Távoktatást segítő szoftverek Limnu

Az az online fehértábla alkalmazás, amit mindig is keresett

Az az online fehértábla alkalmazás, amit mindig is keresett

ÁTTEKINTÉS

Készítsünk vázlatokat, osszuk meg gondolatainkat és működjünk együtt úgy, mint még soha a Limnu online alkalmazás használatával.

A Limnu egy online interaktív tábla, amely lehetővé teszi a valós idejű alkotást, feladatvégzést bármely eszközről. A Limnu applikáció többek közt egy sima rajzfelületet biztosít megannyi szerkesztő eszközzel, illetve platformot a meglévő dokumentumokhoz való jegyzetelésre is. Különlegessége, hogy különböző foglalkozások számára, más és más szerkesztési lehetőséggel kecsegtet: például a termékcsoportoknak a termékjellemzők rangsorolásával, oktatóknak a matematikai problémák megoldásával, az üzleti elemzőknek az érdekelt felekkel való ötletelésekkel, a mérnököknek az állapotdiagramok elkészítésével, a szabadúszó designereknek pedig a kliensekkel készült storyboardok megtekintésével.

Előnyei, hogy könnyen használható a különböző rajzokhoz, diagramokhoz, videokonferenciák indításához, illetve az alkalmazásban elkészült feladat bárkivel megosztható, és csapatfeladatoknál adminisztrátorként kiválasztható, hogy ki láthatja a projektet. Az egyik legjobb tulajdonsága a Limnu alkalmazásnak, hogy az elkészült feladatokat megjegyzi, és bármikor nyitható új tábla az új ötletek megvalósítására.

1

 

2

 

3

 

Vázlatok Együttműködés Ötletelés

A Limnu pontosan arra való, amire az igazi fehértáblák is: ötleteink gyors felvázolására másokkal együttműködve.

A problémamegoldás és az ötletelés csapatmunka. A Limnu nem csak lehetőséget ad a csapatmunkára, de meg is könnyíti azt.

A Limnuval egyszerű. Mindent tud, ami az ötletek megosztásához, a videó konferenciákhoz és az online meetingekhez kell.


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
FUNKCIÓK

Szuper egyszerű A Limnuval pont olyan könnyű dolgozni, mint a markerrel a fehértábla mellett az irodában.

Határtalan A Limnuban semmi se szab határt a közös munkának. Elég hely van még a legnagyobb, legjobb ötletnek is. 

Csoportmunka A Limnu csapatok számára készült. Társainkat közös munkára invitálhatjuk a tábla mellé, munkafolyamatokban vehetünk részt, lazításképp pedig akár játékokkal is múlathatjuk az időt.

Megosztás Az előadásokat bárkivel megoszthatjuk: A Slack csapattal, ügyfelekkel, munkatársakkal, ismerősökkel.

App és böngésző Bárhol foglalkozhatunk az ötletek kidolgozásával. A Limnu kompatibilis az összes modern böngészővel, és rendelkezésre áll egy iOS app is.

ios

Táblák menedzselése A digitális fehértáblák között kereshetünk, sorba rendezhetjük őket, és egyszerre akár több táblán is végezhetünk szerkesztési feladatokat.

Ötletek mentése A Limnu tábláinak aktuális elrendezéseit szabadon elmenthetjük, így egy ötlet se fog kárba veszni.

Sok apró részlet A Limnu rajzeszközei a legjobbak közé tartoznak a piacon. Pont annyi funkciót tartalmaz, ami az önkifejezéshez kell, oly módon, hogy a használatuk a lehető legegyszerűbb legyen.

Biztonság beállítások Tartsuk kontroll alatt, hogy a csapatunk tagjai hogyan oszthatják meg a táblákat a szervezeten belül a vállalati házirendnek megfelelően.

Adminisztrátori kontroll A Limnu rendszere biztosíthatja, hogy a csapat tagjai biztonságos környezetben dolgozhassanak. Az adminisztrátorok kiválaszthatják, hogy kinek lehessen hozzáférése az egyes tartalmakhoz, a megosztásokhoz és meghívókhoz.

Minden Wacom One vagy Wacom Intuos digitális rajztáblához 5 távoktatás segítő szoftvert kaphatsz!

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, 
illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.

Olvass tovább


JetBrains .NET Day - Inspirálódj online

A JetBrains szeptember 26-án tartja a JetBrains .NET Day Online '23 online eseményét. A rendezvényen a programozás számos témakörét érintik.

, , ,
Létrejött az OpenUSD szövetség

A Pixar, az Adobe, az Apple, az Autodesk és az NVIDIA szövetséget alakít az OpenUSD számára a 3D tartalmak nyílt szabványainak előmozdítására.

,
Elhunyt Dr. John Warnock, az Adobe társalapítója

Az Adobe mély szomorúsággal tudatja, hogy a vállalat szeretett társalapítója, Dr. John Warnock augusztus 16-án családja körében 82 évesen elhunyt.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram