Válts most SketchUp Pro-ról SketchUp Studio-ra

2023-10-18 13:10
Ragadd meg a lehetőséget és válts most SketchUp Pro-ról SketchUp Studio-ra. Használd ki a kreatív funkciók végtelen sorát és alkoss szabadon.

sketchup pro

Miért érdemes a SketchUp Pro-t vagy a SketchUp Studio-t használni? A válasz egyszerű: a szoftver a kézenfekvő felhasználói felületével, hatékony funkcióival és intuitív eszköztárának köszönhetően a tökéletes megoldást nyújtja mindazok számára, akik 3D alkotásra adják a fejüket.

Legyél akár kezdő, akár már profi szinten, a SketchUp kreatív 3D megoldásaira mindig számíthatsz. Ha még csak most kezdesz bele a 3D alkotás világába, az alap verzióban bőven elég funkciót találsz. A professzionális felhasználók, építészeti irodák és grafikai stúdiók magasabb igényeinek kiszolgálására szolgál a SketchUp Pro változata. Hogy mi mindent rejt a Pro és a Studio csomag, az alábbi táblázatban találod:

sketchup pro

Azonban ha ez még mindig nem lenne elég, a SketchUp Studio segítségével a 3D tervezés és renderelés is professzionálisan elvégezhető. A program egyetlen előfizetési csomagba integrálja a SketchUp Pro-t és a Chaos V-Ray for SketchUp névre hallgató renderelőt.

Ezen kívül a csomag tartalmazza még a Scan Essentials-t és további extra funkciókat is. Ilyen "ráadásnak" számít például az Export to LayOut és az interaktív, valós-idejű renderelés. Az alábbi kreatív eszközöket csak a SketchUp Studioval tudod használni:

  • "Pontfelhő" (point clouds) import és megtekintés funkció
  • Valós idejű renderelés a modellezési folyamat közben (V-ray Vision)
  • Fotorealisztikus, csúcsminőségű renderelés (V-ray for SketchUp)
  • V-Ray Scan Essentials
  • Chaos Cosmos 3D könyvtár

A fenti táblázatban láthatod a SketchUp Pro és Studio funkcióinak összehasonlítását.

Tapasztad meg a professzionális 3D alkotáss legmagasabb szintjét. Válts most SketchUp Studiora!

Termékek
Tanfolyamok

Olvass tovább

, ,
[MEGHÍVÓ]: Adobe Firefly webinár - Villámgyors változások!

Két hónapja mutattuk be a Firefly-t, az Adobe generatív mesterséges intelligenciáját. Mi változott meg azóta? MINDEN! Járj utána új webinárunkon!


Megérkeztek téli Quark kedvezményeink!

Vásárold meg a QuarkXPress-t most 40% kedvezménnyel a Quark Winter kedvezmények keretében, mely 2023. december 15-ig érvényes.

, ,
[WEBINÁR]: Adobe Acrobat DC - Egyedi élmények, személyre szabott dokumentumok

Hozd ki a lehető legtöbbet az Adobe Acrobat DC-ből. Ha lemaradtál volna webinárunkról, most visszanézheted azt YouTube csatornánkon.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram