Symantec Endpoint Protection 12.1

 

Páratlan biztonság, csillogó teljesítmény

 

Páratlan biztonság, csillogó teljesítmény

ÁTTEKINTÉS

A Symantec Insight technológiával működő Symantec Endpoint Protection egy gyors, nagyteljesítményű megoldás a végpontok védelmére. Továbbfejlesztett védelmet biztosít az összes ismert támadástípus ellen, legyen szó valós vagy virtuális rendszerről. 

A háttérben futó alkalmazás legfontosabb biztonsági eszközei észrevétlenül épülnek be a rendszerbe, és egy könnyen kezlhető konzolon keresztül érhetők el.

Páratlan biztonság

  • A hagyományos megoldásoknál jóval gyorsabban és pontosabban képes megtalálni az új biztonsági fenyegetéseket.
  • Az Insight technológia több, mint 175 millió rendszer által szolgáltatott információ alapján azonosítja az új fenyegetéseket.
  • A valósidejú SONAR működés közben vizsgálja a programokat, és beazonosítja, illetve leállítja a rosszindulatú folyamatokat.
  • A Symante által üzemeltetett Global Intelligence Netwok bevonásával, az Endpoint Protection azonnal értesül az új fenyegetésekről.
Kimagasló teljesítmény
  • Az Endpoint Protectionbe épített Insight technológia a hagyományos technológiákhoz képest 70%-kal kevesebb felesleges vizsgálatot kezdeményez.
  • Elkülöníti a biztonságos file-okat a kockázatosoktól a gyorsabb, kevesebb és hatékonyabb vizsgálat érdekében
  • A scan engine akkor kezdi el a vizsgálatot, amikor a gép üresjáratban van.


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Apple:

RendszerMac OS X 10.5, Mac OS X Server 10.5
ProcesszorIntel Core Solo, Intel Core
Memória512 MB
Tárhely900 MB
Képernyő1024x768 - 16 bit

Windows:

RendszerWindows XP, Windows XP Embedded, Windows Vista, Windows 7, Windows Server 2003, Windows Server 2008, Windows Small Business Server 2011, Windows Essential Business Server 2008 (64-bit)
ProcesszorPentium III 1 GHz
Memória512 MB
Tárhely900 MB
Képernyő1024x768 - 16 bit

Egyéb:

RendszerRed Hat Enterprise Linux 3.x, SuSE Linux Enterprise 9.x, Novell Open Enterprise Server, Ubuntu 7.x, Debian 4.x, Fedora 12.x
ProcesszorPentium III 1 GHz
Memória512 MB
Tárhely900 MB
Képernyő1024x768 - 16 bit

FUNKCIÓK

Proaktív védelem a fenyegetések ellen Az Insight és a SONAR érzékeli az új és mutálódott malware-eket, és megakadályozza a rosszindulatú viselkedését az új és a korábban még nem ismert fenyegetéseknek.

Vírus és spyware védelem Védelem a vírusok, a férgek, a trójaik, a spyware-ek, a botok és a root kitek ellen.
 
Hálozatvédelem Szabályalapú tűzfal, böngészővédelem és Generic Exploit Blocking (GE) pajzsrendszerek biztosítják a biztonságos letöltést és a hálozat-alapú támadások elleni védelmet.
 
Egy alkalmazás Egyetlen alkalmazás tartalmazza az anti-vírus és anty-spyware védelmet, a tűzfalat, az alkalmazások felügyeletét, és a hálózat biztonságát.
 
Intelligens menedzsment Központosított menedzsment és folyamat-automatizálás segíti a fenyegetések pontosabb beazonosítását és a gyorsabb reagálást a támadásokra.
 
Insight Az Insight technológia képes elkülöníteni a biztonságos file-okat a kockázatosoktól, a gyorsabb és még pontosabb malware védelem érdekében.
 
Valósidejű SONAR 3 Felügyeli a programokat működését, és beazonosítja, illetve leállítja a rosszindulatú viselkedését az új és még ismeretlen fenyegetéseknek is.
 
Böngésző-védelem Megvizsgálja a letöltéseket, és megakadályozza a böngésző sebezhetőségeit kihasználó támadási kísérleteket.
 

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, 
illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.

Olvass tovább


Autodesk Fusion - 3 előfizetés 2 áráért

2024 február 7 és 2025 január 31 között elérhető az Autodesk Fusion 3 for 2 ajánlata, melynek keretében hatalmas kedvezmények várnak rád.

,
Ezért válaszd az Adobe CC csomagot egy-egy single app helyett

Az Adobe CC csomag kreatív programjait egyesével, single app formában is megvásárolhatod, ám jobban megéri a teljes csomagot választaniod. Összeszedtünk 5 érvet, hogy miért:


Parallels Success Strory: Vyon Technology

Parallels success story: a Vyron Technology példája jól mutatja, hogyan integrálható hatékonyan a Parallels RAS egy vállalat működésébe.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram