Mire lesz képes az új ChatGPT?

2024-05-21 12:42
Az új ChatGPT hang-, kép- és szövegalapú interakciókra is képes. Ezen felül a vállalat ezeket a funkciókat ingyenesen elérhetővé teszi.

új chatgpt

Útjára indult az új GPT-4o, mely hang- és képalapú beszélgetseket képes generálni, valamint a szövegalapú funkció is javult. A platform már most is hihetetlenül hasznos lehet szinte minden felhasználó számára, a mostani újítások azonban további magasságokba emelik a szoftver.t

Az új verzióban már gépelésre sem lesz szükség, mivel a felhasználók már beszélhetnek is a GPT-hez, kérdéseikre pedig azonnal választ is kaphatnak. Azonban ez még nem minden!

Mivel azt már mindenki tapasztalhatta, hogy a ChatGPT (legyen szó akár a 3.5-s, akár a 4.0-s verzióról) képes tévedni, képes az általunk feltett kérdést félreérteni és másra válaszolni vagy rossz válaszokat adni. Ennek elkerülése érdekében érdemes megtanulni a promptok készítésének alapjait. Az új verzióban már a gyakorlatilag a hangunkkal fogjuk promptolni a GPT-t és lesz lehetőségünk arra, hogy félbeszakítsuk válaszadás közben és új utasítást adjunk neki.

Az új modell ingyenesen elérhető lesz majd, mivel költséghatékonyabb, mint a korábbi verziók. Természetesen elő is lehet fizetni a 4o-ra. Az előfizetők nagyobb kapacitáskorlátokkal rendelkeznek majd.

A ChatGPT 4o nagy durranásai mellett a jelenlegi felületen is csiszoltak. Érkezik például a GPT asztali alkalmazása, valamint a felhasználói felület letisztultabbá válik majd a jövőben.

A ChatGPT 4o bemutatásáról készült teljes videó itt érhető el.

Forrás: Portfolio

Termékek
Tanfolyamok

Olvass tovább


Digitális művészet a Wacom táblákkal

E cikkünkben bemutatjuk a digitális rajztáblák néhány előnyét és innovációját, amely megkönnyíti a grafikusok életét.

,
5 ok, amiért szükséged van a BricsCAD® Lite-ra

A BricsCAD Lite-ba is beépült a mesterséges intelligencia. Ebben a cikkünkben 5 pontban meggyőzünk, miért is érdemes megvásárolnod!

,
ChatGPT memória - Avagy egy szuperagy, ami mindenre emlékszik helyettünk.

Ebben a cikkben a ChatGPT egyik igen hasznos funkcióját mutatjuk be, amely megkönnyíti életünket, ez pedig nem más, mint az integrált AI memória.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram