Volt kollégánk járt nálunk

2023-09-29 14:32
Tóth Pi István jónéhány évvel ezelőtt erősítette csapatunkat a kreatív szoftverek szakértőjeként és a szoftver.hu oldal egyik szellemi atyjaként. Az elmúlt napokban Magyarországon tartózkodott és úgy döntött, egy délután beugrik a Trans-Europeba.

A napokban meglátogatott minket régi kollégánk, Tóth Pi István. István 15 évvel ezelőttig erősítette csapatunkat a kreatív szoftverek szakértőjeként és a szoftver.hu oldal egyik szellemi atyjaként. Az elmúlt napokban Magyarországon tartózkodott és úgy döntött, egy délután beugrik a Trans-Europeba.

Pi szenvedélyesen érdeklődik a technológia legújabb vívmányai iránt és kísérletezik a legújabb kütyükkel, ez a szenvedély pedig a Trans-Europeban töltött évek után is megmaradt.

Tóth Pi István
Régi és új arcok

Karrierjét egy idő után Törökországban folytatta, ahol meg is nősült, azonban a kreatív újdonságok iránti érdeklődés itt is hasonló mértékű maradt. Megtanulta a drónokkal történő felvételek készítését, valamint a mesterséges intelligencia is elkezdte felkelteni az érdeklődését.

Amellett, hogy ilyen új területek iránt érdeklődik, Pi a szoftverek (többek között az Adobe és a Parallels) területén is nagy szakértelemmel rendelkezik. Az Adobe szoftvereiről például hazánkon kívül számos más európai országban is tartott előadásokat olyan szektorokat célozva meg, mint például a kormányzati, pénzügyi, kreatív stúdiók, reklám, nyomdaipar, IT, oktatás, építészet, mérnöki és építőipar.

Köszönjük a remek beszélgetést és további sok sikert kívánunk szakmai pályádon, István!

Termékek
Tanfolyamok

Olvass tovább


Tavaszi iSpring Suite kedvezmény április végéig

Előfizetnél az iSpring Suite, Max, vagy Premium termékekre? Már használsz iSpring termékeket és szeretnél Suite-ra frissíteni? Akkor most figyelj, mert ezek a tavaszi kedvezmények neked szólnak!


Megérkezett a SketchUp 2024-es verziója!

Mostantól már a SketchUp 2024-es, legújabb verziójával alkothatunk, mely tele van újításokkal. Összeszedtük a legfontosabbakat.


JetBrains Annual Highlights 2024

Hol is tart a JetBrains? A vállalat szokás szerint kiadta az előző év eseményeiről szóló összesítést. Íme a JetBrains Annual Highlights 2024.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram