centiméterét erőteljes hatásfokkal használja ki.

Az OLED-élmény

A 13,3″-es OLED képernyő ultra fényes és jobb kontrasztú, így a tiszta feketék mélyebbek. Ezen kívül szélesebb színspektrumot megjelenítésére képes, mint az LCD, így a kreatív alkotásaink még élethűbbek lehetnek. És mivel az OLED, háttérvilágítás nélkül működik, nincs fényszivárgás, és hűvösen, felesleges hő nélkül működik. Más újítások mellett a káros kék fényt is sikerült csökkenteni, így a Wacom Movink az SGS által kiérdemelte a „Eye Care Display” minősítést.

A tükröződésmentes felület tökéletesen ellenáll a színtorzulásoknak, függetlenül attól, hogy milyen erősen nyomjuk a tollat a képernyőre.

wacom movink

Zökkenőmentes csatlakoztathatóság

Csatlakoztasd a digitális tabletet könnyedén Windows, MacOS, ChromeOS és egyes Android-eszközökhöz és alkoss bármilyen eszközön, ah csak kedved tartja. Bármelyik szoftverrel működik, és ha még mindig nem döntöttél, a Movink mellé egy kreatív szoftvercsomag is jár, mely tartalmazza például a Capture One, a Clip Studio Paint és a Rebelle 7 programok kipróbálható verzióit. A beépített Wacom Bridge-támogatással pedig a távoli asztali munkafolyamatok lesznek még hatékonyabbak.

Univerzális tollkompatibilitás

A Wacom Movink a Wacom frissített Pro Pen 3-mal érkezik, amely integrált tolltárolóval rendelkezik, de többféle tolltechnológiát is támogat, beleértve a Wacom Pro Pen 2-t valamint más gyártóktól származó íróeszközöket is.

Kiegészítők testreszabhatjó kreativitás

A Movink-specifikus kiegészítők, (mint a könnyű és hordozható Wacom összecsukható állvány, a kényelmes Wacom Rollup Case, valamint a vékony és hordozható Wacom Movink Tablet Sleeve) nagyban növelik a hordozhatóságot és a hatékonyságot.

wacom movink kiegészítők

Legyen szó akár a többérintéses technológiáról, a képernyőről vagy az ExpressKeys használatáról, a Wacom Movink számos újítással rendelkezzik, melyek mind arra hivatottak, hogy még könnyebbé tegyék az alkotás folyamatát. A Movink részletes termékleíróját ide kattintva találod.

Termékek
Tanfolyamok

Olvass tovább


Digitális művészet a Wacom táblákkal

E cikkünkben bemutatjuk a digitális rajztáblák néhány előnyét és innovációját, amely megkönnyíti a grafikusok életét.

,
5 ok, amiért szükséged van a BricsCAD® Lite-ra

A BricsCAD Lite-ba is beépült a mesterséges intelligencia. Ebben a cikkünkben 5 pontban meggyőzünk, miért is érdemes megvásárolnod!

,
ChatGPT memória - Avagy egy szuperagy, ami mindenre emlékszik helyettünk.

Ebben a cikkben a ChatGPT egyik igen hasznos funkcióját mutatjuk be, amely megkönnyíti életünket, ez pedig nem más, mint az integrált AI memória.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram