Recovery Series

  Unitrends Recovery Series

  Biztonsági mentés célhardverrel
  Recovery Series

  A Unitrends Recovery-series appliance-ek olyan backup és recovery célhardverek, amelyekkel a fizikai és a virtuális infrastruktúra biztonsági mentései egységesen kezelhetőek.

  Áttekintés

  Használatukkal központilag menedzselhető a fizikai gépek, illetve a Hyper-V vagy VMware környezetben üzemelő virtuális gépek biztonsági mentései. Az appliance számos operációs rendszert, szolgáltatást (Microsoft Exchange, SharePoint, SQL stb.) és NDMP képes tárolóeszközt támogat.

   

   

  A Unitrends célhardverei a kisebb irodáktól a nagyvállalatokig képesek kiszolgálni a mentési igényeket. Az appliance-ek tárhelye 1-97-TB-ig, memóriája 8-256 GB-ig skálázható; a  CPU 2-16 maggal rendelkezhet.

  A Unitrends Recovery-series appliance-ek képesek a mentéseket replikálni és instant visszaállítani, valamint támogatják az archiválást lemezre, szalagra vagy külső, akár felhőalapú tárhelyre is. A fizikai Windows rendszerek néhány kattintással virtuális gépekké transzformálhatók. A deduplikált mentések nemcsak lokálisan és offsite tárolhatók, de használható a Unitrends vagy harmadik fél (Amazon, Google, Rackspace) által szolgáltatott felhőalapú tárhely is.

  Funkciók

  Könnyen integrálható

  • A Recovery-series célhardverek könnyen integrálhatóak fizikai és virtuális környezetbe, támogatják a legtöbb operációs rendszert és számos ismert alkalmazást. A tömörítetten tárolt biztonsági mentések akár AES-256 katonai szintű titkosítással is védhetőek.

  A teljesítmény kiemelt szempont

  • A Unitrends Recovery-series appliance-ek hardvere nagyvállalati színvonalú.
  • A különböző modellek eltérő teljesítményt nyújtanak, a nagyvállalatok igényeihez igazított appliance-ek elérhetőek többmagos processzorral, Solid State Drive (SSD) gyorsítótárral és AES-NI hardveres titkosítással. A hardver konfigurációjának és a megnövelt I/O sávszélességnek köszönhetően több adat menthető egységnyi idő alatt.
  • Az SSD gyorsítótár segítségével alacsonyabb RTO (Recovery Time Objective) érhető el. A globális deduplikáció optimalizálja a tárhelyigényt és felgyorsítja a backup folyamatot.
  • A Unitrends ReliableDR szoftverével lehetséges a biztonsági mentésekhez automatizált visszaállítási tesztek futtatása, és az alkalmazások instant visszaállítása. A tesztek segítségével meghatározható, hogy a kitűzött RTO- és RPO- (Recovery Point Objective) értékek tarthatók-e.
  • A Bare Metal visszaállítás segítségével új, akár operációs rendszer nélküli hardverre is visszaállíthatóak a mentett rendszerek, adatok vagy alkalmazások.

  Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!