A világ első számú digitális tantermi eszköze a rugalmas és az együttműködést segítő tanulási környezetek létrehozására milliónyi diák és tanár részére.

  Áttekintés

   

  kami_01.png

  kami_02.png

  kami_03.png

  kami_04.png

  Bármilyen dokumentumból lehet tananyag Zökkenőmentes munkafolyamat Online vagy offline, helyben vagy távolról Diákközpontú tanulás a csapatszellem jegyében 

  Alakítsuk át a statikus dokumentumokat, PDF-eket, képeket és egyéb oktatási anyagokat egy olyan interaktív élménnyé, ami készen áll a bemutatásra, az elemzésre vagy akár egy jó ízű vitára.

   

  Egyetlen helyről hozhatunk létre feladatokat továbbításra és osztályozásra. A Kami remekül képes együttműködni a Google Classrom, a Canvas és a Schoology Learning Management Systems rendszerével is.

   

  Legyünk akár személyesen jelen az osztályteremben, vagy egy távoli helyen vagy egy kicsit itt is ott is, a Kamu a megfelelő eszköz. A Kami egyaránt jól teljesít online és offline is, akár megbízhatatlan hálózati kapcsolat megléte esetén is.

  Univerzális tanulási környezet, amely lehetővé teszi a diákok számára, hogy az általuk preferált közegben - szöveges, szabadkézi, hangos, hangos gépelési vagy video-interakcióban - léphessenek kapcsolatba a tanárokkal, az erőforrásokkal és természetesen egymással.

   

  Miért pont a Kami?

  Tanulás

  A diákok örömmel jegyzik fel a szövegeket és szerkesztik a dokumentumokat a Kami segítségével. A gyerekbarát alkalmazással a diákok jegyzetelni tudnak az ebookokra, a kiadók által forgalmazott PDF-eket, munkalapokat és egyebeket.

  kami_06.png
  kami_05.png

  Alkotás

  A Kami eszközök növelik a hallgatók kreativitását, lehetővé téve számukra, hogy szabadon rajzolhassanak, és különféle színekkel, formákkal és szövegméretekkel jegyzetelhessenek. A hallgatók könnyen hajthatnak végre feladatokat és elmenthetik a fájlokat a Kami Google Classroom integrációjának köszönhetően.

  Együttműködés

  A tanárok jelöléseket tehetnek, megvitathatják a tananyagot és visszajelzést adhatnak a Kami szöveges, hang- és videomagyarázó eszközeivel. Ezek az együttműködési eszközök ösztönzik az aktív, valós idejű részvételt az osztályteremben.

  kami_07.png

   

   

   

  Funkciók
   

  Videó megjegyzések  Nagyszerű aszinkron utasításokhoz és magyarázó videók rögzítéséhez a hallgatók számára.

  Hangos megjegyzések Osszuk meg az ötleteinket, adjunk útmutatást, visszajelzést vagy válaszoljunk a kérdésekre hangrögzítés segítségével.

  Képernyő rögzítése Alternatív módszer a válaszok és magyarázatok bemutatására a képernyő zajló dolgok rögzítésével.

  Szövegről beszédre A szövegértési nehézségekkel küzdő diákok ezt az eszközt használhatják az olvasás önálló gyakorlásához.

  Minden Wacom One vagy Wacom Intuos digitális rajztáblához 5 távoktatás segítő szoftvert kaphatsz!