Explain Everything Whiteboar‪d

Nagy teljesítményű whiteboard alkalmazás extrákkal

Nagy teljesítményű whiteboard alkalmazás extrákkal

ÁTTEKINTÉS

Tanuljunk, készítsünk bemutatókat, jegyzeteljünk, rögzítsünk videókat és dolgozzunk együtt az Explain Everything Whiteboard rendszerében.

Az Explain Everything Whiteboard része a Chromebookok számára készült Google Creativity Apps gyűjteménynek. Az Explain Everything a whiteboard alkalmazások svájci bicskája. Egyedülálló sokoldalúságának köszönhetően számtalan új lehetőséget nyit meg az ismeretek bemutatására, lebontva az idő és a távolság korlátait, lehetővé téve vázlatok készítését, beszélgetést és megosztást az újragondolt, digitális világban.

Az Explain Everything használatával könnyedén készíthetünk kiváló minőségű magyarázó videókat. A whiteboard táblákat megoszthatjuk a helyszínen vagy akár távolról is. Nyissunk meg egy végtelen digitális teret az ötletek kidolgozásához és az eszmecseréhez!

Az Explain Everything Whiteboard alkalmazás elérhető iOS, Android kompatibilis eszközökön és böngészőn keresztül.

Az alapcsomag az alábbi összetevőket tartalmazza.

 • Kreatív, rögzítő és szerkesztő eszközök teljes tárháza
 • 500 MB Explain Drive tárhely
 • Együttműködés és csapatmunka
 • Akár 3 párhuzamosan futó projekt
 • Maximum 60 másodperces videók exportálása 
 • 1 diára korlátozott projektek


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
FUNKCIÓK

 • Média tartalmak megnyitása Google Drive-ból, illetve ezek mentése felhő tárhelyekbe.
 • Beszélgetések és szövegek rögzítése instant video üzenetek és sztorik készítése céljából.
 • Valós idejű közös munka voice chattel bármilyen eszközön és bárhol. A vendégeket linkek vagy projekt kódok segítségével hívhatjuk meg.
 • Bármit rögzíthetünk videóként, amit aztán szükség esetén meg is oszthatunk.
 • A képek, dokumentumok, videók és vázlatok kombinálásával páratlan, magával ragadó és inspiráló élménnyé alakíthatjuk a közös munkát.
 • A projekteket megoszthatjuk képként, PDF-ben, MP4 formátumú videóként és természetesen szerkeszthető Explain projektként. A projektekhez linket biztosíthatunk, így mások is megoszthatják az Explainer videókat.
 • Központilag menedzselhetjük a hozzáférési jogosultságokat és funkciókat.

    Bemutatók, oktatás és inspiráció

A közönséget jobban bevonhatjuk interaktív eszközök felhasználásával. Dokumentumokkal, képekkel, videókkal, hang anyagokkal, vázlatokkal és egyéb tartalmakkal tehetjük teljessé bemutatóinkat. A virtuális vásznak végtelen teret biztosítanak a stílusunk kibontakoztatásához.

    Whiteboard előadások felvétele és megosztása

Az előadásainkat hanggal és képpel együtt rögzíthetjük, a rögzített anyagot pedig megvághatjuk az erre a feladatra szolgáló felületen. Mindezt gyorsan és könnyedén.

    Találkozások és együttműködés
    
Csupán egy alkalmazás elég az online találkozók megszervezéséhez, a közös munkához, a videók megosztásához. Bárkit meghívhatunk az Explain Everything Whiteboard platformjára, és kezdeményezhetjük a közös munkát, melyet voice chat is segít.

Minden Wacom One vagy Wacom Intuos digitális rajztáblához 5 távoktatás segítő szoftvert kaphatsz!

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, 
illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.

Olvass tovább


JetBrains .NET Day - Inspirálódj online

A JetBrains szeptember 26-án tartja a JetBrains .NET Day Online '23 online eseményét. A rendezvényen a programozás számos témakörét érintik.

, , ,
Létrejött az OpenUSD szövetség

A Pixar, az Adobe, az Apple, az Autodesk és az NVIDIA szövetséget alakít az OpenUSD számára a 3D tartalmak nyílt szabványainak előmozdítására.

,
Elhunyt Dr. John Warnock, az Adobe társalapítója

Az Adobe mély szomorúsággal tudatja, hogy a vállalat szeretett társalapítója, Dr. John Warnock augusztus 16-án családja körében 82 évesen elhunyt.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram