Endpoint Protection Small Business

  Symantec Endpoint Protection Small Business 12.1

  Gyors és hatékony védelem a kisvállalkozások igényeihez igazítva
  Endpoint Protection Small Business

  A Symantec Endpoint Protection Small Business biztosítja a számítógépek, a munkatársak és az adatok biztonságát egy hatékony anti-vírus és anti-malware szolgáltatással, amely nem lassítja le a számítógépeket. A megfelelő védelem nélkül könnyen lehet áldozata elektronikus támadásoknak, amik adatvesztést és leállást okozhatnak.

  Áttekintés

  A Symantec Endpoint Protection Small Business az egyik legjobb megoldás a piacon a számítógépek és a szerverek védelmére.

  Páratlan biztonság

  • A hagyományos megoldásoknál jóval gyorsabban és pontosabban képes megtalálni az új biztonsági fenyegetéseket.
  • Az Insight technológia több, mint 175 millió rendszer által szolgáltatott információ alapján azonosítja az új fenyegetéseket.
  • A Symante által üzemeltetett Global Intelligence Netwok bevonásával, az Endpoint Protection azonnal értesül az új fenyegetésekről.
  Kimagasló teljesítmény
  • Az Endpoint Protectionbe épített Insight technológia a hagyományos technológiákhoz képest 70%-kal kevesebb felesleges vizsgálatot kezdeményez.
  • Elkülöníti a biztonságos file-okat a kockázatosoktól a gyorsabb, kevesebb és hatékonyabb vizsgálat érdekében
  • A scan engine akkor kezdi el a vizsgálatot, amikor a gép üresjáratban van.
  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows XP, Windows XP Embedded, Windows Vista, Windows 7, Windows Server 2003, Windows Server 2008, Windows Small Business Server 2011, Windows Essential Business Server 2008 (64-bit)
  Processzor
  Pentium III 1 GHz
  Memória
  512 MB
  Tárhely
  900 MB
  Képernyő
  1024x768 - 16 bit
  Apple
  Rendszer
  Mac OS X 10.5, Mac OS X Server 10.5
  Processzor
  Intel Core Solo, Intel Core
  Memória
  512 MB
  Tárhely
  900 MB
  Képernyő
  1024x768 - 16 bit
  Funkciók

  Proaktív védelem a fenyegetések ellen Az Insight és a SONAR érzékeli az új és mutálódott malware-eket, és megakadályozza a rosszindulatú viselkedését az új és a korábban még nem ismert fenyegetéseknek.

  Vírus és spyware védelem Védelem a vírusok, a férgek, a trójaik, a spyware-ek, a botok és a root kitek ellen.

  Egy alkalmazás Egyetlen alkalmazás tartalmazza az anti-vírus és anty-spyware védelmet, a tűzfalat, az alkalmazások felügyeletét, és a hálózat biztonságát.

  Intelligens menedzsment Központosított menedzsment és folyamat-automatizálás segíti a fenyegetések pontosabb beazonosítását és a gyorsabb reagálást a támadásokra.

  Insight Az Insight technológia képes elkülöníteni a biztonságos file-okat a kockázatosoktól, a gyorsabb és még pontosabb malware védelem érdekében.

  Böngésző-védelem Megvizsgálja a letöltéseket, és megakadályozza a böngésző sebezhetőségeit kihasználó támadási kísérleteket.