Enterprise Backup

  Unitrends Enterprise Backup

  Gyors, egyszerűen telepíthető backup és recovery szoftver virtuális és fizikai infrastruktúrákhoz
  Enterprise Backup

  A Unitrends Enterprise Backup innovatív webes kezelőfelületén központilag menedzselhetőek a fizikai és virtuális infrastruktúra biztonsági mentései, azok archiválása, visszaállítása és replikációja. A Unitrends saját fejlesztésű deduplikációs eljárása gyors mentést és hatékony tárhely kihasználást biztosít.

  Áttekintés

  Az UEB virtuális appliance-ként telepíthető VMware vSphere, Microsoft Hyper-V vagy Citrix XenServer hosztokra. Számos operációs rendszert, szolgáltatást (Exchange, SharePoint, SQL stb.) és NDMP képes tárolóeszközt támogat.

   


  Unitrends Bridge

  A Unitrends Bridge használatával a fizikai Windows rendszerek néhány kattintással virtuális gépekké transzformálhatóak.

  Ütemezhető mentések

  A Unitrends Enterprise Backup webes felületén a biztonsági mentések ütemezése néhány kattintással beállítható. A mentések AES-256 titkosítással védhetők az illetéktelen hozzáféréssel szemben. A beépített, ütemezhető riportoknak köszönhetően a rendszerüzemeltető mindig naprakész információval rendelkezhet a rendszer állapotával kapcsolatban.

  ReliableDR

  A biztonsági mentések automatizáltak, de a mentések ellenőrzése nem. Ellenőrzés nélkül nem garantálható, hogy szükség esetén a mentés visszaállítható. A
  Unitrends ReliableDR konfigurálás után automatikusan ellenőrzi, hogy alkalmasak-e a mentések a visszaállításra, illetve segít meghatározni, hogy tarthatók-e a kitűzött RTO (Recovery Time Objective) és RPO (Recovery Point Objective) értékek.

  Bare Metal Rescue

  A Bare Metal funkció lehetővé teszi, hogy fizikai vagy virtuális gépekre állítsuk vissza az elmentett Windows operációs rendszereket. A mechanizmus operációs rendszer nélküli, vagy eltérő típusú számítógépen is működik.

  Visszaállítás felhőből

  A mentések nemcsak lokálisan és külső telephelyen tárolhatók, de használhatóak felhőalapú tárhelyek is, mint
  például az Amazon S3, a Google Cloud Storage vagy a RackSpace. A Unitrends saját felhőalapú tárhelyet ajánl több verzióban: Metered, No Limit, Forever. Utóbbi kettő kiegészíthető DRaaS (Disaster Recovery as a Service) szolgáltatással. A Metered Cloud 250GB-os léptékben, Pay as you go konstrukcióban kínálja a mentések tárolását a felhőben. A No Limits Cloud az elérhető replikációs tárhelyet dinamikusan, az appliance tárhelyigényéhez igazodva biztosítja. A Forever Cloud biztosítja az elkészített mentések hosszú távú tárolását. A DRaaSS egy előfizetés alapú recovery szolgáltatás, amely a Unitrends szakembereinek közreműködésével minden esetben egy órán belüli RTO értéket garantál.
   

  Funkciók
  Funkció Essentials Standard Enterprise Enterprise Plus
  Citrix XenServer támogatás
  Microsoft Hyper-V támogatás
  VMware támogatás
  Teljesítményhez optimalizált tárhely-, memória- és processzorhasználat
  Fizikai szerverek adatmentésére is alkalmas
  Bare Metal visszaállítás nem azonos hardverre
  Hypervisor-, de akár VM-szintű virtuális adatmentés
  Replikáció a Unitrends Cloudba
  Replikáció a Recovery Series appliance-re
  Unitrends Bridge
  Third party felhő támogatás
  Fájl-, alkalmazásés objektumalapú helyreállítás
  Globális deduplikáció
  Hypervisorszintű azonnali visszaállítás
  Windows VM-, fizikai azonnali visszaállítás
  WAN-optimalizált mentések másodlagos helyre  
  NAS-támogatás  
  Vállalati alkalmazások támogatása    
  NDMP-képes tárolóeszközök támogatása      
  ReliableDR mentésellenőrzés      
  Támogatott erőforrások száma (processzorfoglalat / fizikai szerver) Maximum 10 Korlátlan

   

  Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!