Wacom digitális táblák az egészségügyben

2023-11-10 10:00
Számos vállalat használja üzleti környezetben a Wacomot. Most bemutatjuk, miként implementálható a Wacom egészségügyi területen.

wacom egészségügy

Az OrisLine nevű olasz vállalat IT szolgáltatásokat és szoftveres megoldásokat biztosít fogorvosi rendelők és laboratóriumoknak globális szinten. Ezek segítségével a rendelőkben a regisztrációs, adminisztratív és szerződésekkel kapcsolatos folyamatok lényegesen gördülékenyebbé válnak. Az OrisLine által kínált megoldások palettáján kiemelt helyen szerepel a Wacom digitális táblák integrálása a fogorvosi területen dolgozók munkafolyamataiba. Nézzük, milyen előnyökkel jár a Wacom táblák megjelenése a rendelőben. Ha szeretnél részletesebben tájékozódni a Wacom digitális táblákkal kapcsolatban, minden lényeges információt megtalálsz a Wacominfo oldalán.

Az OrisLine-ról röviden

A milánói központú olasz OrisLine csoport több mint 20 éve fejleszt informatikai és szoftver megoldásokat fogorvosi rendelők és laboratóriumok számára a világ számos országában.

"A Wacommal való partner kapcsolatunk ideális környezetet teremtett ahhoz, hogy ügyfeleink elkötelezzék magukat a folyamatok digitalizálása mellett, mi pedig növelni tudjuk papírmentes megoldásokkal foglalkozó üzletágunkat. 2022 közepére éves szinten 30%-kal növeltük ezen üzletág méretét, és a Wacom táblák kulcsfontosságú szerepet játszottak ebben a növekedésben" - Francesco Gallo, az OrisLine ügyvezető igazgatója.

wacom táblák egészségügy

A legnagyobb kihívás a rendelők számára

Sok fogorvosi rendelő és laboratórium még mindig papír alapú nyomtatványokat használ a betegek regisztrálásához és a beleegyezési nyilatkozatok kitöltéséhez. Ez nem hatékony és költséges a rendelő számára, valamint lassúvá teszi a páciensek ellátásának folyamatát. Mindazonáltal sok ilyen kis és közepes méretű rendelőnek további ösztönzőkre van szüksége ahhoz, hogy belevágjon a digitalizáció folyamatába. 2021-ben az OrisLine úgy döntött, hogy megoldást talál a problémára. A vállalat kifejezetten a fogorvosi rendelőknek akart segíteni:Az egyik cél a papír alapú nyomtatványokkal való munkavégzés megszüntetése volt azáltal, hogy lehetővé teszik a betegek számára a nyomtatványok digitális felülvizsgálatát és aláírását.

Az egyik cél a papír alapú nyomtatványokkal való munkavégzés megszüntetése volt azáltal, hogy lehetővé teszik a betegek számára a nyomtatványok digitális felülvizsgálatát és aláírását.

A másik fontos terület az ügyfélélmény javítása volt a fogászati eljárásokat magyarázó videók és animációk kezelési munkafolyamatba történő integrálásával. Az OrisLine már korábban is kínált ügyfeleinek elektronikus aláíró megoldásokat, lehetővé téve a betegek aláírásának rögzítését a recepciós pultoknál. Ezek az eszközök azonban messze nem voltak optimálisak. A betegeknek még mindig külön képernyőn kellett elolvasniuk a nyomtatványokat mielőtt aláírták volna azokat, és nem volt egyszerű a videók integrálására sem.

"A Wacom digitális toll technológiája volt a hiányzó láncszem. ahhoz, hogy fogorvosi rendelőnk ügyfelei számára zökkenőmentes ügyfélélményt tudjunk biztosítani a magyarázatoktól a beleegyező nyilatkozatok aláírásáig” - Fulvio Sironi, Commercial Director, OrisLine.

egészségügy

Megoldás: egy könnyedén integrálható eszköz

"A betegek jobban szeretik, ha látják a nyomtatványokat kontextusban, amiket aztán aláírnak, ahelyett, hogy különálló papírlapokon vagy képernyőkön látnák azokat. Így tudják, hogy mit kell tenniük, mit írnak alá, és segít a bizalom kiépítésében. Az eljárások vizuális magyarázata a konzultáció során a pácienseknek is segít hogy megértsék, mi fog történni. Ez a folyamat csökkenti a bizonytalanság érzetet. Tudtuk, hogy képesnek kell lennünk a fogorvosi rendelőknek egy olyan könnyen kezelhető eszközt kínálni, amely mindezt lehetővé teszi" - mondta Francesco Gallo.

Amint Gallo és csapata megismerte a Wacom digitális táblákat, egyértelmű volt, hogy ezek az eszközök megfelelnek az ügyfelek igényeinek sokkal jobban, mint a korábban használt megoldások.

A Wacom DTU-1141B lehetővé teszi a betegek számára, hogy felülvizsgálják és aláírják dokumentumokat egy képernyőn, teljesen kiküszöbölve a papíralapú dokumentumok használatát. Használhatók továbbá animációk megjelenítésére is. Amellett, hogy rendkívül robusztusak és állják a sarat a sok használat közepette, a Wacom digitális táblák integrációs és biztonsági szempontból is kiemelkedőek.

  • Nem futtatnak külön operációs rendszert vagy tárolnak adatokat az eszközön.
  • Könnyen csatlakoztathatók a PC-khez egyetlen "plug-and-play" kapcsolattal USB használatával.
  • Kevés karbantartást igényelnek, nincs szükség frissítésekre, javításokra.
  • A lopások megelőzése érdekében könnyen telepíthetők rögzített helyre
wacom táblák egészségügy

A Wacom digitális táblák kiegészítéseként az OrisLine úgy döntött, hogy a Wacom szoftverét is integrálja a fogorvosi rendelőknek kínált megoldásába: ez a Wacom Ink SDK for multi-display használatát jelenti.

"Hatalmas változást jelentett számunkra. Az SDK-n keresztül a fogorvosi rendelő páciensei a Wacom eszközön átnézhetik és aláírhatják a dokumentumokat anélkül, hogy a számítógép képernyőjére kellene nézniük, vagy megosztaniuk azt. Tudtuk, hogy ez segíteni fog ügyfeleinknek abban, hogy még inkább biztosítsák a betegeket az adatvédelem hatékonyságáról” - mesélte Francesco Gallo.

A Wacom táblák integrálásának eredményei

Röviden: gördülékeny és megbízható digitális ügyfélélmény. A Wacom digitális aláírás technológia integrálása a fogorvosi rendelő életébe lehetővé tette az OrisLine számára, hogy racionalizálja és jelentősen javítsa az ügyfelek élményét. A rendelő munkatársai egyetlen eszközön, a Wacom digitális toll néhány érintésével regisztrálhatják a pácienseket, rögzíthetik a GDPR beleegyezéseket, megjeleníthetik a kezelési árajánlatokat, futtathatnak egy magyarázó videót és biztosíthatják a kezelési beleegyezést.

"Az aláírási és megjelenítési lehetőség kombinációja a Wacom digitális táblák valódi ereje" - magyarázza Francesco Gallo.

"A gyorsabb és olcsóbb folyamat miatt a betegdokumentáció papír mentessé vált, a videók használata pedig jelentősen javítja a betegek elégedettségét. Mindkét szempont kulcsfontosságú fogorvosi rendelőink számára."

wacom táblák egészségügy

Fulvio Sironi, az OrisLine kereskedelmi igazgatója a Wacom technológia használatának előnyeiről így összegezte gondolatait:

"A Wacom digitális toll technológiája volt a hiányzó láncszem ahhoz, hogy fogorvosi rendelőink ügyfelei zökkenőmentesen essenek át a regisztráció, a kezelés magyarázatának és a beleegyezési nyilatkozat aláírásának folyamatán. A Wacom megoldása lehetőséget adott arra is, hogy a digitális toll és technológia piacvezetőjével együttműködve megerősítsük az OrisLine márkát. 2022 közepére a papírmentes megoldások üzletágunkat éves szinten 30%-kal növeltük, a Wacom táblák pedig kulcsfontosságú szerepet játszanak ebben a növekedésben. Örülök, hogy együttműködésünk lehetővé teszi a Wacom és az OrisLine számára, hogy együtt bővítsük üzletágainkat."

"A Wacommal való partnerségünk ideális környezetet teremtett ahhoz, hogy ügyfeleink elkötelezzék magukat a folyamatok digitalizálása mellett, mi pedig segíteni tudjunk nekik ebben.. Nem is lehetnénk boldogabbak a Wacommal való együttműködés miatt. Várakozással tekintünk előre a további közös növekedés irányába” - zárja Francesco.

Ha bármilyen kérdésed van a Wacom tábláival kapcsolatban, látogass el a Wacominfo weboldalára vagy keresd ügyfélszolgálatunkat bizalommal.

Termékek
Tanfolyamok

Olvass tovább


Digitális művészet a Wacom táblákkal

E cikkünkben bemutatjuk a digitális rajztáblák néhány előnyét és innovációját, amely megkönnyíti a grafikusok életét.

,
5 ok, amiért szükséged van a BricsCAD® Lite-ra

A BricsCAD Lite-ba is beépült a mesterséges intelligencia. Ebben a cikkünkben 5 pontban meggyőzünk, miért is érdemes megvásárolnod!

,
ChatGPT memória - Avagy egy szuperagy, ami mindenre emlékszik helyettünk.

Ebben a cikkben a ChatGPT egyik igen hasznos funkcióját mutatjuk be, amely megkönnyíti életünket, ez pedig nem más, mint az integrált AI memória.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram