Monitoring

  TeamViewer Monitoring

  Leállások és adatvesztések elkerülése, a problémák gyors felismerése mellett
  Monitoring

  Windows, macOS és Linux eszközök proaktív figyelése – A TeamViewer Monitoring még azelőtt képes felismerni az IT infrastruktúrában jelentkező problémákat, míg mielőtt azok gondot okoznának és azonnal képes értesítést küldeni azokról.

  Áttekintés

  ui

   

  Funkciók

  Tárterület Ideje takarítani? Azonnal értesítést kapunk arról, ha valamelyik eszközünkön a szabad tárterület mennyisége nem éri el a kvótában megállapított százalékos arányt.

  Merevlemezek állapota Kerüljük el a nemkívánatos adatvesztéseket: azonnal értesítést kapunk arról, ha a rendszerben lévő háttértárak egyike S.M.A.R.T hibát jelent, így még időben lementhetjük a fontos adatokat az esetleges meghibásodás előtt.

  CPU használat Előzzük meg az eszközeink fizikai sérülését! Határozzuk meg, hogy egy-egy processzornak mekkora lehet a maximális kihasználtsága, aminek az elérésekor értesítést kapuk.

  Antivírus szoftver Jobb nem kockáztatni! Azonnal értesítést kapunk arról, ha egy gépen nincs megfelelő antivírus szoftver telepítve.

  Windows frissítés Tartsuk naprakészen a rendszert! A rendszer arról is értesítést küld, ha egy gépen ki van kapcsolva a Windows frissítés.

  Memória használat Elkerülhetjük az eszközök lelassulását a felhasznált memória figyelésével.

  Windows tűzfal Egy rendszer biztonságos működését talán semmi se fenyegeti jobban, mint a kikapcsolt tűzfal. A TeamViewer Monitoring természetesen arra is ügyel, hogy a kikapcsolt tűzfal mellett működő gépekről is legyen értesítés.

  Online állapot Figyelemmel követhetjük azt is, hogy melyik gép van bekapcsolva, és arra is lehetőségünk van, hogy távolról elindítsuk a kikapcsolt gépeket.

  Eseménynaplók A rendszer működéséről, a kiemelt eseményekről és az esetleges hibákról részletes jelentéseket kérhetünk le.

  Windows Service Jelentést kérhetünk arról, ha egy meghatározott Windows szolgáltatás működésében változás következik be vagy ha leáll.

  Folyamatok Az aktuálisan futó folyamatok kritikus hatással lehetnek egy rendszer stabilitására. Értesítést kérhetünk a kijelölt folyamatok állapotáról, arról hogy épp futnak vagy nem.

  Távoli folyamatkezelő Az ügyfelek részére egy gyorsabb, gördülékenyebb és kevésbé tolakodó support szolgáltatást biztosíthatunk a beépített távoli folyamatkezelővel. Ezzel az eszközzel figyelemmel kísérhetjük és menedzselhetjük a futó folyamatokat és szolgáltatásokat.

  Azonnali értesítések Legyünk mindig egy lépéssel az események előtt! Azonnali értesítést kapunk a rendszerben történő változásokról, így még egy negatív esemény bekövetkezte előtt tudunk megfelelő döntéseket hozni. Az értesítések körét és szabályait mi magunk határozhatjuk meg, sőt arra is van mód, hogy az érdekelt felek e-mailes összefoglalót kapjanak a kiemelt eseményekről.

  Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!